Nočna ptica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

spela14 -> Nočna ptica (28.9.2007 14:45:46)

Živ, sem nova na forumu, imam 7 mesečno hčer, ki je prava nočna ptica. Spi od 20h-23h, sledi dojenje in potem zaspi še za kakšni 2-3 uri. Ob 3h ponoči je čisto budna, gleda kot čuk, nič ne pomaga, če jo vzamem iz posteljice in jo nosim, ne pomaga, da če se spet dojiva, ona je budna do 5h-6h potem pa zaspi do 7h-8h. Lahko si predstavljate kakšen zombi sem. Zanima me, če ima še katera podoben primer ali pa če ima kdo kakšno idejo, kako to odpaviti....pomoč zelo zaželjena. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

Anonimen -> RE: Nočna ptica (28.9.2007 14:52:54)

Koliko pa spi čez dan?

Kaj, če bi jo dali spat kasneje? Jo fajn zmatrali zvečer, igrice, kopanje,...
Nam se je to obrestovalo.

nanny06 -> RE: Nočna ptica (28.9.2007 16:28:09)

nared si nek urnik kdaj naj bi spala, med tem k je pa budna jo pa fejst zmatri.. pr men je ratal,čez noč spimo, čez dan pa 2 urce ostalo se igramo..

lp

spela14 -> RE: Nočna ptica (29.9.2007 10:12:34)

Čez dan spi 3x po maksimalno eno uro. Samo to je že uuuaaaauuu. Včasih je hodila spat ob 22h, samo zdaj spušča spanje okoli 19h in je seveda ob 20h že čist koma.

Anonimen -> RE: Nočna ptica (29.9.2007 10:36:03)

No, mi čez dan spimo, če seštejm vse skupaj max. 1 -1,5 urce. Gremo pa prvič spat za pol urce ob 11 uri, drugič okoli 14 ure, in še okoli 18 ure. Spi pa cca. 15 min do pol urce, kakor kdaj. Zvečer pa gre spat okoli 21, 22 ure.

Pa če bi ji ponoči, ko se zbudi ignorirala? Daj jo k sebi in se delaj da spiš. Če se slučajno naš mali zbudi sredi noči, naredim tako in najprej nekaj časa protestira, nato pa zaspi nazaj.

spela14 -> RE: Nočna ptica (1.10.2007 8:58:36)

Tudi to sem že poizkusila pa debatira sama s saboj, se premetava, tako da na koncu zaspi, da ima glavo pri moji glavi, noge pa pri atijevi glavi.
Pomislila sva tudi že na zobke, pri 7h mesecih jih imamo že 6 zobkov, ampak ni videti. Odločila sva se, da se gremo pediatru pokazat. Pa bomo videli.

Stran: [1]