Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 13:54:03
|
|
|
|
Erin
|
mislim da nebi smelo...vprašaj zdravnika ali pa gin...
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 13:57:04
|
|
|
|
anonimna thumbs up
|
Nič ne škoduje, kar brez skrbi
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 13:59:06
|
|
|
|
Erin
|
nisva nisva, brez skrbi...ostale so se le malo potuhnile... pa anonimna thumbs up je tudi tukaj vidiš...nisva sami....
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 14:02:31
|
|
|
|
kodrana
|
oktavija, take stvari ne škodujejo. sploh pa še preden veš, da si noseča. pa tudi, če si.. ne škoduje. si pač bolj utrujen, slabo ti je. da pa se zarodek ne bi vgnezdil ali da bi potem prišlo do ss-a, pa nima veze. škodujejo ekstremni napori, na primer da bi bila res ekstremna športnica, pa res težko dvigovanje.. jaz sem en teden preden bi morala dobit M, delala beton, dvigovala res težke stvari. ob tem pa sem se še fajn prehladila. pa sem čez en teden zagledala .
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 14:06:01
|
|
|
|
Erin
|
no vidiš oktavija, si sedaj kaj bolj pomirjena... kodrana zate pa
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 14:18:04
|
|
|
|
anonimna thumbs up
|
Sem tudi jaz tukaj, ja Pijem po kosilu in se mi ne da dvignit riti, da bi šla obesit perilo Pa v otroški sobi je taka štala, da sem se raje kar pri vratih obrnila...
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 14:22:26
|
|
|
|
mojčca
|
Če se v redu počutiš, ti kar lepo potuj. IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Jaz pa pravim: sej pri meni ni bil problem obdržat , ampak pridit do njega. No, pri meni je bilo pa ravno obratno .
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 17:19:08
|
|
|
|
Naja30
|
Ti kar potuj, saj sploh še ne veš, če si
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:06:44
|
|
|
|
FANTEK1
|
ne, zakaj bi bla?
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:08:16
|
|
|
|
lorch
|
Ti kar potuj, ker pravzaprav potovanje v udobnem avtu s postanki, da se pretegneš, sploh ni noben napor. Če ima namen se obdržat, se bo ne glede na vožnjo ali kakšne druge normalne napore, glede ekstremov pa ne vem. Tako je vsaj meni rekla g. ko sem imela težave v začetku nosečnosti in sem krvavela, pa me je za nekaj tednov preventivno dala v bolniško.
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:19:49
|
|
|
|
Zofy
|
Meni pa je G strogo odsvetovala potovanja v zgodnji nosečnosti, sploh dolga potovanja z avtom. To pa zato, ker ko se pelješ v avtu, te trese in to baje ni OK. Tako mi je prepovedala vožnjo iz Lj na Dunaj, kolegici pa v Toscano. Ampak jaz sem vseeno šla, pa je bilo vse ok. Morem pa rečt, da je bil to maximum - daljše vožnje ne bi zdržala, saj sem bila čisto crknjena na koncu .
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:22:42
|
|
|
|
FANTEK1
|
Aha no ok, drage nosecke.. Nikamor vec, jasno!!! Samo doma sedet, jest, tv gledat in se cohat. Da ne bi sle kam z avtom, ker lahko da bo kje makedam pa vas strese pa je spalv takoj tu!! sprehod je tudi vprasljiv, ker se lahko spotaknete ob kamen pa se nikoli ne ve kako se bo koncalo!
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:34:41
|
|
|
|
hokejistka
|
Da vam je G prepovedala potovanja v zgodnji nosečnosti, če je seveda vse v redu in nimate krvavitev je pa malo bosa . Jaz sem v osmem tedno odšla z avtom ponoči od Lj do Sarajeva in še malo naokoli in čez dva dni nazaj in mi ni nič manjkalo. Ja, bila sem utrujena, sem pač več spala v avtu.
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:39:30
|
|
|
|
FANTEK1
|
JOj.. Kaj pa ce bi naletela na kaksno kokos in bi zabremzala in bi potem zacelo ravno dezevati in bi zaneslo avto, ti bi pa z desno roko zadela v levo oko in oslepela? ...je rekla ginekologinja
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 19:45:35
|
|
|
|
Calena
|
Ojla, Ne vožnja pravgotovo nič ne škoduje, če je vse ok. V prvi nosečnosti sem veselo potovala tudi po 1000 in več km tam nekje do 26.tedna pa tudi zdaj v drugi (noseča sem 12 tednov) sem bila tudi že recimo v Bratislavi takoj na začetku in v San Marinu. Tudi moje mnenje je, da če lahko presedim v službi za računalnikom po 8 ali 9 ur, potem se lahko tudi vozim naokoli. Kar brez skrbi in srečno! Calena
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 20:31:51
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Meni pa je G strogo odsvetovala potovanja v zgodnji nosečnosti, sploh dolga potovanja z avtom. To pa zato, ker ko se pelješ v avtu, te trese in to baje ni OK. Tako mi je prepovedala vožnjo iz Lj na Dunaj, kolegici pa v Toscano. Zamenjaj ginekologinjo.
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 22:35:20
|
|
|
|
rožica81
|
Tudi jaz sem šla na daljšo pot v zgodnji nosečnosti, pa je bilo vse ok. Ne vem, zakaj ne bi bilo Pa srečno
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 29.9.2007 23:15:24
|
|
|
|
lorch
|
No, da bi taki mali tresljaji lahko ogrozili otroka pa res prvič slišim, pa upam da tudi zadnjič, ker je pa mal neumno če se mene vpraša.
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 30.9.2007 6:12:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
dokler si ok, samo akcija kokr hočeš, telo ti pove samo!
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 30.9.2007 8:30:06
|
|
|
|
Dashenka
|
Ja, seveda lahko potuješ. Glede G. pa ti svetujem, da jo čim prej zmanješ. Če je res izjavila kar je, potem nima razčiščenih osnovnih pojmov.
|
|
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 30.9.2007 9:48:56
|
|
|
|
scubadiver
|
Ah seveda lahko potuješ. To je tko kot je meni v drugem mesecu nosečnosti od prijateljice mami zatežila da sem nora če grem na Pag. Da zarodek ne bo prenesel tresenja. Ja pa kaj še. No jaz sem seveda šla, pa še na marsikatero drugo pot tudi. Zofy, ti pa zamenjaj G ker očitno po njegovem/njenem mnenju bi se blo treba zavit v vato in počakat 9 mesecev.
|
|
RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? 30.9.2007 10:06:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Čao punce!! Dekleta mene pa zanima ali katera ve, ali je lahko 4-5 ur dolga vožnja v novem avtu in z počitki, nevarna v prvem tednu nosečnosti... ko dejansko še nisi prepričan ali si noseča ali nisi. Ti še sploh nisi prepričana, če si noseča, pa že sprašujejš, če se lahko z avtom pelješ? Najprej se to prepričaj. Kot drugo pa-mnogo žensk se vozi z avtom, pa sploh ne vedo, da so noseče tam do 4,5, tedna ali celo več, pa je vse OK. Če kaj ni v redu, potem je avto ta zadnji krivec....
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.