Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2009 15:30:47
|
|
|
|
malenaa
|
zvesta - to si sama rekla kaj ti počenjaš, je tvoj problem, ne spremljam alička - mi tudi ne vemo, ampak nam pač dogaja očitno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2009 18:28:37
|
|
|
|
zvesta
|
zaj sn zluftana pa za akcijo..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.2.2009 8:53:40
|
|
|
|
Shorty_
|
ku ku
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.2.2009 9:23:35
|
|
|
|
Šarki
|
čao punce! se me še spomnete?? no, ker se vse TOOOOOK na veliko učite naj se še jest pohvalim da sem naredila izpit iz ZUP-a tko da upam da bo tale službica laufala še nekaj časa :) drgač pa vidim da bl mal čvekate. jest sm se preselila na fejstbuk, pa sm še tam bolj malo. tukaj v službi skrbijo zame, da ne bom imela premalo dela doma pa potem ni časa, pa tud na net bl težko pridem drgač se pa nimam za pritoževat. stara mama merka otroke ko so bolani, da je mami lahko pridna v službi finance se počasi popravljajo, drugo je pa zaenkrat še po starem pridne bodte, pa kej načvekejte
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.2.2009 18:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
čao punce! se me še spomnete?? no, ker se vse TOOOOOK na veliko učite naj se še jest pohvalim da sem naredila izpit iz ZUP-a tko da upam da bo tale službica laufala še nekaj časa :) O, lej jo, zgubljeno :). Lepo brat, da ti laufa vse pomalem , kul, kul. Pa prid kdaj kaksno rect
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 7:13:36
|
|
|
|
Šarki
|
evo me, sem prišla še mal rečt. facebook mi je že čist dol padu. tko da bom na vsake tok časa s5 mal sem uletela. sam če se bo kej dogajal. pikec je pa zgleda še kar zaljubljena k jo nič ni na spregled
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 8:53:42
|
|
|
|
alička
|
Živjo Tanchi! Lepo brat, da se stvari izboljšujejo . Tukaj gor je bolj mrtvilo zadnje cajte. Jaz pridno študiram, moj dragi se potepa po svetu in uleti domov vsake tolk cajta (mal pretiravam), dete pa raste. Pikec je pa verjetno še in love, jaz se že mesece nisem "zasledila".
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec je pa verjetno še in love, jaz se že mesece nisem "zasledila". Mene pa nic ne pogresas ? Ja hvala noooooo . Jaz imam obdobja, ko se mi full cveka, in druga, ko se mi sploh ne. Pa kaj cem razlagat, saj itak opazite. Zadnje case sem padla v lepljenje in izdelovanje mini knjigic in iskanje primernih postov zanje. Prava umetnost, tole zadnje. Ko ze najdem pravo barvo, imajo ziher se tocno enega na zalogi v tej barvi. Vceraj sem imela pocasi dost, ker nisem nek tip od trgovin in sem pisala kar na Aero. Mi je gospa takoj odgovorila (to sem vedno znova navdusena, da ni po enem tednu, kadar na kaksno firmo kaj pisem ) in mi priporocila Biro in se nekaj v Lj. In res, ni da ni , v tem Biroju, tako da sem danes prisla domov s polno vrecko post.it-ov oz. Tixov kot se rece Aerovim. Ja, staram se, pa je treba pisat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:48:15
|
|
|
|
alička
|
Miiiiič seveda te pogrešam Ampak tebe vsaj na drugih temah srečam. Knjigice sem pa videla. Lepe so bravo . Sploh nisem vedela, da si taka ustvarjalna dušica . A si bila v Birocentru v Plavi laguni ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:55:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Miiiiič seveda te pogrešam Ampak tebe vsaj na drugih temah srečam. Knjigice sem pa videla. Lepe so bravo . Sploh nisem vedela, da si taka ustvarjalna dušica . A si bila v Birocentru v Plavi laguni ? Da te se enkrat pozdravim kot se spodobi :). Ja, Birocenter, tocno. A sva se slucajno videli?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Knjigice sem pa videla. Lepe so bravo . Sploh nisem vedela, da si taka ustvarjalna dušica . Ja, sem ciganka po dusi in to spada zraven, se mi zdi. Saj kaksen talent nisem, ampak veseli pa me. Sem cist noter padla :). Rubin., tvoja gre jutri na posto, ker preden spet do tebe pridem, bo ze jesen .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:57:35
|
|
|
|
alička
|
Nisva. Ampak je bil včasih to moj rajon. Moja prva služba SDK v Petrolovi stolpnici.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Nisva. Ampak je bil včasih to moj rajon. Moja prva služba SDK v Petrolovi stolpnici. A res? Potem sva se pa ziher kdaj na kavi videli , ce ste hodili ven na malico. Jaz sem v Slovenijalesu, ampak zdaj samo obcasno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 21:59:25
