|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iščem sliko parketa
28.9.2007 10:02:03   
Anonimen
Ki se je pred kakim mesecem ali 2 (lahk tudi več) pojavila na tem forumu. Ne vem če katera spomni, bil je temnejši parket s svetlimi odtenki in po tleh so bile pomaranče potresene.

Ne vem kje naj iščem, unih tem o parketih in laminatih pa več ni gor.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iščem sliko parketa
28.9.2007 10:10:07   
Anonimen
TUKAJ

TUKAJ

TUKAJ

Morda boš kaj našla. Pomaranč pa ne najdem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2007 10:18:32   
Anonimen
ta prvi tukaj ne morem odpret. ga še enkrat zalimaš, pliiiisuser posted image

hvalauser posted image

bi pa še vedno rada une pomarančeuser posted image , če se kdo spomni

sem že odprla, ne rabišuser posted image ponovno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2007 10:23:26   
Anonimen
tukaj

Ne vem, če je to taprvi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2007 15:04:26   
Strawberrie Cherrie
Mišek13 se ne spomniš niti iz kakšnega lesa je bil narejen parket?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2007 15:05:39   
Strawberrie Cherrie
Tam si na forumu gradnja označi - vse teme in ne samo teme 30dni.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2007 15:12:40   
Strawberrie Cherrie
Pomaranč nisem našla, našla sem pa jabolka:

user posted image

bloemker parkett

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2007 15:20:22   
Strawberrie Cherrie
Sej, tko je vedno - jst si skorajda dušo izpiham, da najdem tvoj parket, ko ti filozofiraš o pomarančah, v bistvu so pa jabolka. Potem pa zgasneš in te ni, jaz pa monologiram tukaj goruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2007 15:43:04   
Anonimen
Zdaj pa pejd najprej po paket robčkov, ker te bom celo pocmokljalauser posted image user posted image user posted image . Hvala tiuser posted image

pa še res so jabolka, kdo bi si mislu, bi prej rekla, da pomarančeuser posted image user posted image .

aja kaj se to res da označit, grem zdaj gledatuser posted image , nisem vedela sorči, mi je pa bilo čudno, kako ni več tem, če se ta forum ne briše. no pa spet neki novga vemuser posted image

Sorči tudi za tvoj monolog, sem sama doma, pa moram psa na sprehod pelat in s tole brazgotino gre vse skupaj zeloooooooooooooo po polžjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2007 19:15:48   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Zdaj pa pejd najprej po paket robčkov, ker te bom celo pocmokljalauser posted image user posted image user posted image . Hvala tiuser posted image

pa še res so jabolka, kdo bi si mislu, bi prej rekla, da pomarančeuser posted image user posted image .

aja kaj se to res da označit, grem zdaj gledatuser posted image , nisem vedela sorči, mi je pa bilo čudno, kako ni več tem, če se ta forum ne briše. no pa spet neki novga vemuser posted image

Sorči tudi za tvoj monolog, sem sama doma, pa moram psa na sprehod pelat in s tole brazgotino gre vse skupaj zeloooooooooooooo po polžjeuser posted image .

Faca si user posted image

Res je zelo lep parket!
Spet kaj na novo opremljaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 21:26:21   
tajtaja
Da se pridružim: od kje je ta parket, ker je tudi meni noro noro všeč. Firma, link, karkoli....aja, pa na koncu tudi cena...ali pa na začetkuuser posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.9.2007 6:36:16   
Anonimen
Ne, še nič ne opremljam, samo, če mislimo drugo leto domov, bo treba počasi kaj skup poiskat in razmišljat o temu.

Tajtaja nimam pojma kje se dobi ta parketuser posted image in koliko staneuser posted image . Meni je všeč. Enkrat sem ti že pisala o temnem parketu, ki smo ga imeli prej, pa sem se zaklela da nikoli večuser posted image , vmes parkrat požla zarečen kruhuser posted image , pa spet nikoliuser posted image , no zdaj mislim, da bo vseeno ostalo na temnejšem, vendar takem pisanem, res pa nikoli več čist temnega ala wenge. 
Za zdaj samo shranim slikco, bomo pa čez nekaj časa šli v bolj podrobno iskanje. Če pa ti najdeš kje in koliko, ap sporoči plizzzzzzzzzuser posted image

po internetu je zelo težko iskat, ker imajo take čudne slike, da vse popačijo pravo barvo in si niti približno ne moreš predstavljatiuser posted image , tak da samo obiski vse štacun pridejo v poštev. Včasih je bila ena štacuna v ind. coni v šiški, imeli so ful različnega takega tropskega in gotovega parketa, tam smo izbrali tudi našo prejšnje Wenge.  Če so še zdaj pa ne vemuser posted image . Samo v živo hasnijo taki ogledi, internet po večini odpadeuser posted image .

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.9.2007 7:58:30   
Strawberrie Cherrie
bloemker parkett

Pa mislim, da je stran bloemker-parkett.de

Cena - niti nočem vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.9.2007 8:13:39   
Anonimen
http://www.bloemker-parkett.de/parla_parkett_nussbaum.htm

in zdaj gledam ti dve sliki in opažam, da tam ko so jabolke je ful lepi, spodnjega pod jabolki, pa ne bi nikoli izbralauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2007 16:48:37   
Strawberrie Cherrie
user posted image , to ti je enak parket, samo nepolakiranuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.9.2007 17:11:16   
Annny
No, da malo pojasnim.

Tisto sliko (z jabolki) sem na forum prilepila jaz - to je parket, kakršnega bomo predvidoma imeli.

To NI oreh, pač pa je ameriški oreh, kar je precejšnja razlika (saj vidite v barvi - ameriški je bolj 'strukturiran').

Cena je kar visoka, malo dražji je od teaka.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.9.2007 5:38:09   
Anonimen
Annny povej ceno, lahko tudi na ZS. Pred leti je bila wenge dražja od teaka, da vidim,kolk so se zdaj cene spremenile.

Daj mi še povej, a to je tak parket, ki ti ga položijo z limanjem in nič več ne lakirajo? Je gotovi ali klasičen parket?

Pa kje ste ga nabavli ime firme? Lahk na ZS, da ne delamo reklame.

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 30.9.2007 5:51:03 >

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
30.9.2007 5:51:38   
Anonimen
še ena slika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
1.10.2007 1:00:49   
Annny
Misek13, tisto, kar sem gledala jaz (gotovi parket) je stalo nekje 200 €/m2.
Sem pa tudi sama še v fazi zbiranja informacijuser posted image

Mislim, da ima t.i.parjeni oreh več svetlejših lis, če ti je to bolj všeč.

Je pa tako..če daš takšen parket, si zelo omejen pri izbiri pohištva oz. barv..jaz bi ga dala samo v kak določen prostor, ne pa povsod.

Glede na ceno se pa splača razmislit tudi o laminatu- glej, na tej sliki je laminat in izgleda dobro, pa tudi cena je žepu bolj prijaznauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?