Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:45
|
|
|
|
Pikec
|
aja gon pa še - mojga . Bicikl je letos rahlo na off...žal al pa k sreči
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mater ženske, a z mano se pa nobene ne pogovarja Seveda se, srce
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:34
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:46
|
|
|
|
Pikec
|
Jst se... sam mene noben ne posluša
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:12
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:13
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:22
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? ha ha to je pa štos leta jest sm pa kao orbitrek kupla, tud gonm po ta novem in zdej nimam cajt pospravlat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:27:07
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:02
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče Samo puca.... Pikec pa navija
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:03
|
|
|
|
alička
|
Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri? Danes si malcek prepozna za stare koke
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:08
|
|
|
|
Pikec
|
Je bil sam en prototip . In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani meni je potegnilo sele pri drugem branju.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:19
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu Temu se reče dobro uigran tim!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!! Ma danes sem tko tecna. Se mi ne da zaganjat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
Pikec
|
Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:31:27
|
|
|
|
alička
|
Jaz pa toook zmatrana, da se mi še spat ne da it. Beri ne da se mi dvignit riti. Po moje se kuhinja danes ne bo ravno blistala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:05
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:46
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika v koraku s casom
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:38:24
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika Lepi časi so bli to, jaa
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:40:54
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa zdele slišm: maaamiiiii, lačna sem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.7.2009 20:51:50
|
|
|
|
Shorty_
|
Pikec kje si ti men en mejčkn sm te tud jaz pogrešala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.8.2009 22:50:32
|
|
|
|
Pikec
|
kva dej... a smo umrli debato?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?