|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   upravičeno?
29.9.2007 17:40:54   
Anonimen
moj problem je sledeč.S partnerjem sva skupaj 10 let in imava prekrasnega fantka.sva imela faze,v katerih so se pojavljale težave,sva nekako prebrodila,ampak ko je otrok se celotna situacija malo spremeni.Partner čez tedn dela skoraj vsak dan od jutra ,pa v pozno popoldne,včasih tud do večera .Tako da so do sedaj bili vikendi tisti,katere smo preživljali skupaj,lenarili,hodili na obiske...Odkar pa ima moj partner zahteven hobi,pa mu vzame kar veliko časa.Saj sem vesela,da ima stvar,ki ga veseli,da se nečemu posveča,ampak to postaja že prenasičeno.Skoraj vsak vikend odsoten,saj ne rečem,saj gremo skupaj ampak vedno tako ne bo šlo,so tukaj tud službene obveznosto.Tako na koncu jaz ostajam z tamalim sama za vikende in tud kako popoldne,kar pa meni ni všečSva se pogovarjala,pa ne pomaga,on samo reče,saj vsi ostali tudi grejo,pri njih pa ni problem,da sem tečna,da samo gnjavim.Od nekdaj sem bila družinski človek,meni na kraj pameti ne pade,da bi kam šla,sem raje z družinico doma.To seveda pričakujem tud od partnerja,da vsaj takrat ko ni službenih obveznosti ostajamo skupaj,se skupaj posvečama troku,skupaj kaj počnemo.Včasih se sprašujem,kako pri nekaterih vse to štima.Se mi pa nesmiselno zdi pohajkovat naokoli ko sva s tamalim sama,samo zato da nama pač čas mine.Res ne vem in se sprašujem,če morda pretiravam,ne vem.saj me ni treba obsojat,samo kak pameten nasvet bi pa bil dobrodošeluser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upravičeno?
29.9.2007 17:49:34   
Anonimen
A si sama z otrokom čez teden doma? Imaš službo?
Morda pa mora partner toliko delat, da se lahko preživljate.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2007 17:56:48   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Odkar pa ima moj partner zahteven hobi,pa mu vzame kar veliko časa.Saj sem vesela,da ima stvar,ki ga veseli,da se nečemu posveča,ampak to postaja že prenasičeno.Skoraj vsak vikend odsoten,saj ne rečem,saj gremo skupaj ampak vedno tako ne bo šlo,so tukaj tud službene obveznosto.Tako na koncu jaz ostajam z tamalim sama za vikende in tud kako popoldne,kar pa meni ni všeč.Sva se pogovarjala,pa ne pomaga,on samo reče,saj vsi ostali tudi grejo,pri njih pa ni problem,da sem tečna,da samo gnjavim.Od nekdaj sem bila družinski človek,meni na kraj pameti ne pade,da bi kam šla,sem raje z družinico doma.To seveda pričakujem tud od partnerja,da vsaj takrat ko ni službenih obveznosti ostajamo skupaj,se skupaj posvečama troku,skupaj kaj počnemo.Včasih se sprašujem,kako pri nekaterih vse to štima.Se mi pa nesmiselno zdi pohajkovat naokoli ko sva s tamalim sama,samo zato da nama pač čas mine.

Tud moj ma zahteven hobi,in kaj naredim?Pridružim se mu in skupaj hobama.Mogoče pa si postala zapečkarica,doma v razvlečeni trenirki,obremenjena 100 na uro,vso pozornost usmerjaš v otroka...in je dedcu zadosti??Si se kaj vprašala v tej smeri?To da sta se pogovarjala dvomim,ti si mu najedala on je kimu,nakonc pa je sam povzetek naredu v svoji moški buči.TEŽI MI!!
Svetujem ti knjigo moški so z marsa,ženske pa z venere,maš dobro shemo moških možganov.Pa ne razumet pisanje kot napad,sam povem kako gledam sama na take "probleme".Če si ga ne delaš ga ni.
Drugo pa je,če dedec ostaja zuni po celo noč.da ga čez vikende ni domov,ma nenapovedana dežurstva...pri teh stvareh pa takoj pomislim na varanje.
To pa da se ti ne zdi smiselno pohajkovat s tamalim okol da mine čas je pa čista potrditev tega,da si psihično odvisna od tipa in da si zapečkarica.Izkoristi vsak lep trenutek dneva in pojdi z malim in mogoče kako prijateljico na izlet,se kopat,v hribe,pospremit očka pa ekspedicijo...Če pa boš sam jamrala ti ne bo nič lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2007 17:58:16   
Anonimen
ne,saj čez tedn je tud on kak dan doma včasih,drugače je tamal v varstvu ko jaz delam.ima svojo službo,on je za sebe.Saj drugač je ljubezniv,naju ima rad,ampak kako dopovedat,kakšna so moja pričakovanja,kako povedat,da si enostavno pač želim tega,zakaj bi ga morala delit z njegovim hobijem,pa tud tamal si želi da bi bil doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2007 18:11:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ne,saj čez tedn je tud on kak dan doma včasih,drugače je tamal v varstvu ko jaz delam.ima svojo službo,on je za sebe.Saj drugač je ljubezniv,naju ima rad,ampak kako dopovedat,kakšna so moja pričakovanja,kako povedat,da si enostavno pač želim tega,zakaj bi ga morala delit z njegovim hobijem,pa tud tamal si želi da bi bil doma.

