|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
22.10.2007 15:21:38   
Andromeda
Lepo pozdravljene! Sem nova na tem forumu (no, berem ga že nekaj časa, sedaj pa mislim še sama aktivno sodelovati). Rada bi se vam pridružila pri nepričakovanju M v novembru - ne pričakujem je tam okrog 27.11.

Lp

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 201
22.10.2007 17:16:01   
trinity22
Andromeda dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 202
22.10.2007 17:26:53   
Lupita
Kje ste, partizanke moje!!!!
Gospodična Lupita se javlja v pogon!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Missala sem vas čist preveč: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 203
22.10.2007 17:28:22   
LuNa73
hja, poabla si napisat kdaj je ne pričakuješ, draga lupitka! user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 204
22.10.2007 17:33:26   
Erin
Novemberske borke za user posted image :

xx.11. - pikonina
xx.11. - Arual
xx.11. - anonimna
xx.11. - byanca

01.11. - Argojuhica
01.11. - Sulfinija

01.11. - lunica24
02.11. - bumbum
02.11. - sandra74
02.11. - sončk1
02.11. - lejla007
02.11. - varci

03.11. - sapi
04.11. - anonimna user posted image
04.11. - mojcej77
05.11. - arobic3
05.11. - miš
06.11. - metir

06.11. - Endri
07.11. - trma79
07.11. - anonimna user posted image

07.11. - CIPRESA
08.11. - pepa6
09.11. - tinkamiška
09.11. - Marjana84
09.11. - SM10
10.11. - trinity22
10.11. - dav112
10.11. - Blacky30
10.11. - tincy82
10.11. - flower
10.11. - Oaza
10.11. - pin
10.11. - Ana Luna

11.11. - zabca34
12.11. - Serendipity
12.11. - osa3
13.11. - Neža7
13.11. - zorica
14.11. - Yasminka
15.11. - marjana.r
15.11. - zvezdica
16.11. - Muca83
16.11. - lindy
17.11. - titi3
17.11. - ledenka
17.11. - lejca
19.11. - nf
20.11. - K_a_t_j_a
22.11. - kind lady
23.11. - gajka
23.11. - muci78
27.11. - Andromeda

user posted image Navijačiceuser posted image

- sonček33
- Erin
- KAHLO
- lidija_21
- sandra74
- Taly
- MARTINŠČICA
- spelka12
- lunica24

- stunfek
- beyba
- Inigo
- ninčy

- kleja
- ROMY1612
- LuNa73
- vita80
- slovenka
- afnica mala
- Lupita

NAŠA HIMNA:

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 22.10.2007 17:46:28 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 205
22.10.2007 17:33:57   
Lupita
AAAA, počasi moja Lunči, to je pa skrivnost - moja. Zaenkrat sem samo navijačka!!! Tako da, navijam z vsem kar premorem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 206
22.10.2007 17:34:27   
Erin
Lupita -ravno danes sem nate mislila, če se boš še kaj vrnila.. lepo da si  prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 207
22.10.2007 17:36:53   
Lupita
Erin, kdo pa si ti?! Tud js sem te sigurno pogrešala, ampak spomni me... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 208
22.10.2007 17:47:28   
Anonimen
ahaha, sem se nasmejala. Polovica bork se je preimenovala user posted image  Kar ugibaj user posted image  Da se vpišem, ne pričakujem 1.11. Oziroma pričakujem, glede na polom ta mesec user posted image  user posted image  user posted image  Čimprej naj se prikaže, potem pa ima da vseh 5 miljard semenčic tako pridno tekmuje, da bo magari več zmagovalcev. No ja, največ dva lepo prosim user posted image

(odgovor članu Lupita)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
22.10.2007 17:50:37   
Erin
evo lunica, si že na seznamu..

aja, Lupitka oprosti...user posted image user posted image user posted image user posted image sem se preimenovala ja...
malo nižje poglej kdo sem (bila)..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
22.10.2007 18:31:34   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Andromeda dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

Trinity22, hvala za dobrodošlico user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 211
22.10.2007 18:51:38   
Lupita
OOOOO, teejaa. Superca - ja, tebe sem ziher pogrešala, saj ne da ostalih nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
22.10.2007 18:54:59   
nf
Super kakšna družbica se nas je že nabrala user posted image
Erin in Luna, a se meni samo zdi, al sta vedve res naklepetale tko ene 800 postov v zadnjih parih mesecih? user posted image  user posted image  Čveke!
Ledenka user posted image , jaz res upam, da ne bo nobene panike!! Pa verjetno obstajajo kakšna zdravila za take reči??? No upajmo na najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 213
22.10.2007 19:09:45   
LuNa73
nf, sej me je zadnjič skor kap ,ko sem vidla da je že tisočka... ampak vedi, da sem jst zadnje čase bolj tiho tu gor user posted image ! Je pa tud res, da če ne bi šla ti v asfriko in bi midve čvekale o O testekih.... ja, pol bi jst mela že pet zvezdic user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 214
22.10.2007 20:32:33   
nf
haha Luna, potem bi zihr tudi jst ze imela ene 4 zvezdice user posted image  Hvala bogu za afriko user posted image  Samo je pa res, da ko sem se vrnila in sem seveda takoj prebirala nove poste, te sploh nisem vidla vmes!!!? Sem sla takoj cekirat med nosecke, ce si slucajno taka vneta navijacica kot si tudi kej zabluzila user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 215
22.10.2007 23:06:49   
K_a_t_j_a
Andromeda dobrodošla!  user posted image user posted image user posted image  

Še malo pa bo november tu in s tem tudi nove user posted image  a, ne? Pri oktoberkah je tak lep seznam upam, da bo novembra tudi tak ali še bolj. Moja M gre počasi h koncu, tako da gremo v 2.krog in upam, da sedaj uspe. Julij je tak lep mesec user posted image .

