[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2004 10:01:09)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kofetek2010 -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 10:06:33)

Ja, tako je to - odsotnost se vem odbije enako, ne glede na to v kateri plačilni razred spadaš.:(:(:(
Če ga cel mesec ne misli biti v vrtcu, se ti bolj splača, da ga izpišeš (npr. med počitnicami, julija in avgusta izpišeš, za september ga pa vpišeš.
lp

india -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 10:17:36)

Točno, Bagi, tako je to, vendar, pponavadi za počitnice uredijo tako, da je dejasnko otrok na "čakanju", ma rezervacijo, ki smo jo mi plačevali 30% cene. Drugače pa je to kar se odšteje za odsotnost med letom, zelo minimalen in absurden znesek.
Enkrat sem sprožila to vprašanje pa sem dobila odgovor: vzgojiteljice morajo bit tu, rabim za palče za njih, ogrevanje je, hrana se pripravlja, ne glede na število otrok.
Tako,logika,...zakaj nam pa potem za čas ko smo na bolniški ne odbijejeo le 150 ST?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.12.2004 10:36:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Gina -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 11:02:38)

Bagi, to je zato, ker vrtce financira pretezno obcina. Starsi placamo en del oskrbnine in prehrano - ceprav so zneski astronomski! Pri nas se se rezervacije ne da vzet, pa odjavit ga tudi ne mores, ker so vrtci tako zasedeni. Ce otroka ni, placas skoraj toliko, kot ce je.LP:)

JASNA D -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 11:29:14)

Ja, tako je to. Našega cel mesec ni bilo, pa je bil račun 58.000 SIT in še nekaj. Da te sezuje....

Jasna

žabica -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 13:09:34)

Pozdravljene,

ko je naša :duda: mi zdravnica napiše potrdilo, da je bolana in plačam samo dejansko rezervacijo. Na mesec okoli 8.000 drugače pa imam mesečni račun za vrtec 40.000.

saba01 -> Plačilo za odsotnost v vrtcu (2.12.2004 15:16:06)

Oj
Tako je bagi,nič kaj bolše ni kot če bi bil v vrtecu.:zmeden: Tudi mi tako plačujemo pa je včasih Špela odsotna cel teden položnica pa skoraj nič manjša,to je politika:)-
Lp,Sabina:sloncek:

Stran: [1]