Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:32:52
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Mič II mene je pa dol vrglo O ti divjakinja ti . A te ze hormoni mecejo ? sam kaj ko mojega ni še doma to je divje vidiš Zgleda, da bo treba kar postarja zaposit ma jih ni zdej v điru so samo drakule/podlasice/sosedje, ki premikajo razne stvari po vasi
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:39:29
|
|
|
|
alička
|
Cer! Kaj se tukaj dogaja
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:40:51
|
|
|
|
amaya
|
s poštarji se dol dajemo ah ja...zvesta pa z možem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:42:04
|
|
|
|
alička
|
A so postarji fejst
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:44:17
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II uf, kako bi sla z vlakom do Mb. pridi... Samo glej da ne boš na takšnega sedla : Kava v troje nas še čaka , samo zgleda da bom morala jaz v Lj priti, ker mi zgoraj omenjena kar naprej tja uhaja . Amaya tebi pa še tukaj: Grem še par z.s. napisat, če mi bo uspelo . Nič imejte se fajn, še naprej.
< Sporočilo je popravil shorty -- 13.10.2008 21:20:03 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A so postarji fejst Po defaultu . ...baje .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:45:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo glej da ne boš na takšnega sedla Zanesljiv je ziher, samo hitrost zna biti vprasljiva.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:47:39
|
|
|
|
amaya
|
Joj meni pa vlaki ne sedejo. Ta iz Kopra rabi celo večnost do LJ in te kr mine. Sem šla enkrat in sem hotela it že vmes dol, pa peš nadaljevat, ker bi ziher prej pršla
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pa vlaki full fajn, veliko preberem, gledam skozi okno, skratka prva liga. Samo premalo jih je pri nas in prepocasni so... .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:50:25
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Meni so pa vlaki full fajn, veliko preberem, gledam skozi okno, skratka prva liga. Samo premalo jih je pri nas in prepocasni so... . točno to je tisto, kar me moti jaz živim zraven železniške proge in jih vsak dan vidim, tako da mi je vlakov več kot dovolj
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:51:19
|
|
|
|
Pikec
|
O babe... škoda k nimam cajta čvekat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 20:53:09
|
|
|
|
amaya
|
a zopet na kolo al kaj?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:00:16
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O babe... škoda k nimam cajta čvekat Ja srota uboga!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR O babe... škoda k nimam cajta čvekat Ja srota uboga!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:19:14
|
|
|
|
Shorty_
|
hojla Pikec hvala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:39:59
|
|
|
|
Šarki
|
čao klofarke! se mi ne da vse nazaj brat sam to: KERA MA 1. OBLETNICO POROKE?? hitr roke gor!! al pa noge
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:40:41
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya a zopet na kolo al kaj? ja, na sobno ta gorenjsko kolo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:44:29
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi čao klofarke! se mi ne da vse nazaj brat sam to: KERA MA 1. OBLETNICO POROKE?? hitr roke gor!! al pa noge Jest nimam! A jo imaš ti morda????
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
se mi ne da vse nazaj brat sam to: KERA MA 1. OBLETNICO POROKE?? Mogoce jaz, cez sest let.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:47:19
|
|
|
|
Šarki
|
mene pa fuuuulll razganja. dons že u drugo obujam spomine na preteklost vsakič drugo obdobje dopoldne sm mela prodigy, pa limp bizkit, pa republico, pa guano apes, zdele pa joksimoviča pa ostale cigumigu izvajalce mam po stotih letih slušalke gor, pa mam filing k da grem u lajf bi šla zdele mal žurat - že 5 let nism šla na ornk žur z mojmu se morva it enkrat skup napit mava v načrtu že 5 let
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:48:12
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. imava daNES 1. OBLETNICO POROKE.... Čestitam!!!!! tole
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 21:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dopoldne sm mela prodigy, pa limp bizkit, pa republico, pa guano apes Dej kaksen link, da ti stimungo drzimo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 22:19:06
|
|
|
|
Pikec
|
Hm.... ktera bo pa mojga pršla lovit... Šopek ne desca Z descem sem se sama dost namučla
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.10.2008 22:22:24
|
|
|
|
Šarki
|
zdej mam pa kreslina pa hazard pa neco falk
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?