Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 3.11.2008 21:51:37
|
|
|
|
Pikec
|
Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 7:57:04
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je.... Pikec, pa kje ti hodiš? Hitro v akcijo, da se nalezeš.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 17:52:32
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Mal me ni, pa je že ena noseča.... Upam da ni nalezljivo .... Eh pa tud če je.... Pikec, pa kje ti hodiš? Hitro v akcijo, da se nalezeš. Mi mamo zaenkrat še suhi trening .... Tekma bo na Maratonu des Dolomites
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 19:45:45
|
|
|
|
Udb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Vidim da je zadnje čase bolj švoh čvekanje tukaj gor! ;) Kje se pa ti skrivas ? Pridi kaj Katrco pogledat v Bv.... Joj, tko sem zaposlena da je joj! A jo maš pri mami? Uuuu, to bi pa res se morala mal oglasit. Sm ne vem kdaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 22:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da ni nalezljivo Ponavadi se potem kar tako obrne.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.11.2008 22:46:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm ne vem kdaj Kr enkrat .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 7:49:23
|
|
|
|
Shorty_
|
jutro
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:12:19
|
|
|
|
alička
|
Dobro jutro, dober dan!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:29:45
|
|
|
|
Shorty_
|
kako smo kaj danes klepetulje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 9:45:04
|
|
|
|
alička
|
Uh, ne preveč klepetavo. Sem v službi in trenutno čakam, da mi začnejo delat službeni programi (nekaj se nam je sesulo), potem pa se zaženem v delo sicer bom do večera tukaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 20:58:50
|
|
|
|
Šarki
|
Zvesta ČESTITAM!!!! Amaya ne vem če sm teb že čestitala : ČESTITAM!!! PUNCE kak ste mi kaj drgač?? vidm da me nč kej preveč ne pogrešate jest tud vas ne ne, sej se hecam a je kera tle?? HALOOOOO
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
a je kera tle?? Da, halooo :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:44:55
|
|
|
|
Šarki
|
ooooo MIIIIIČ +(smeškoksemuglavaodpreknimaušespasetkonaširoknasmeje) kva dugaja
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo, čau :). A ste se ze preselili?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 21:57:01
|
|
|
|
Šarki
|
jap, smo se, sam še ni neta. tole ma moj dragi iz službe sposojeno, da jest nimam abstinenčne krize k sm poj tečna ne, hecam se.. glede tega da sm tečna, ne glede tega da mamo tole sposojen ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:03:51
|
|
|
|
Anonimen
|
, da jest nimam abstinenčne krize A je mozno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu Fajn, a ne? Ste se vedno v beraski dolini?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:08:20
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, na soboto smo se selil, tamale sta šle v pondelk v vrtec in glej ga zlomka, od tamale vzgojitelca reče da je to k da bi nov otrok pršu.. ni jokala, prvi dan je že lupčke talala, se smejala... kdo bi si mislu Fajn, a ne? Ste se vedno v beraski dolini? haha a ni zanimivo da kar za nami lazi ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat A kavc ste ze preselili?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:15:19
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja, smo naslov kar sabo vzel, da ga ni treba spreminjat A kavc ste ze preselili? zakaj pa kavč?? a sm ga kej posebej omenjala??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je en post . Kaze kao mojo zadnjo objavo posta pa nikjer
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.11.2008 22:39:21
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Kje je en post . Kaze kao mojo zadnjo objavo posta pa nikjer jest sm pa misnla da me mal zezaš men se je tud to že naredl pa niso nč ugotovil. u bistvu se mi ni dal težit še naprej
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 6.11.2008 8:27:05
|
|
|
|
Shorty_
|
jutro! tanchi hud podpis
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.11.2008 12:55:49
|
|
|
|
amaya
|
O Zvesta zdej sem vidla Ke lepo hormoni ženske moje...me mečejo kot še nikoli. Prvič ni blo tako hudo kot zdej. Dejte imet potrpljenje z mano
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.11.2008 19:31:35
|
|
|
|
Udb
|
Dan! Kuga se pa to dogaja? Nč niste pridne, nč ne čvekate?? Cccccc!!! Sem mislila, kulk bom morala prebrat, zdaj pa tko!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?