|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
29.11.2007 10:00:34   
METULJ1
Nevaea - iskrene čestitke. Lepo in mirno user posted image  ti želim.

Za vse ostale, ki pa je v novembru ne čakate pa še vedno držim pesti.

Pozdravčki

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
29.11.2007 10:09:50   
jazzz27
Dan!

Končno ena lepa novička!! Nevaeva, kot prvo ti čestitam! Nikar ne misli, da se bo ulila, če test kaže pozitivno!!!user posted image  Lahko ti samo zaželim, srečnih user posted image  in zdravo user posted image . Kako sem vesela za tebe! Bravo!! Končno rozike!

Andromeda, kaj pa čmo..., drgač pa opažam, da smo vse ženske mal različne in je težko po znakcih ugotovit, al si al nisi! Mene npr. zizike bolijo preden dobim menzo...ah čudna je ta narava. Upam, da še mal zdržiš in poročaš lepo novičko!!

Katja tudi jaz držim pesti zate in sem skoraj prepričana, da ti pa že kar moraš bit nosečka, k ti že toliko časa zamuja!! user posted image user posted image user posted image

afnica mala enako tebi, želim, da si noseča, če misliš, da je test napačen pojdi na kri.  Upam, da so se testki motili. Lep dan.

sandra74,kimmii user posted image user posted image , ne bit žalostne, december bo veseli mesec, zato se kar pridno vpišita na seznam.

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
29.11.2007 10:11:13   
spelka12
nevaeva ja čestitke za user posted image  user posted image , takoj izbriši take slabe občutke, zdaj je čas za veselje.
kimmii, sandra74 user posted image user posted image , takoj na december

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
29.11.2007 10:20:00   
varci
Nevaeva, čestitke in lepo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
29.11.2007 10:36:17   
cina
Nevaeva, čestitam in sem zelo vesela zate!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Lepo user posted image in zdravega user posted image želim.

Punce, neki me mal bega. Pred dobrim mesecem sem prenehala z jemanjem KT in sem pričakovala, da bo kot pri večini user posted image šele kakšen 30.dan, pa da bo močnejša in daljša, saj kot vemo KT zmanjšajo user posted image (pri men blo 4 dni).
user posted image sem dobila torej že 24.dan, trajala pa je samo slabe 3 dni, začela se je z roza izcedkom in brez bolečin. user posted image

Je to normalno? Kako je bilo pri vas, ko ste prenehale z jemanjem? Smešno, ker mam še vedno občutek, da bo prišla  user posted image in mi je slabo. user posted image

Se opravičujem, ker tako gnjavim...

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
29.11.2007 10:58:58   
skrivnost
Nevaeva, drzimo pesti tudi za tvojo user posted image !

Vse lepo ti zelim, pa čimmanj user posted image !

Grem drzat pesti ze za ostale novemberske in decemberke!!

Prijeten dan vsem!

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
29.11.2007 11:19:09   
Nevaeva
najlepša hvala VSEM za čestitke!!! saj sploh ne morem verjeti, da je res, ker imam res občutek, kot da bo user posted image  vseeno prišla.

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
29.11.2007 11:23:46   
oktavija
Juhu!!!!user posted image

ČESTITAM!!!!user posted image LEPO NOSEČNOST IN ZDRAVEGAuser posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
29.11.2007 11:28:45   
matt
TUDI JAZ ČESTITAM NEVAEVA!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZDRAVIH IN LEPIH 9 MESECEV

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
29.11.2007 11:31:07   
oktavija
Vsem ki ste dobile user posted image , pa pošiljam veliko user posted image in user posted image in vas vabim v nove boje v decembru ko nam bo user posted image prinesel naše male pikice user posted image .

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
29.11.2007 11:35:20   
ledenka
user posted image  spet nova nosečka user posted image  

tale november je bil pa ploden user posted image  se vidi, da je bilo bolj mrzlo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
29.11.2007 11:39:47   
spelka12
ajsika, kakšen bo šele decembra ko bo led, ne mraz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
29.11.2007 11:46:53   
ledenka
špelči, sam če bo veseli december, ko se skos okoli hodi, bo bolj težko user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
29.11.2007 11:50:06   
Anonimen
naty13...kako?...kej novega ali vse po staremuser posted image ....
Mojeuser posted image  še zmeri ni in vse bolj se mi zdi da bo test v soboto +....
Bomo videli...drugih znakov pa ni, razen da mam čudne in mešane občutke tam spodaj...

LP
D.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2464
29.11.2007 11:55:19   
spelka12
ja kiklo pa strgane žabe pa bo user posted image user posted image , madonca me spet razganja, pomoje bo user posted image  kmalu na vratih, ker luna je šla že mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.11.2007 12:07:00   
ledenka
user posted image  špelči, šnelfukarce pa je, pa ostanejo žabe cele user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.11.2007 12:18:38   
oktavija
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
29.11.2007 12:22:14   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nevaeva LEPO NOSEČNOST!!!!

Tiste, ki ste dobile user posted image , pa hitr z optimizmom v nov boj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje M še vedno ni.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
29.11.2007 12:25:06   
Neža7
K_a_t_j_a   Kaj pa čakaš  user posted image  po test, mogoče se bo pokazalo user posted image user posted image

Držim prsti user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
29.11.2007 12:39:44   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  špelči, šnelfukarce pa je, pa ostanejo žabe cele user posted image user posted image user posted image  

Aha pol se pa jest sekiram, da me razganjauser posted image , ti si še hujša, no priznam ideja pa ni slaba.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.11.2007 12:50:05   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Aha pol se pa jest sekiram, da me razganjauser posted image , ti si še hujša, no priznam ideja pa ni slaba.

user posted image  
jaz jih sicer nosim, ampak zato, ker... user posted image  se mi ne strgajo tko hitr ko žabe. user posted image  žabe se mi strgajo, ko grem sam na WC, očitno nisem dost nežna za njih user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.11.2007 13:08:26   
sun71
Nevaeva- juhuuu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič več ne razmišljaj o user posted image  ker je za dolgo časa ne bo! Iskrene čestitke!

kimmii-user posted image user posted image user posted image  Čutim, kako ti je. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Naj čimprej mine!

Punce za vse vas iz novembra še vedno držim pesti!

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
29.11.2007 13:41:51   
jazzz27
kao lepo ledenka, špelka, oktavija, da ste prišle mal vedrit situacijo!!! Prov trepetajoči so ti dnevi, ko čakamo, kaj se bo zgodilo!! Jaaaaaa decembra bo led in bo vse spolzko!!! Akcija!user posted image

drugače pa je še kakšna z dobro novičko prav dobrodošla!!!

(odgovor članu sun71)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
29.11.2007 13:44:43   
jazzz27
ledenka, ti maš že pravi nick za december!!! Brrrrrrrrrrrr! Ja nisi edina, ki imaš dar nežnosti z žabami, se ti kar pridružim!

Sicer boš pa kmal v obdobju O, a ste že kaj pridni

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
29.11.2007 13:47:21   
sun71
jazzz27-kako si kaj ti? Predvidevam, da si zelooo dobro glede na stanje. že kaj kumarice ješ?user posted image  Kdaj boš zdaj naredila test? Al nas bo še malo pustila v tem adrenalinskem stanju, ko vse komaj čakamo, da nam pošjleš svojo user posted image . Lepo mi bodi.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?