user posted image user posted image
Nam lahko zaupaš kakšen je ta zahteven hobi?
S čim se ukvarja, da res vidimo če ne moreš z njim?
Mogoče si pa on ne želi da postaneta zapečkarja in si je izbral hobi, za presek vsakodnevne rutine?!
Moj partner ima trenutno tud hobi - s psom hodi na tečaj in trenira psa.
Hobi z avtoakustiko je pa opustil, ker je videl da denar meče stran, tam kjer ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2007 18:13:30   
Anonimen
Veš kaj, občutek imam, da partnerja NE PODPIRAŠ, zato iščeš iglo v senu. Dokler je ljubezen, razumevanje, strpnost, lahko ceniš vsako minuto z njim.

Če pa le-te nimaš, potem lahko iščeš TI SAMA pomoč svoji duši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2007 18:35:09   
Olivija
Meni pa prav paše, da ima on službo od 7:30 do 15:30, 1x na mesec dežurstvo in sem pa tja kakšno službeno pot.

V glavnem je veliko doma in tudi vikende preživljamo skupaj. Zato te razumem in se mi ne zdi, da pretiravaš. Sva ugotovila, da kakšne dneve res paše samo doma viset. Nasvet user posted image Se mu res ne moreta pridružiti pri njegovem hobiju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2007 18:51:31   
Blejka26
jaz te popolnoma razumem,ampak ne vem niti kako naj komentiram.jaz sem tud večinoma časa sama z pikico,kljub temu da sem noseča.moj ima sicer nočno službo,toda gre na šiht tudi ob 16ih popoldan kadar je dobra sezona,potem pa zj.normalno da spi,pop.ima pa tudi zunaj delo-drva pa take zadeve..je pa večinoma frej vpon.takrat ma pa hobi hokej in ga mlo igra..saj mu privoščim itak skoz gara pa mojo pšobo prenaša kar pa tud ni lahko..zato naj si da duškauser posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2007 19:30:44   
nuala
Ne vem, če upravičeno.
Jaz sem navajena biti sama z otroci, včasih tudi po tedne. Vendar vem, da moj mož dela. OK, morda mu ne bio bilo treba toliko delati, ampak on je v tem srečen.
Težko pa si predstavljam, da ga ne bi bilo po cele vikende, ker bi imel zahteven hobi ( alpinizem? ) oz. malo je hobijev, pri katerih žena in otrok ne bi mogla vsaj deloma sodelovati.
Pogovorita se.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2007 20:00:52   
Anonimen
Jaz sem spomnim da smo enkrat že pisali o takih ko so obsedeni s svojo službo. To so taki, ko jim je na prvem mestu služba kot sredstvo za dvigovanje ega in potreba po samopotrjevanju, potem pa komaj za preživetje.

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.9.2007 20:24:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Jaz sem spomnim da smo enkrat že pisali o takih ko so obsedeni s svojo službo. To so taki, ko jim je na prvem mestu služba kot sredstvo za dvigovanje ega in potreba po samopotrjevanju, potem pa komaj za preživetje.

No jaz tudi ne hodim v službo zaradi preživetja. Po pravici zelo rada hodim v službo. Mi je pač delo všeč, okolje mi je všeč, ogromno stvari se naučim, ogromno ljudi spoznam....plača je tud ja, sam ni pa najpomembnejša v tej zgodbi. Pa pri mojem je isto. Rad dela kar dela. Hvala bogu da sva našla nekaj kar nama je všeč. Pa čeprav sva večino dneva v službi. Ampak ostali del dneva pa posvetiva nama, pa najinim hobijem(ne skupnim). Pa sva še vedno dovolj skupaj. Pač imava srečo da noben od naju ni zapečkarski tip in noben od naju ne potrebuje drugega konstantno ob sebi da bi se dobro počutil.

