|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo novembra!!
8.11.2007 18:03:52   
Erin
mojcej77 - upam da se vama jutri pokaže mooooočna  user posted image ..

Navijam!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 901
8.11.2007 18:05:30   
Erin
nf-ek a veš kaaaaaaaaaj... jest te tut pogrešamuser posted image user posted image user posted image   Dej povej kaj počneš?  Kdaj prideš spet športat v naše konce?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 902
8.11.2007 18:06:33   
Anonimen
erin, kok si simpatična user posted image user posted image  prav budalo sm izpadla s temi testeki, teslo neverjetno. sam nism mogla verjet, pa sploh oktober, ko res nism pričakovala user posted image user posted image user posted image  erin kje si to zračunala, jst sm si računala nekje 5.7.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
8.11.2007 18:20:00   
Erin
Novemberske borke za user posted image :

xx.11. - _rebeca_ - srečka nosečka user posted image
xx.11. - pikonina
xx.11. - Arualuser posted image user posted image v nove boje
xx.11. - byancauser posted image user posted image v nove boje
xx.11. - ninica04

01.11. - Argojuhicauser posted image user posted image v nove boje
01.11. - juno - srečka nosečka user posted image
01.11. - Sulfinijauser posted image user posted image
v nove boje
02.11. - bumbumuser posted image user posted image v nove boje
02.11. - sandra74user posted image user posted image v nove boje
02.11. - sončk1
02.11. - lejla007user posted image user posted image v nove boje
02.11. - varciuser posted image user posted image v nove boje

03.11. - sapiuser posted image user posted image v nove boje
03.11. - nanka - srečka nosečka user posted image
04.11. - anonimna user posted image
04.11. - mojcej77
05.11. - arobic3user posted image user posted image v nove boje
05.11. - polarisuser posted image user posted image v nove boje
05.11. - mišuser posted image user posted image v nove boje
06.11. - metiruser posted image user posted image v nove boje

06.11. - Endri
07.11. - trma79user posted image user posted image v nove boje
07.11. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje

07.11. - CIPRESA - srečka nosečka user posted image
08.11. - Detece
08.11. - pepa6
08.11. - neyka7user posted image user posted image v nove boje
08.11. - spelka12user posted image user posted image v nove boje
09.11. - tinkamiškauser posted image user posted image v nove boje
09.11. - Marjana84
09.11. - SM10
10.11. - trinity22
10.11. - dav112
10.11. - jakoLUlana
10.11. - Blacky30
10.11. - tincy82
10.11. - flower
10.11. - Oaza
10.11. - pinuser posted image user posted image v nove boje
10.11. - Ana Luna

11.11. - ajat
11.11. - zabca34

12.11. - osa3
13.11. - Neža7
13.11. - zorica
14.11. - Yasminka
15.11. - pikica36
15.11. - marjana.r
15.11. - shelly
15.11. - anonimna user posted image
15.11. - zvezdica
16.11. - Muca83
16.11. - lindy
17.11. - fairy
17.11. - majči22
17.11. - titi3
17.11. - lejca
18.11. - ledenka
18.11. - ETAN
18.11. - nima
18.11. - oktavija
19.11. - pikapoka2
19.11. - nf
20.11. - regi15
20.11. - Darja30
20.11. - renata nana
20.11. - anonimna user posted image
20.11. - soncece24
20.11. - K_a_t_j_a
21.11. - Teni RR
21.11. - levinjaa
21.11. - rajska
22.11. - Erin
22.11. - talika81
22.11. - kind lady
23.11. - kleja
23.11. - gajka
23.11. - muci78
24.11. - Muklla
25.11. - varci
26.11. - Argojuhica
26.11. - sapi
27.11. - Andromeda
27.11. - matt
27.11. - sun71
27.11. - nineva
28.11. - stunfek
28.11. - arobic3
29.11. - Nevaeva
29.11. - sandra74
30.11. - kimmii

user posted image Navijačiceuser posted image

- sonček33
- KAHLO
- lidija_21
- sandra74
- Taly
- MARTINŠČICA
- lunica24

- beyba
- Inigo
- ninčy

- kleja
- ROMY1612
- LuNa73
- vita80
- slovenka
- afnica mala
- Lupita
- anonimnauser posted image

