Bety -> Diagcenter doo,Lj-Črnuče (2.12.2004 8:04:05)
|
LJube moje prijateljice... to, kar zdaj pišem ni reklama, le v pomoč vsem nam... V LJ obstaja en center za diagnostiko z magnetno rezonanco...nekaj novega in revolucionalnega...jaz grem danes na sistematski pregled, ki je popolnoma nevaren celo za nosečnice in trdijo, da je ta aparatura čudež znanosti...je edina aparatura z državnim certifikatom za kakovost in...bla bla bla... "Znanstveniki so ugotovili, da so vzroki za nastanek bolezni spremembe celične regulacije, ki se pojavijo že nekaj let pred nastankom bolezni...NLS omogoča, da pridemo do najboljše in celovite informacije o zdravju oz.začetnih spremembah v smislu obolevanja organov, kar ni dostopno pri uporabi preostalih metod ugotavljanja, kot so npr.:ultrazvok, računalniška tomografija, magnetna resonanca in druge, ki odkrivajo že nastale patološke procese...to je OBERON, ki omogoča: hitro pridobitev ocene funkcionalnega stanja organizma v obliki topografske analize, kontrolo učinkovitosti različnih terapevtskih metod, oceno adaptacijske sposobnosti organizma, določi primarno žarišče oz.poškodbo funkcije, oceni velikost patološkega procesa....IN TO VSE ŽE 2 LETI PRED IZBRUHOM BOLEZNI..." Predstavitev z računalnikom in primeri je brezplačna, kjer vam gos.Renata Misdaris ponudi tudi kartico s popustom za preglede... www.diagcenter.si ali tel.(01)5633093/5633094, GSM 070360700... Temeljit pregled aparata je 45 minut, razlaga zdravnice in nasveti 15 minut...polna cena je 21.000 sit (v ceno vključeno prav vse od izvidov, izpiskov...), Renata vam podeli popust od 3.000 sit in jaz sem dobila z mojo grupo žensk še dodatni popust, tako da bom plačala samo 16.000 sit za vse to... S temi izvidi lahko greste svojemu zdravniku in se brezplačno zdravite naprej...ali sprejmete nasvet homeopata, strokovnjaka za ajurvedo...(to vse pri njih) Jutri bom poročala, kako se je pregled pri meni končal... JE POPOLNOMA NEVAREN ZA DOJENČKE IN NOSEČNICE!!! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Mogoče Renato povabite na vaše srečanje v soboto?!? Vse soborke ima rada Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:
|
|
|
|