Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:45
Pikec
aja gon pa še - mojga . Bicikl je letos rahlo na off...žal al pa k sreči
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:51
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mater ženske, a z mano se pa nobene ne pogovarja Seveda se, srce
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:34
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat?
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:46
Pikec
Jst se... sam mene noben ne posluša
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:25:20
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes?
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:12
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri?
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:13
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc....
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:22
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? ha ha to je pa štos leta jest sm pa kao orbitrek kupla, tud gonm po ta novem in zdej nimam cajt pospravlat
_____________________________ They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:27:07
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:02
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče Samo puca .... Pikec pa navija
_____________________________ They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they wanted cash.
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:03
alička
Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!!
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:07
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri? Danes si malcek prepozna za stare koke
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:08
Pikec
Je bil sam en prototip . In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:02
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani meni je potegnilo sele pri drugem branju.
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:19
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu Temu se reče dobro uigran tim!
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:46
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alička Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!! Ma danes sem tko tecna. Se mi ne da zaganjat
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:30:59
Pikec
Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:31:27
alička
Jaz pa toook zmatrana, da se mi še spat ne da it. Beri ne da se mi dvignit riti. Po moje se kuhinja danes ne bo ravno blistala.
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:05
alička
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:46
Šarki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:34:31
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika v koraku s casom
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:38:24
Pikec
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika Lepi časi so bli to, jaa
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:40:54
Šarki
jest pa zdele slišm: maaamiiiii, lačna sem
RE: Koliko tem končate vi? 29.7.2009 20:51:50
Shorty_
Pikec kje si ti men en mejčkn sm te tud jaz pogrešala
RE: Koliko tem končate vi? 10.8.2009 22:50:32
Pikec
kva dej... a smo umrli debato?
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brano v zadnjem mesecu Ko partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših... Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj... Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamo Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izleti V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?пеперутка16 Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: