lidt (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

manchy -> lidt (2.12.2004 9:23:33)

eno vprasanjce za tiste ki ste bolj na tekocem s papanjem cokolade:love: moj dragi:love::love: si ze nic koliko casa zeli lindtovo bonboniero, ampak ne katero koli, vcasih so imeli lindtove bonboncke v skatli v obliki kanglice za mleko, in sedaj ko smo v tem predpraznicnem obdobju letam:kuza::kuza:po stacunah in iscem pa nikjer vec ne najdem, mogoce katera ve ce se da to se kje dobiti, ali pa vsaj ce so bonboncki isti v kaksni drugi bonbonieri?

Lenny -> lidt (2.12.2004 9:27:52)

Lani sem jaz iskala njihovega Božička z zvončkom, pa tudi nisem imela sreče. Grem pa med malico v novi Mueller v Mb, pa bom vrgla očke še po policah s čokolado. Njamiiiii.... Javim kasneje!

NinKa -> lidt (2.12.2004 9:36:58)

V Leclercu jo imajo ponavadi zmerom.

Drugace pa je Lindt se edina cokolada, ki mi je vsec.9nebesa9nebesaSam cena...oj...ampak saj se vedno najde tistih nekaj tolarckov za kaksno bonbonjero.

Ja sedaj je ravno dober cas za razvajanje s temu dobrotami.

manchy -> lidt (2.12.2004 9:53:03)

lepa hvala za odgovore, v leclercu pa res se nisem ock vrgla...bo pa treba;) v mullerju v lj sem gledala pa majo vse sorte, ogromno lindta ampak tega pa ne...
sej veste kaksna je moska trma;)more bit tko kot si zamislijo;)pa zdej je ta prava prilika za jim ugodit;)

Lenny -> lidt (2.12.2004 11:51:56)

Bila v Muellerju, Lindt-ovih čokolad in bombonier polna polica, samo tiste v kanglici za mleko ni :( No, tudi Božička z zvončkom ni. :(

Stran: [1]