Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po kolikem času na pregled 28.9.2007 17:27:38
|
|
|
|
Erin
|
Pravijo da če ne uspe v 1 letu se naroči na preglede, raziskave. Počakajta da bo 1 leto mimo..no vem da jaz bi (mislim pa da te gin ne bo hotela sploh pregledati in naročiti naprej na raziskave, če še ni 1 leto mimo, edino če se zlažeš). Za ostale stvari pa ne znam nič povedat, ker jih nisem dala skoz (in upam da jih tudi ne bom). Za moškega vem za spermiogram...za ostalo pa ne... Zavedati se morate, da imate 25% verjetnost v vsakem ciklusu, da vam uspe. V prvem letu uspe zanositi 75-85% parom. S poznavanjem svojih plodnih dni, si boste zgolj povečali možnosti zanositve. V primeru, da vam po letu dni rednih spolnih odnosov ne uspe zanositi, se oglasite pri svojemu ginekologu, ki vam bo svetoval kako naprej.
|
|
RE: Po kolikem času na pregled 28.9.2007 17:30:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Saj v bistvu lahko čakava, samo ko pa pomislim, da lahko gre za neko majhno težavico, ki bi jo odpravili mimogrede, pa bova zaradi tega več kot leto čakala, pa mi je vseeno težko pri srcu. Vem pa da nisem poštena do tistih, ki že res dolgo čakajo, pa ne gre. A saj veš, vsaka razmišlja, zakaj čakat eno leto, če pa lahko hitro zveš kaj je narobe in se zraven zdraviš.
|
|
|
|
RE: Po kolikem času na pregled 28.9.2007 17:36:50
|
|
|
|
Erin
|
Punca, sploh ne mislit da je kej narobe.. Če te pa res tako skrbi pa pojdi do svoje Gin in naj te pregleda z gin UZ oz naj tvoj odide na spermiogram..ampak vseeno...pomiri se, sprosti se, prepusti se...mislim da imata še vedno možnost da vama uspe, če prav preračunam, sta sedaj v 5 krogu in bo 1 leto odkar poskušata šele maja...jaz se še nebi sekirala na tvojem mestu...sej pravim, kaj se boš pa sama odločila... Vso srečo...bomo oktobra , boš videla, ti samo optimistično naprej
|
|
RE: Po kolikem času na pregled 28.9.2007 17:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala teejaa, zlata si. Saj veš, da sem danes dobila smrduljo , pa je tole vprašanje bolj rezultat rahle slabe volje. Imaš prav, oktober je mesec ! Hvala ti iz srca!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?