Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenicke za novorojencka 2.10.2007 15:50:45
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem kupila tiste do 6 kg. Pa mi ni bilo prav nič žal. Razlike bistvene ni.
|
|
|
|
RE: plenicke za novorojencka 2.10.2007 17:01:58
|
|
|
|
ULLA K
|
Mislim, da je edina razlika ta, da imajo newborn plenice (muller ali pa pampers) pri popku nakoliko znižan trak oz. odprtinico za popek... sicer pa če kupiš št. 2, pač trak nekoliko zavihaš in je tudi povsem uredu, pa še urin ne uhaja navzgor, če je zavihano - no tako so meni razložili! Jaz sem kupila en paket newborn, in en paket št. 2, pa bomo videli....prvi teden se verjetno ne bo zredil čez 5 kg ?
|
|
|
|
RE: plenicke za novorojencka 2.10.2007 17:11:48
|
|
|
|
anonimna thumbs up
|
Jaz sem imela za drugorojenko ves čas müllerjeve plenice, so se krasno obnesle Sem se pa zafrknila pri nakupu prvega paketa, ker sem vzela newborn - za našo veliko bejbo so bile preveč tini-mini No, jih je pa tavečja porabila za svoje dojenčke
|
|
RE: plenicke za novorojencka 27.10.2007 13:46:33
|
|
|
|
mateja1984
|
Zelo bi bila vesela,če se mi na ZS javite tisti/tiste,ki imate odvečne črtne kode s pleničk LIONSTAR. Že v naprej se Vam najlepše zahvaljujem! Lahko pa Vam jih tudi zamenjam za kaj.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?