- Serendipity
- Sash
- Lučka 25
- maša82
- silvya
- Lea2007
- murkica
- polaris

----------------------------------------------------------------

NAŠA HIMNA:

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image   user posted image
----------------------------------------------------------------

JULIJ..................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk user posted image  
-----------------------------------------------------

STAVNICA ZA NOVEMBER:

50% - polaris, nima
35% -
soncek33, zvezdica
34%
- anonimna user posted image
33%
- nineva, ledenka    

30%
- trinity22
29% - HEL36
28%
- K_a_t_j_a, spelka12
27%
- Serendipity , sun71, matt
26% - LuNa73, sapi
25% -
pikapoka2, Marjana84
24%
- Teni RR, Oaza
23% -
jakoLUlana, anonimna user posted image
22%
- Lupita, Pikica36
21%
- Erin, pepa6
20% - Darja30

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 904
8.11.2007 18:21:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

erin, kok si simpatična user posted image user posted image  prav budalo sm izpadla s temi testeki, teslo neverjetno. sam nism mogla verjet, pa sploh oktober, ko res nism pričakovala user posted image user posted image user posted image  erin kje si to zračunala, jst sm si računala nekje 5.7.

Kdaj pa si imela zadnjo M preden si zanosila in na koliko dni si jo imela (28, 29, 30,..)... Bova skupaj izračunali... Jaz sem sklepala iz spomina kdaj si jo imela približno..

Sej veš kako se na hitro določi PDP... Od prvega dne zadnje M odšteješ 3 mesece in prišteješ sedem dni in dobiš datum...           .. vsaj pri 28-dnevnem ciklu...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
8.11.2007 18:37:16   
Anonimen
erin, zadnja m je bila 29. septembra, glede dolžine ciklusa pa nimam pojma, ker je bilo zadnjih par mesecev vse od 30-39. sklepam pa, da glede na to da mi je 29 dan ciklusa test že pokazal plus in to celo zvečer, da bi znalo bit, da je bil cikel dolg nekje 28-30 dni ali pa je bila ovulacija že zelo zgodaj. reciva 29 dni.  hvalaaaa

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
8.11.2007 18:45:43   
Erin
PDP bo potem 5.7. če ne bi bilo naslednje leto prestopno leto pa 6.7.

U glavnem uživaj lunca 100/h pa pridna bodi..aja, pa v mojem imenu malo buhija pobožaj, bošuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
8.11.2007 18:54:49   
Anonimen
hvala ti erin. buhija pa lahko že kr zdej božam, je velik od dobre papice user posted image user posted image  no bom rekla pikici, da ga teta erin pozdravlja user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
8.11.2007 19:16:57   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

živjooo, sem vas prišla mal pozdravt, pa mal navijat. go go go gouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  luna73, sej vem da me že strašno pogrešaš, zato en lep pozdrav user posted image user posted image  erin tebi bo pa ta mesec ratalo sm slišala. sej hec je pa da sem res sanjala, da boš nosečka, ampak to že kak tedn nazaj. ps. ne pozabi, da sem sanjala tudi zame, pa se je uresničlo. user posted image  ostale: dejmo dejmo dejmouser posted image    

Ej, sam te res... sem ravn včeri hotla z.s ti poslat...pa med nosečke pogledat pa prečekirat..kaj kej delaš... pa, da vidim kake posledice je kej moja vzgoja pustila pr teb user posted image ... pa sem bla tak crkjena, da sem šla sam spatuser posted image  No vidim da si fajn in me veseliuser posted image ...če si pa pridna pa še ne vem user posted image . Uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 909
8.11.2007 19:29:54   
Anonimen
lunaaaa mati moja. user posted image  pridna sem, pridna.. a dobim liziko ? pojem vse kar vidim, že na splošn nism zbirčna, sam da ni preveč zelenjavn, pa se čist uredu razumem s fujtrom.  ja si hotla poslat, si hotla it pogledat, si hotla... jst sm tut hotla teb kupit ferrarija, pa hotla sm te povabit v toplice, ampak sej veš kok to gre... user posted image user posted image user posted image  drgač pa resno, strašn sm fajn, na momente mi mal hormoni ponagajajo, pa sm tak ko ena jokica stokica, ko se mi zdi da se svet podira, ampak čez pet minut sm pa spet dobre volje. pa sej so vse nosečke iste.  drgač pa vidim da je tale seznam zlo bogi ta mesec. evo mal čarobnega praheca, pa čirole čarole hokus pokus bum, pa boste vse nosečke. še tiste ki ste menzo doble! user posted image  zdej pa res grem, predn si sramoto nardim. javi se kej mati moja,.  papa

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
8.11.2007 20:06:04   
nf
Erin, juhej user posted image  It's good to be back. user posted image  Kaj je kej z mano? Hmmm pred 3 tedni sva se zdej že z možem user posted image  vrnila iz afrike, kjer je bilo res noro. Vidla sva vse od kitov, pingvinčkov, tjunljev, levov, slonov, žiraf,...pa sipine, kolk je to hudo. Peljala sva se z balonom čez namibijsko puščavo, pa štamfala sva do vrha sipin ko je tko pihal, da sva imela pesek res povsod, med zobmi je škrtal, iz nogavic sem pa še pred enim tednom stresla ven mal peska (pa sem jih sevede oprala vmes) user posted image  Prevozila sva skoraj 8000km, tko da sva pršla skoraj do meje z Angolo in potem nazaj do Cape Towna.
Potem sva prišla nazaj v Ljubljano user posted image  in sem seveda takoj zbolela. Tale zmrzal naju je čist pokosila. Pa ful sem bila nesrečna, ker nisva prišmuglala s honeymoona nobenga malega slepega potnika, škooodaaa. Zdej se pa počasi ufuravam v ta stari dobri služba filing. Sva bila pa ta vikend v Omišu na plezanju, ufffff 20 stopinj, sonček, sem spet skor pozabla na službo. user posted image  Ta vikend pa v gore, komi čakam! user posted image  user posted image  user posted image  
Kaj pa ti? Pa ti sonček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
8.11.2007 22:57:27   
spelka12
nf in ledenka nasmejala sem se do solz. Tale garniranje mi še zdaj ne gre iz glaveuser posted image user posted image .

nf zdaj pa dobro poslušaj, povedala bom samo enkrat (prevedeno iz alo,alo):
lekcija number 1 - zasebno sporočilo se pošlje takole. Greš na enega od mojih postov in pod piščančkom imaš ene par zadev npr.e-majl, Z.S., kontakt, album. No klikneš na Z.S., odpre se ti okence za pisat in mi napišeš cel roman. Ne tri vrstice, sem rekla cel roman.user posted image Ko mi napišeš CEL ROMAN daš pošlji in vse to pol roma k meni. Ejjjj kam greš, lekcije še ni konec. Zdaj se bova učili kako pogledati Z.S., ker drugače je vse skupaj sizifovo delo.

lekcija number 2 - kako pogledam Z.S.? Ni važno na kateri strani si, čisto zgoraj (še nad pasavčkom, ki pravi "red je vedno pas pripet") vidiš kvadrat kjer piše MOJA RINGARAJA. Klikneš in greš na zasebna sporočila, odpreš in pogledaš, kakšen roman sem ti odpisala.

To je vse, lahko greš na malicouser posted image . Matr mene trga, a bo kmal luna? LUna kje siii? Zakaj me mučiiiiiš?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 912
8.11.2007 23:11:32   
polaris
CIPRESA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!! Prijazno nosečnost ti želim, pa seveda prekrasnega in zdravega malega sončkauser posted image

Sem nekoliko v časovni stiski (služba, študij,...) zato se ne uspem javiti vsaki dan in takoj odgovoriti na vprašanja. O Clearblue Fertilitätsmonitor-ju lahko najdete informacije na naslovu:

http://clearblue.de/Kinderwunschmonitor.cfm
Jaz bom poskusila in vas o morebitnem pozitivnem rezultatu seveda takoj obvestila.

Nočka

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.11.2007 6:14:37   
Anonimen
jutro user posted image .
kako smo kej danes?
najprej nej čestitam cipresi user posted image user posted image user posted image . končno se je ena opogumla in ponovno odprla sezono rozik. kira bo naslednja? mogoče user posted image ? user posted image user posted image user posted image .
mojcej, poskusi še enkrat in hitro javi. če ne, pa hop v laboratorij in dat kri.
polaris, tudi ti nas ne držat na trnih.
drugače, pa popis stanja pr meni...
user posted image  ni. 31.dan je danes. in to je pr meni več kot dovolšen razlog za zaskrbljenost user posted image . včiri sm se odločla, da jo proglasim za izgubljeno. ne za pogrešano, ker bi jo pol lahko še kdo kam šou iskat in tudi našu... izgubljena je in pika user posted image . pa da ne bi mislile, da jo pogrešam. kje pa! prvič je ni blo dve leti na spregled in upam, da je temu tudi tokrat tako.
testa od srede še nisem delala. ga nimam. ga grem danes iskat in vam bom poročala. vi pa držte pestke. 99% sem sigurna, da se mi je first sign zadnič zlagal, ko mi je pokazal samo eno črtico.
včiri sm šla v službo in sm zjutri razmišljala, da morem vzet tampon s sabo, če bi se slučajno prikazala. in pol sm ga pozabla. kot zgleda, sm se kr prepričala, da je ne bo. in res je ni. ampak o tem se morem še 100% prepričat.
znakov imam miljon. in še več. joškic ne uspem več spravit v modrc (80 c). občutljive so ogromno. vse me špika in razteguje v vse smeri. slabo mi je čez cel dan (kdo je temu simptomu sploh dal ime jutranja slabost user posted image ). na wc hodim non-stop. moje telo se fajn puca. začela sem pit vitamine. na momente sem juhuhu, pol mi začnejo tečt solzice, ko pogledam svojega sinčka, čez 5 minut sem na robu živčnega zloma, pa se spet jočem... skratka, ko prava user posted image .
prosim, ne me še v roza pobarvat (dokler ne bom 99%, kot testi). vsem, ki čakate in trepetate, pošiljam ogromno pozitivne energije. vi se samo prepričajte, da tečke ne bo in je res ne bo (ko bi le blo tko na izi). tiste, ki pa imate user posted image  na obisku, pa takoj v akcijo. ne boste verjele, ampak nam je uspelo (če nam je seveda uspelo) 5. dan po začetku user posted image . tko, da čimveč user posted image  vsak dan. ovulacija gor al dol...
zdej sm se pa razpisala. grem. vas berem in se kej oglasim...

user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
9.11.2007 6:35:30   
mojcej77
Jutro, punce!user posted image
M še ni, ta druge črtice pa tud ne...bomo vidli, kaj bo čez vikend...
Joj...mah, sej se mi ne bo zmešal, samo...če pride M, kaj pol? Bom naslednjo podila stran šele okol božiča...pismu...
lp,
m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 915
9.11.2007 6:44:47   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

. Matr mene trga, a bo kmal luna? LUna kje siii? Zakaj me mučiiiiiš?

Sej vem da ne sprašuješ po meni... ampak vseeno... obe "crkujeva"user posted image user posted image !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 916
9.11.2007 7:43:20   
SM10
Dobro jutro,

Moje še ni, malo je povečanega izcedka. Bomo videli čez vikend kaj bo.

Za 10.11. vas je pa full in navijam za vas.

Naj se dvigne procent user posted image .

Pa lep vikend in prijetno martinovanje.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.11.2007 7:45:00   
SM10
Mojcej upam, da ti zamuja zaradiuser posted image user posted image .

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.11.2007 8:22:05   
byanca
 KLEJA ISKRENA HVALA TI za vspodbudne besede, upam, da sem bla dovolj pridna čez leto, da me bodo dobri možje radodarno obiskaliuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.11.2007 8:31:41   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

. Matr mene trga, a bo kmal luna? LUna kje siii? Zakaj me mučiiiiiš?

Sej vem da ne sprašuješ po meni... ampak vseeno... obe "crkujeva"user posted image user posted image !

Ja koga pa ti misliš da kličem kadar me trga.user posted image Tebe seveda. No evo sem pogledala na datum in glej ga zlomka mlaj, sem vedela, da je to razlog za moje podivjane hormone.
Lunca dej prosim mal mopseka pobožej namesto mene. Sem že 3 dni od doma pa pogrešam moje peseke.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.11.2007 8:46:45   
nf
Spelka, ulala to pa je bilo izčrpno user posted image  Evo, obljubim, da bom zvečer poslala tebi izčrpno z.s.! Hihi postajam že pravi freak z vsemi temi kodami user posted image  Zdele pa laufam v službo...no mogoče dobiš že prej kej user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.11.2007 8:55:48   
spelka12
nf le glej da me po kosilu čaka en doooolg z.s. Če ne bo tršica zahtevala strogo kazenuser posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.11.2007 10:00:08   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Spelka, ulala to pa je bilo izčrpno user posted image  Evo, obljubim, da bom zvečer poslala tebi izčrpno z.s.! Hihi postajam že pravi freak z vsemi temi kodami user posted image  Zdele pa laufam v službo...no mogoče dobiš že prej kej user posted image

pa če boš pisala cel roman...označ vse napisano in ctrl c, odpreš nov ZS pa kopiraš, ker se zna zgodit da če predolg pišeš, se temu ZS-ju zmeša in ne pošlje...pol pa jovo na novo user posted image ! Sam tolko, da te opozorim, da se ne boš prevč razburjala, če se kej takega zgodi user posted image

Špelka12 sem ga že celga prežulila... pa sem mu govorila da je to zarad tebe.. pa me je sam neumno gledu in ta svoj piskerček obračuuser posted image

Grem crkvat naprej.... jaooooooooooooooooo men res ni usojen tale tedenuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.11.2007 10:36:05   
Anonimen
evo mene. nardila test first sign. nič novega. druge črtice ni. sm padla v totalno depresijo. zjutri sm bla tok dobre volje... zdej pa mojga telesa več res ne razumem. nikoli v živlenju moja user posted image  ni pršla na več kot 29. dan. očitno se ji je zdej malo zmešalo. v glavnem, nej pride čimprej, če misli prit.
polno pozitivne energije vsem skupi user posted image . pa lep dan. jst se grem malo k možeku stisnit, da me potolaži.

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
9.11.2007 10:54:28   
nima
Anonimna kar pogumno dalje....saj bo...veliko naredi psiha in želja po otročku....mene od ovulacije bolijo bradavice za znoret,po maternici me trga,jajčniki me zbadajo vsake toliko user posted image  pa ne pričakujem 18. Če ni tudi pri meni psiha potem sta user posted image user posted image  črtici....res pa da se komaj drugi mesec boriva in delava na user posted image  tko da psiheram se ne...lahko pa podzavestno...sam sej vem kaj čutim valjda. V glavnem hotela sem ti reči da ne obupaj,glavo pokonci in pogumno v nove boje za user posted image user posted image .... Držim pesti tudi zate kot za vse ostale borke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Cepljenja
Miška2006

Poleg rednih cepljenj, bi otroka cepila še za....

Vodene koze (norice) (13%)

Pneumokok (5%)

Rota virus (33%)

Tuberkuloza (11%)

Ne bi dodatno cepil (27%)

Sploh ne bi cepila otroka niti za redna cepljenja (10%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!