Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:23:28
|
|
|
|
Shorty_
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:42:31
|
|
|
|
zvesta
|
elou....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:44:46
|
|
|
|
Shorty_
|
Kaj počenjate v tem deževnem jutru??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:46:45
|
|
|
|
zvesta
|
Pri nas dežja še ni, je pa megla, da ptiči peš hodijo. Jaz se grem počasi stuširat in oblečt, da grem v službo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:48:26
|
|
|
|
Shorty_
|
Jz sem pa danes pa jutri popoldan, pol pa na bolniški ker grem zobke mal ven vlečt (dve osmici mi morajo še vn zrezat) naj ti šiht hitro mine
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 8:49:59
|
|
|
|
zvesta
|
Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Joj, zobke ven vlečt... Aaaa, si me spomnila. Jaz imam danes popoldne zobozdravnika. Aaaaaaaaaaa....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 9:50:17
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Joj, zobke ven vlečt... Aaaa, si me spomnila. Jaz imam danes popoldne zobozdravnika. Aaaaaaaaaaa.... srečno pri zobarju
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 15:12:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Saj sem tudi jaz popoldne. OD 11h do 21h. Pa ful prej moram od doma, da parkirplac najdem. :( Pa še v soboto delam. Ja vsega lepega je enkrat konec, tudi dela u podrumu . Upam, da te niso danes študenti preveč "napadli" . Ja december se je začel zares klavrno . En tak bv dan, da si ga bomo malce popestrili bomo napisali pismo Božičku .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:12:42
|
|
|
|
zvesta
|
Rubin, kaj maš pa ti lep avatar zdaj. Iiiiii.... Jaz še diham. Malo me zebe, kmalu se mi bo dremat začelo, še malo manj kot 2 uri, pa grem domov. Najprej peš do avta (parkiran bogu za hrbtom), pol pa domu in v postlo. Jeeeeeeeeeee....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:13:10
|
|
|
|
zvesta
|
Aja, pa zobozdravnika sem si prestavila na 14.1.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 19:33:57
|
|
|
|
amaya
|
uh, jaz bi tudi mogla it kaj do zobarja, a kaj ko se jih bojim kot hudiča
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:07:45
|
|
|
|
Rubin.
|
a kaj ko se jih bojim kot hudiča A res? A je tako grd? Jaz sem se pa vedno čudila čemu? Meni je bilo, kadar me je bolel zob pravo olajšanje iti k njemu. Sicer pa so mi čist o.k. ljudje. Meni se je v nosečnosti odlomil zob čisto v dlesen in sem morala iti na čeljustno kirurgijo in so mi na mojo zahtevo izpulili zob brez anastezije - preživela.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:14:50
|
|
|
|
Udb
|
Joj, zobarji...ravno prejšnji teden sem bila pri enem - izvedela, da mora ena 6. ven. Čisto nič nisem vesela - no, zdaj jem antibiotike, drug teden pa adijo zob.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:35:39
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Rubin, kaj maš pa ti lep avatar zdaj. Iiiiii.... Sem prej pozabila, ja meni je tudi všeč.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 20:40:49
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. a kaj ko se jih bojim kot hudiča A res? A je tako grd? Jaz sem se pa vedno čudila čemu? Meni je bilo, kadar me je bolel zob pravo olajšanje iti k njemu. Sicer pa so mi čist o.k. ljudje. Meni se je v nosečnosti odlomil zob čisto v dlesen in sem morala iti na čeljustno kirurgijo in so mi na mojo zahtevo izpulili zob brez anastezije - preživela. ne ni grda ne vem, od vedno imam ta strah....je pa bolje pri privat zobarci zdej, ker prej sem hodila k eni preko socialnega zavarovanja in je bila prava mesarska grobjanka...mogoče je pa ona pripomogla k temu mojemu strahu. Tako da zdej: raje plačam, pa so nežni in prijazni z mano Sploh pa še vedno se držim dejstva: raje še 16x rodit, kot da zob pulim Pa imam enga, ki bi ga mogla miški dat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 1.12.2008 21:28:14
|
|
|
|
Šarki
|
čau babe! jest pa nism nč skregana z zobarji pa mi je prejšn mesc modrostnga vn dala bravo zame
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.12.2008 9:09:33
|
|
|
|
Shorty_
|
no jz imam še samo 28 zbkov včeraj sem se poslovila od dveh osmic sicer sem tok zatečena kot da mi še ena glava raste ampak bom preživela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:29:03
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty no jz imam še samo 28 zbkov A res? Jaz jih pa imam 34.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:47:33
|
|
|
|
marjetica23
|
jest sem se ,pa prejšni teden ,poslovila od dveh spodnih šestk a ni ful bedn, ko ti zob ruvajo
< Sporočilo je popravil marjetica23 -- 6.12.2008 19:48:38 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:48:52
|
|
|
|
zvesta
|
jaz nimam nobene 4. več :(
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 19:59:29
|
|
|
|
marjetica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( boga
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.12.2008 20:38:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2008 10:19:46
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno. Ne, ne! Vampirske so 3.! JAz se grem pa v petek znebit ene 6.! Joj!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.12.2008 10:20:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz nimam nobene 4. več :( To so oni vampirski, a ne? O to je pa nevarno. ne vem, če so vampirski... se jih ne spomnim..s so šli takoj, ko so zrasli :) davno nazaj... zakaj pa pol nevarno? ma, sem vesela, da jih nimam... če bi jih imela, bi imela vse zobe križemkražem, ker imam majhno čeljust....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.12.2008 13:28:05
|
|
|
|
marjetica23
|
a niso vampirski zobje,ta tretji
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?