Pomoje problem rata če se dobita dva, ki imata različne poglede na to. Enga ne moti da se ne vidijo dosti, drugega zelo. Pa verjetno ta drugi nima ničesar drugega v življenju kot moža, gospodinjstvo in otroke. Za moje mnenje pač tudi to ni zdravo.

Če pa mož veliko raje hodi okoli in tudi tisti čas ko je doma porabi za druge stvari in ne za otroke in ženo, če nima niti želje da bi vključil svojo družino v svoj hobi oz. svoje življenje je pa pomoje v tem zakonu en velik problem. Nekateri moški se pač izogibajo doma, ker se tam ne počutijo dobro. Je pametno tudi v tej smeri pomislit. Kaj pa počnete kot družina z možem in otroki? Greste kdaj na izlet, v živalski vrt, skupaj na igrišče, malo v naravo, ven na večerjo.....? Se pogovarjate o dnevu ki je šel mimo? Skupaj rešujete probleme z otroki? Pride domov in ga že na vratih čakajo očitki? Ima žena v življenju kakšne cilje, želje...za katere dela? Ima kakšen hobi, gre kdaj na kavo z prijateljico...? Ogromno vprašanj je. Ker če si cel dan doma, gospodinjiš in skrbiš za otroke.....se ne čudim da te to tako zelo moti.

Ljudje smo si različni, problem pride samo ko se najdeta dva, ki imata čisto drugačen pogled na življenje. To ne pomeni da ima eden prav in drugi ne. Samo različna sta. Zato pa obstajajo kompromisi. Pogovor. Pa najdite hobi oz. stvari ki jih lahko počnete skupaj. Neko aktivnost. Ker če je tvoj mož zelo aktiven človek dvomim da bo kdaj pristal na to da cel vikend sedi doma na kavču in gleda televizijo. Pojdite malo ven, na sprehod, igrišče, malo po sloveniji na kakšen izlet....v glavnem, koristno in kakovostno preživite tisti čas ko ste skupaj. Lenarjenje doma in obiskovanje ljudi pač za moje pojme ni čas koristno preživet z otroki. Pa toli ko stvari je za počet.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2007 20:29:26   
Anonimen
Če cele dneve dela, pa če si še za vikend vzame čas samo zase, potem je tukaj nekaj narobe. Moje mnenje. In če mi reče (citiram) "...on samo reče,saj vsi ostali tudi grejo,pri njih pa ni problem,da sem tečna,da samo gnjavim."
In čez pol leta lahko pričakuješ: "Saj Peter ima tud ljubico, pa pri njemu ni nobenga problema, ti si pa tečna pa gnajviš."
Jaz sem kar kritična za te stvari. Ker sem mnenja (in moj mož tudi), da ga ni denarja, da bi moral delat cele dneve in še vikende. Rajš imamo manj, pa smo zato več skupaj. Ampak ok, nekateri tega ne morejo...nekateri tega nočejo. In pri teh slednjih se jaz vprašam: Zakaj za user posted image  si pa grejo ustvarjat družino? Zaradi statusnega simbola?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2007 20:40:39   
Anonimen
Jaz ti dam prav in se mi zdi, da ne pretiravaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2007 20:47:05   
Anonimen
To pa da se ti ne zdi smiselno pohajkovat s tamalim okol da mine čas je pa čista potrditev tega,da si psihično odvisna od tipa in da si zapečkarica.I

Ekola to je tudi mene zbodlo. A nimaš nobene prijateljice? Nimaš it s kom na kavo? Mora bit on zraven da živiš?

Saj smisel partnerstva mnde ni v tem da partnerju narediš življenje, oz.  da partnerju ni dolgčas. Človek mora znat tud sam živet, sam se zaposlit, sam se zabavat...ne pa pričakovat da ga bodo drugi. Saj je lepo da počneš stvari skupaj kot družina, in tudi nujno potrebno za to da družina ne razpade in je srečna. Ampak človek rabi tudi čas zase(no ne cel vikend, vse vikende).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2007 21:16:33   
Anonimen
Mora bit on zraven da živiš?

Zame ja. Ker drugač sem lahko samohranilka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2007 21:18:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Mora bit on zraven da živiš?

Zame ja. Ker drugač sem lahko samohranilka.

A vedno? Sam v službo pa domov pol?

