* Mateja * -> RE: RES dobra šivilja (za maturantsko obleko) (30.9.2007 20:12:00)
|
Mislim, po mojih izkušnjah, da šivanje nebo poceni. V bistvu je zgornji del korzet, ki mora bit pravilno nerejen, da ti bo stal tako kot je treba. Spodnji del je pa krilo, ki tudi ni tako preprosto narejeno. verjetni tudi blago ni kar neo, da stoji tako na široko na krilu. Mal se pozanimaj pri kteri šivilji, ker pomoje nebo malo. Definitivno moraš imeti visoooke pete, če misliš imeti tako krilce, da boš večja, ker si mala in drobcena, res k ena ribica! Vadi hojo in ples že zdej. jaz bi si tako in tako obula vrtoglave pete, ne glede an to, kaj bi mela oblečeno. Upam, da boš vse zrihtala. Obleka je pa itak fenomenalna, kakšna bi bila pa v drugi barvi,..pojma nimam. črna je krasna!! Kdaj je pa d dan? Sam še neki. Meni je bilo vse skupaj na maturantskem en drek. vse brez veze, en kup enga dnarja in časa, za tisti ples in paradiranje, ki premalo časa traja... Brez veze in sploh ni taka reč kot si jo predstavljaš, al pa ko v filmih vidiš. Bolj me je poroka fascinirala, ker je bolj svečano, pa ravno tako sem mela štale z obleko. Da sem pravo dobila namreč.
|
|
|
|