Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 17:42:11
|
|
|
|
Erin
|
Aja, pa jaz ravno ta mesec nisem imela NOBENIH očitnih znakov pa sem zagledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 17:44:06
|
|
|
|
naty13
|
Torej upanje ostaja še ta mesec. A tebe Erin ni nič bolel? A je tko kot da ni nič?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 17:55:04
|
|
|
|
Erin
|
Ja me in sicer imam podobne krče kot preden dobiš M, krči so se pa začeli že v nedeljo, se pravi 4 dni prej in sem si rekla: no pa spet ne bo nič...pa sem se mal zmotila, na srečo Je upanje itak da je, dokler se ne ulije je!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 18:45:08
|
|
|
|
jazzz27
|
uau, lepe novičke, čestitam flower!!! Čim lepšo !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2007 18:47:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 18:50:33
|
|
|
|
Erin
|
midva tud nisva velikokrat ta mesec pa je vseeno uspelo Veš kaj, pojdi jutri v lekarno kupi CB in ponovi test. Jaz mu najbolj verjamem, šele ta me je prepričal da sem noseča. Drugač pa...itak da si
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 19:39:57
|
|
|
|
sonček33
|
naty - navijam zate
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 19:44:34
|
|
|
|
naty13
|
Erin mene je par dni mal špikal v spodnjem delu trebuha, pa sem tudi misnila da bom že dobila, pa ni blo nič. Zdej me pa ne špika dva dni nč. smo tko tko, ne vem pa če v pravem času
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 19:46:28
|
|
|
|
naty13
|
33 kako je pa pri tebi, a tud pričakujete
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 19:46:57
|
|
|
|
Erin
|
Naty- jutri zjutraj hitro po testek, pa CB kupi (res da stane okol 8 € ampak se splača), da bo konec dvomov Me navijamoooooooooooooo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 19:55:52
|
|
|
|
naty13
|
Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo nič . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj v sredo star eno leto. Rabi družbo
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:01:30
|
|
|
|
gajka
|
Naty13 - boš vidla, da se bo + prikazal Ti pa že tolk zamuja, da kaj drugega že skoraj ne more bit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:02:40
|
|
|
|
Erin
|
Držim pesti da tvoj sine kmalu dobi bratca ali sestrico. Glede testa pa..jaz sem ga delala popoldne pa mi je vseeno pokazal +, itak pa na CB piše da ga lohka delaš s katerimkoli urinom(jutranji, večerni,..). Ti samo pogumno. Vsaj vedela boš, veseliti se ali v nove boje. Oki? Good luck girl!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:04:27
|
|
|
|
gajka
|
Erin, kakšni so kaj občutki po teh par dneh? Si že popolnoma dojela, al se še malo privajaš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:05:11
|
|
|
|
naty13
|
Gajka jest mam ful neredne M. Poleti nisem mela 2,5 meseca pol sem dobila, pa spet 1,5 meseca ne, zdej pa tud čakam. Ja erin jest sem v prvo tud CB sredi popoldneva naredila pa je v sekundi bil močan plusek.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:08:24
|
|
|
|
LuNa73
|
Hej Erin... dojela verjetno že si, a ne? Jst pa še kr ne, da nas "zapuščaš"... res, se vsak dan sprašujem, katera nas bo pa zdej zasipavala z infoti, pa tok pozitivne energije... pa... infoti o slončkanju...pa bla bla... he he he še zdej se nasmejim tistmu dogodku, ko smo te za hrbtom "šinfale", pa moja izjava o seksualni manijakici... hi hi hi Hmmmm, kaj mama je že zvedela? To le sporoči kako je potekalo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:09:01
|
|
|
|
Erin
|
Dojela? Mislim da še vedno ne ... mam kar občutek da sanjam hihi...sem pa vsa blažena to pa itak. Še vedno me špika v trebuhu, mal mi je že slabo na čase za kake tri minute ampak se bom vsemu privadila. Vse za našo pikco. Hvala ker še vedno mislite name... Z vami bom vztrajala do konca novembra da zaključim seznam potem pa vas bom le še brala in oblubim vsake tolko takoj ko bom mela čas pokomntirala...amapak bodite mi pridne in veselo slončkajte da vas bom vzela s seboj če ne bom huda
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:12:52
|
|
|
|
Erin
|
U LuNa takrat sem se pa tolk nasmejala ko ste me opravljale...mi je bilo kar nerodno...ja lepe čase sem preživela z vami...u pišuka sedaj ko to pišem mi kar solzne učke ratujejo... pejte z mano pliiiiiiiiiiis...jest vas hočem ob sebi... kaj pa če jest svojo nosečnost kar tukaj dajem skoz ne tam?? Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beg
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:12:57
|
|
|
|
naty13
|
Ja erin upam da te tam gor kdo posluša. jest grem z veseljem s tabo v avgust . In kaj je tvoj dragi rekel ko si mu povedala za ? Jest mu zelo s težkim srcem povem za vsak minusek . Erin kok vas pa je avgustovk008?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:13:20
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Ja bom šla po testek sam ga bom šele v nedeljo lahko nardila da bo res tisti jutranji. Sej bi rada zvedla, ampak minus me potolče . Vsak mesec sem mislila da zdaj pa je ko me je špikal, pa ni blo nič . Zdej me pa še špika ne. Drugač bo pa moj v sredo star eno leto. Rabi družbo Seveda bo dobil družbo, le slabih devet mesecev bo še moral počakati, da prijoka na svet,... Ninica04, Shelly, Rebeca in Flower - ISKRENE ČESTITKE!!! ostale se bomo hitro pridružile
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:15:29
|
|
|
|
naty13
|
Polaris a ti upaš da boš šla k avgustovkam008? a je ta mesec ne pričakuješ, a si že pri decemberkah?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:16:18
|
|
|
|
sonček33
|
Naty - žal mi nič ne pričakujemo. In danes se me je lotila tista huda bolečina, ki kar ne popusti. Ni upanja, ni svetle točke.
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:18:02
|
|
|
|
Erin
|
Saj me očitno kar poslušajo ...sem vas že priporočila, brez skrbi Moj dragi...malce je še v šoku, mislim da ni pričakoval da nama bo tokrat uspelo,ampak se mu že smeji. V avgustu sva pa zaenkrat šele 2, saj se je šele začelo....tiste ki smo mele od 25 oktobra zadnjo M naprej pašemo tja... se bomo že nabrale brez skrbi...VAS ČAKAM!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:20:17
|
|
|
|
naty13
|
Kerga G pa imaš če ni skrivnost? Pregled maš pa 5.12. a ne? In kaj misliš da je tvoja pikica ali ?
|
|
RE: M ne pričakujemo novembra!! 23.11.2007 20:22:05
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ej mami še ni izvedela...dej prosim en očenaš zame zmoli da bo vse uredu, jaz bm šla pa tankat polno da če slučajno ob novici pop**** da mam dost gasa za beg Joj.... erin... a tvoj bi lahk dal oglas: menjam zmaj za zmaj (taščo za baterije) ... ehhhhhhhhh...sej si pa že dost stara, al ne?! Veš ka, bolš ko da greš tankat je, da se naučiš nudit prvo pomoč ob kapi... to bo po moje prej, ko pa ****is .... A lohk še kej druzga delam, ko da molim? To mi ne gre prevč od rok... in ust...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?