|
|
|
|
alička
|
jaz komaj čakam, da bom imela več časa in bom kaj ustvarjalnega počela. Včasih sem vlivala sveče. Na kile sveč
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička jaz komaj čakam, da bom imela več časa in bom kaj ustvarjalnega počela. Kaj imas v planu? ps. kako izpiti, si se vse zrihtala?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:02:15
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II res? Potem sva se pa ziher kdaj na kavi videli , ce ste hodili ven na malico. Jaz sem v Slovenijalesu, ampak zdaj samo obcasno. Zna bit! Čeprav mi kaj dosti nismo hodili ven, med uradnimi urami nismo smeli. So nam stranke redno nosile kavico, pa sladoled, bureke in podobno. Sanjska služba!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:04:06
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička jaz komaj čakam, da bom imela več časa in bom kaj ustvarjalnega počela. Kaj imas v planu? ps. kako izpiti, si se vse zrihtala? V planu vse živo, sveče, fimo masa, das masa - to bi bilo tudi za tamalčko zanimivo. Izpitov je ostalo samo še 10, ampak zaenkrat še ne odštevam javno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
So nam stranke redno nosile kavico, pa sladoled, bureke in podobno. Sanjska služba! O, nobel, SDK je bil zakon, tudi kar se placilnega prometa tice. Zdaj je slabse, precej, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:05:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Izpitov je ostalo samo še 10, ampak zaenkrat še ne odštevam javno. Kul. Povej, ko zacnemo navijat :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
V planu vse živo, sveče, fimo masa, das masa - to bi bilo tudi za tamalčko zanimivo. O, te bom pocakala za das maso, z njo se nisem delala. Fimo sem deset let nazaj, mogoce ob priliki poslikam...pa spet kaj zmuckam, ko koncam z lepljenjem . Za malecko je lusno, tudi barve in lepila in skarje, rada dela. Fimo pa verjetno se bolj, ko je tako mehek. Pa ker bo potem lepa z verizico .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:11:49
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Pa ker bo potem lepa z verizico . a je tvoja tudi sama sebi všeč Živa si navesi vse ogrlice in zapestnice kar jih ima in se gre gledat v ogledalo, potem pa pride še povedat kok je lepa Pa "šminkanje" z rdečo labelo obevzno smajliksesmejeintolcepogalavi
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:14:43
|
|
|
|
alička
|
Das masa je lušten material, pod roko je precej podoben zelo dobremu plastelinu oz.primerno mehki glini. Izdelke pa lahko spečeš v kuhinjski pečici. Jaz imam glino zelo rada in rada delam z glino, samo kaj ko moraš imet nekoga, ki ima pač, da ti izdelke zapeče.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:17:23
|
|
|
|
Anonimen
|
a je tvoja tudi sama sebi všeč Živa si navesi vse ogrlice in zapestnice kar jih ima in se gre gledat v ogledalo, potem pa pride še povedat kok je lepa Pa "šminkanje" z rdečo labelo obevzno smajliksesmejeintolcepogalavi Neeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ampak od vseh igrac je ogledalo dalec najbolj rentabilna investicija . Ja, ni da ni, koralde, sminke, maskara (samo provizoris, to ja jaz, kadar sebe, ampak namesti se pa ko velika). Uf, se m zdi, da bo treba pohitet s fimom, bo bolje kot papir .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Das masa je lušten material, pod roko je precej podoben zelo dobremu plastelinu oz.primerno mehki glini. Izdelke pa lahko spečeš v kuhinjski pečici. Jaz imam glino zelo rada in rada delam z glino, samo kaj ko moraš imet nekoga, ki ima pač, da ti izdelke zapeče. O, ti pa obvladas . Za das sem ze slisala, delala pa se ne....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.2.2009 22:20:38
|
|
|
|
alička
|
he, he naslednja služba po SDK-ju je bil Prometej Art & Hobby trgovina z art materiali (sicer sem delala v pisarni, ampak če maš interes se veliko naučiš).
|
|
|
zanositevLelly28 RRAli ste se na zanositev pripravljale z npr. telovadbo, zdravo prehrano, refleksno masažo ali čim podobnim?da (
43%)
ne (
57%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!