Dajmo punce!!! user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.10.2007 10:17:08   
ledenka
Dobro jutro user posted image  

Kako življenje danes, drage moje? po moje so semenčiče naših dedcev že v nizkem štartu... (zdaj bi rabla enga smajlija, ki ustreli v zrak, pa se mi ga ne da iskat user posted image )

nf, bojda se ne da nič pomagat, je pa vprašanje, v koliki meri se aglutinacija pojavlja user posted image  bo pa dobu kup vitaminčkov, mam namen zropat lekarno user posted image  Q10, cink in C vit. so menda tisti taglavni?

lupitka, ti si neki sumljiva tule user posted image  najprej nas ignoriraš, pol se zmotavaš, da si sam navijačiča, tko da... hmmm user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 217
23.10.2007 10:31:11   
zorica

Zdravo punce !A bo november naš mesec ? SEVEDA !!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem polna optimizma, da novembra zagledam user posted image in prepričana, da tudi bom.Sem se res naveličala te user posted image .Plodni dnevi se pričnejo od četrtka, midva z mojim pa bova že kar od danes naprej čimvečkrat user posted image , me že kar nekaj razganja user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 218
23.10.2007 10:35:35   
Neža7
Zorica... vidim, da obe ne pričakujeva 13.11.07 user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.10.2007 11:01:07   
zorica

Neža7 tako da lepo pridno v akcijo, da ne bom rabila sama javljat 13.11 user posted image

Še noben mesec nisem bila tako prepričana, kot ta.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.10.2007 11:12:16   
Neža7
Zorica....

Veselo na delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in naj bo z čimveč ljubenzni.
Držim prsti user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.10.2007 12:26:59   
murkica
Punce še tukaj vas moram malo pozdraviti. Samo še nekaj dni in začele se bo vaš mesec. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo seznam obarvan čisto roza in da bo Slovenija julija polna novih malih otročičkov.

Jaz bi vas prosila, da me daste med vaše navijačice, ker kljub temu, da naj bi se preselila na forum Nosečnost, vsak dan visim na Zanositvi in gledam, če je kakšna nova nosečka.

Res držim pesti, da se vam tokrat sanje uresničijo in boste občutile takšno srečo ob pogledu na pozitiven testek, kot sem jo jaz.

Bodite pridne in ne pozabitev user posted image user posted image user posted image user posted image  k nore, da bo seveda rezultat uspešen.

No pa še ena slikca za razvedrilo, poglejte kaj bo počel vaš možek, če ga boste vzele s sabo na UZ!!user posted image

user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 222
23.10.2007 18:12:14   
nf
Ledenka, ne vem če sem to kje že napisala, ampak po mojem mnenju so ti vitaminčki res zakon! Moj jih (vit. C - 500mg, cink, koencimQ10) zdej jemlje hmm dobra meseca in so se rezultati spermiograma FUL spremenili. Prvič je šel, ko jih je papcal 1 mesec, in mu je Reš rekel, da jih je videl tudi več na kupu. Baje da jih je bilo "samo" okoli 45mio. Drugič je šel spet čez 1 mesec, sepravi po 2 mesecih jemanja vitaminčkov, in je bilo swimmerjev 100mio!? In obakrat so bili tisti drugi rezultati (gibljivost, procent normalnih, itd.) približno glih. Čist noro, koliko so pobezljali user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.10.2007 18:32:28   
trma79
No, drage moje, jaz sem danes prišla s kolposkopije. Čaka me en manjš izrez enga flekca...a je bila G krasna, pa je rekla, da nič hudega, če zanosim zdaj...naj kar poskušava, če si tako želiva...bomo pač prestavili...in da tudi potem...lahko kar kmalu, ni treba dosti čakat, toliko, da se zaceli... fino, kaj? Mi je kar odleglo.
user posted image user posted image user posted image

Zdaj teče že šesti krog po drugem SS in res si zelo želiva škratka.
In ful delava na tem, več skoraj ne gre...In vsak mesec isti znaki, prej, pred meseci nikoli tako...ščipanje, pa boleče, otekle in občutljive prsi...potem pa tista grdoba user posted image . Uf...ne vem več, kje sem.
A držimo pesti, da nas bo ta mesec čim več rozik.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 224
23.10.2007 19:46:55   
spelka12
erin po 3.11. enkrat pade testuser posted image user posted image . Ampak vsaj do 1.11. nočem mislit na to, zato se živčnost uradno začne po prazniku a vela?

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?