Ja saj pravim, ljudje smo si različni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.9.2007 21:21:53   
Anonimen
A vedno? Sam v službo pa domov pol?

Jaaaaaaaaa user posted image  no, ob nedeljah imam tradicionalno kavico s prijateljicama. To je to. In ja, smo si različni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.9.2007 21:44:18   
kepa*
karin, oprosti, da se bom vmešala, a sem prepričana, da ko boš imela enkrat otroka, boš drugače razmišljala. Vsaj jaz si želim, da bi bil moj mož čim več z nama z otrokom, da smo vsi trije skupaj. To mi je smisel družine. Saj lepo, da ima svoje delo in konjičke, vendar mora najti tudi čas za družino, sicer je lahko komot samski. Kakšen pa je smisel, da imaš družino, če nisi nikoli ali zelo redko z njimi? 

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.9.2007 21:45:40   
Anonimen
Moj oče je v časih, ko sem bila ene 10 let stara tudi dosti hodil ven sam. Kartat s prijatelji. Mi smo bili doma sami. Takrat so še bili časi, ko imeti družino še ni bila taka znanost, kot je danes. Danes bi moškega, ki ne omeni vsaj desetkrat na dan svojega otročiča, kamenjali. Naš oče je bolj malo časa preživel z nami, sploh se pa ni pogovarjal... skratka, mama je v tistem času dosti jokala. In nekega dne se je odločila, da ne bo sama sedela doma in čakala, da ga sreča pamet, ampak je šla z njim. Ker je šla z njim, očetu ni bilo več do tega, da gre s kolegi v gostilno kartat, ampak sta začela hoditi na sladoled, pijačo... Kmalu sta hodila ven zelo pogosto in se celo držala za roke. Torej, njun odnos se je popravil, mama ni več jokala in tudi njegove izpade okrog polne lune je lažje prenašala. Tako, kot je bilo takrat hudo, sta danes še skupaj. Vmes je očeta tudi v resnici srečala pamet in zdaj se celo pogovarja z mano in bratom.

Kaj ti hočem reči - preden začneš stokati, kako je hudo, najprej sama naredi nekaj, da izboljšaš vajin odnos. Zakaj samo čakaš njega. Mogoče njemu ni všeč tak način življenja, da pride domov in se doma igrate srečno družinico - igrate zato, ker on očitno ni srečen. Mogoče si bolj želi aktivnega življenja, pa se mu z otrokom pridružita pri njegovih aktivnostih. Mogoče bo potem to postala tudi tvoja aktivnost, ali pa boste našli skupaj neko drugo...
Ne vem, jaz sem se naučila, da življenje ni vedno z rožicami postlano in ne morem čakat, da mi vse pade v roke. Včasih moraš sam narediti prvi korak in sprejeti kak kompromis, pa je nato vsem lepše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2007 21:53:49   
sonce in smeh
Sama še nimam otrok, tako, da ne vem kako bi komentirala. Tudi stalnega prebivališča še nimava skupnega. Sva zaenkrat še vsak pri sebi doma (uradno), ko pa je čas, volja in možnost pa sva skupaj. To je pa skoraj vsak dan. Le, da enkrat spiva tu, drugič tam. Midva se poskušava dogovoriti. Vsak ima neke svoje hobije in neke svoje obveznosti. Sva še študenta, tako, da med šolskim letom živiva skupaj v LJ. On je brez atija in je najstarejši v družini, tako, da kar nekaj stvari pade na njegove rame. Večkrat se zgodi, da ne more priti k meni, zato, če imam možnost pridem jaz k njemu, drugače sem kak dan sama doma in tist čas izkoristem za učenje, ali da si pogledam kak dobr film, visim na RR. Gledam tako, da ko sva skupaj, da čas izkoristiva zase in da kaj skupaj narediva, se cartava, kam greva... ne pa da bo eden gledu Tv, drugi pa pisal zapiske za fax. Sej če je nuja, potem se tudi naredi, samo če se pa le da, je tist čas najin. Pa greva tudi pomagat domačim, samo vse delava skupaj.
Draga anonimna, a nimaš res nobene prijateljice, tašče, svoje mame? Da bi z otrokom šla na kavico k eni babici in drugi? Ali ste tako daleč narazen doma? Jaz grem velikrat k tašči na kavo, ali jo pokličem kaj dela, pa če bo za kavo prstavla, da bom čez 15 min pri njej. Tudi otrok bi potreboval družbo drugih otrok. mislim, da v tvojem odnosu s partnerjem manjka svobodo. no on si jo že vzame, ampak moraš si jo še ti. Mogoče jo on resnično potrebuje in potem tisti čas, ki mu preostane 1000000% izkoristi za vaju z otrokom? NE vem, ugotavljam na pamet. Moj gre tud rad na rekreacijo, pa potem pride čist prerojen domov, pa pod tuš potem pa me razvaja sto na uro. ČE bi mu pa težila, da ne sme it, bi bila pa oba slabe volje in ne bi bilo nič iz tega... poskusi si najti nekaj kar tudi ti rada počneš in bosta imela tisti čas vsak zase, pa bo potem veliko bolje, ko bosta prišla skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2007 21:55:14   
Magi*
oba delava precej čudne urnike in smo med tednom redko skupaj doma. zato pa smo vsaj med vikendom. OK, tistih par uric, ko skoči sam na kak hrib ali pa si jaz vzamem za kak potep že. ampak v principu pa planiramo vikende skupaj. mi ne bi bilo prav, če bi začel cele vikende namenjat svojemu hobiju. to je egoizem. v končni fazi je on oče in če že ne čuti potrebe po druženju z otrokom in ženo, potem bi se moral vsaj zavedati dolžnosti, ki jih družina prinese. sicer je kot bi živel v hotelu s petimi zvezdicami.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.9.2007 21:56:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

karin, oprosti, da se bom vmešala, a sem prepričana, da ko boš imela enkrat otroka, boš drugače razmišljala. Vsaj jaz si želim, da bi bil moj mož čim več z nama z otrokom, da smo vsi trije skupaj. To mi je smisel družine. Saj lepo, da ima svoje delo in konjičke, vendar mora najti tudi čas za družino, sicer je lahko komot samski. Kakšen pa je smisel, da imaš družino, če nisi nikoli ali zelo redko z njimi? 

Ja mogoče res. Sam itak da treba bit skupaj. Pa itak da neb prenašala da ga cel teden ni pa še čez vikend. Vse v mejah normale. Sam pomoje se je za vprašat zakaj noče bit doma oz. z njimi. Jst sam razumem da človeku dosti služba pomeni, pa da ima hobi. Itak da more pa dat družino na prvo mesto in najdt čas da se jim posveti.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.9.2007 22:01:02   
kepa*
Točno to. moj ima recimo tudi tak posel, da smo med tednom zelo malo skupaj, a nedelja je pa obvezno naša. Recimo, jutri pa mora res nujno nekaj naredit za kolega, pa moram priznati, da mi ni všeč. Itak ne bom težila ali karkoli, a vem, da tudi njemu ni. Ob takih dnevih si recimo z malčkom organizirava tako, da kam greva in se imava ravno tako lepo. Morda bi tako poskusila tudi anonimna. Svetovala bi pogovor in da skupaj določita neke meje in čas, ko ste skupaj kot družina.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2007 22:01:32   
Magi*
Anonimna: ja kje sta pa vas - otroke pustila ta čas, ko sta ona dva pohajkovala okoli? pri babicah ali kaj?

sonce in smeh: ne štekam kako bi lahko prijateljice in babice nadomestile vlogo očeta v družini? a če bi npr. jaz več kofetkala okoli, potem bi bila moja družina bolj srečna?

no ja, sicer boste pa imele svoje otroke in svoje može in boste takrat videle, da ni vedno problem v cankarjanski materi, pač pa v tem, da odnos med ženo in možem ni partnerski.

PS: družina ni znanost, družina je gnezdece, ki ga zgradimo za naše otroke, da se v njem varno in dobro počutijo.

in ja, smo si različni. očitno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2007 22:04:57   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*

Točno to. moj ima recimo tudi tak posel, da smo med tednom zelo malo skupaj, a nedelja je pa obvezno naša. Recimo, jutri pa mora res nujno nekaj naredit za kolega, pa moram priznati, da mi ni všeč. Itak ne bom težila ali karkoli, a vem, da tudi njemu ni. Ob takih dnevih si recimo z malčkom organizirava tako, da kam greva in se imava ravno tako lepo. Morda bi tako poskusila tudi anonimna. Svetovala bi pogovor in da skupaj določita neke meje in čas, ko ste skupaj kot družina.

točno tu je razlika. tvoj mož ne beži od družine k prijateljem. seveda se zgodi, da pridejo stvari, ki jih je treba narest, se kdaj pveselit, si kdaj vzeti "time off". ko se pa začne dogajat, da neprenehoma beži od družine na tak ali drugačen način, je pa zame meja presežena.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?