Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 19:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
moj pa zdele s fenom sladoled topi.. ajme... Ti nisi resna
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 19:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je bil super... Jaz ga se nisem niti v roke prijela
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 19:48:32
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II meni je bil super... Jaz ga se nisem niti v roke prijela huu, jaz sem bila pa celo tako neučakana, da sem en del celo v angleščini prebrala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:01:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II danes se mi bere knjiga... nisi vec v kleti? oja, še sem v kleti.... ni videti ne konca ne kraja v tej kleti... Tudi počitnic bo enkrat konec
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:03:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta evo, nepopeglano okroglo... danes se mi bere knjiga... Kaj pa bereš? Jaz Potterja - na obroke. Potterja imam celega prebranega... berem pa sedaj nekaj podobnega..naslov je Eragon...sem na 90. strani... maš pa mopje čitabule tukaj: http://kitajka.blogspot.com/ ja, tanči, branje je zame skoraj kot sex Ne, to si ti? Sem si že kar nekaj knjig dol prepisala , kako je svet mali.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:06:26
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Jaz Potterja - na obroke. Kako se ti zdi? meni je bil super... Meni je tudi. Ko še nismo imeli male miss sem ga prebrala v treh dneh. Zdaj pa si moram knjigo kupit, da jo lahko preberem . Sicer mi pa prejšni del - prevod ni sedel, se vidi da ni bil od Kende. IZVIRNO SPOROČILO: Mič II meni je bil super... Jaz ga se nisem niti v roke prijela Sej ne grize .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:29:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta evo, nepopeglano okroglo... danes se mi bere knjiga... Kaj pa bereš? Jaz Potterja - na obroke. Potterja imam celega prebranega... berem pa sedaj nekaj podobnega..naslov je Eragon...sem na 90. strani... maš pa mopje čitabule tukaj: http://kitajka.blogspot.com/ ja, tanči, branje je zame skoraj kot sex ja, zame je blo tud včasih zdej pa že ene 5 let nisem dobre knjige prebrala še za eno Novo komej skp spravim vsake tok cajta
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej ne grize . Vendar čara Ali ne ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:44:02
|
|
|
|
Šarki
|
zvesta dej do konca vic povej: pride ženska k zdravniku.... kako gre pa naprej??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:51:48
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi zvesta dej do konca vic povej: pride ženska k zdravniku.... kako gre pa naprej?? KAK VIC? to je najbolj ganljiva in življenska knjiga, ki sem jih v zadnjem času prebrala.... o ženski, ki umre za rakom... oz. mož piše o svojih občutkih ob ženini borbi... smejala in jokala sem zraven...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:55:13
|
|
|
|
Šarki
|
ooo sori ampak res se sliš k vic no babe nočko, morm gret, tamala prav da morm v dnevno k se mamo radi čau
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:58:07
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin Ne, to si ti? Sem si že kar nekaj knjig dol prepisala , kako je svet mali. A res? pa so ti bile všeč?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 20:58:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ooo sori ampak res se sliš k vic no babe nočko, morm gret, tamala prav da morm v dnevno k se mamo radi čau no, lepo se imejte radi...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 13.8.2008 22:32:36
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Rubin Ne, to si ti? Sem si že kar nekaj knjig dol prepisala , kako je svet mali. A res? pa so ti bile všeč? Zvesta prepisala, ne prebrala . Eh sej bo še prišel čas, ko bom lahko brala in brala in brala, potem pa sem bom z nostalgijo spominjala zdajšnih časov . IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Sej ne grize . Vendar čara Ali ne ? Ja, ja samo ne knjiga . Se pa spomnim na forumu Knjige in glasba, nekaj omenjala da se ga boš lotila, če se ne motim. Sem zdaj gledala en film stop-los, tema vojna v Iraku in potem kakšne posledice pušča na teh mladih fantih, ko se vrnejo domov, za zjokat, dobesedno. Nič nočko tudi vam.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 8:48:17
|
|
|
|
alička
|
Jutro! Predno sem včeraj prišla do računalnika, ste mi že vse pobegnile spat. Poterja, se pa tudi jaz nekako ne morem lotiti , mami je prebrala vse knjige in je bila navdušena, meni pa se vedno zdi da imam kaj bolj pametnega za prebrat kot Poterja, tako ga odlagam za nedoločen čas .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 8:57:11
|
|
|
|
Rubin.
|
Če se ga še nisi lotila, je res da je 7 knjig, vendar nič bat, te bo kar hitro not potegnilo , prva knjiga pa se itak bere tako gladko, da jo boš prebrala v 3 dneh.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 9:04:38
|
|
|
|
Šarki
|
ahoj men tud ponavadi pobegnete pa že tko se nič ne dogaja mi smo pa dons dobll dopis da se nam pogodba ukinja je šu moj zdele k odvetniku...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 13:28:18
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi mi smo pa dons dobll dopis da se nam pogodba ukinja je šu moj zdele k odvetniku... A najemna? Ti šit no! A lahko to naredi, kat tako brez razloga? Zoprna stvar. Midva sva bila veliko let najemnika, vendar sva imala srečo z najemodajalci, nikol problemov, pa sva se parkrat selila. Upam da kej zrihtate.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 13:28:58
|
|
|
|
alička
|
A so te mal za podpis kregal, a?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 13:32:47
|
|
|
|
Šarki
|
ja, sej drgač sm rekla da kuj k mi bo kera na forumu rekla da jo mot, da ga bom spremenila pismo sam je dolg časa trajal a mislš da so zarad avatarja cvikale?? ja, odvetnik je reku da to ne gre kr tko, da se bo ona neki spovnla pa nas popokala... mora najprej opomin dat, kaj mormo narest,(kaj jo moti, al pa če kej ne delamo tko k je blo zmenjeno) in če tega ne naredimo, nam poišče nadomestno stanovanje in poj šele pokamo
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 13:45:11
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a mislš da so zarad avatarja cvikale?? Ziher! ja, odvetnik je reku da to ne gre kr tko, da se bo ona neki spovnla pa nas popokala... mora najprej opomin dat, kaj mormo narest,(kaj jo moti, al pa če kej ne delamo tko k je blo zmenjeno) in če tega ne naredimo, nam poišče nadomestno stanovanje in poj šele pokamo Super, sem mi je zdelo, da ne gre kar tako zlahka!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 19:53:34
|
|
|
|
Šarki
|
dejte no punce, ne bit tok pridne pa pridte mal sm gor zabušavat naša mala že spi
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 20:07:30
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 20:14:37
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.8.2008 20:39:19
|
|
|
|
Šarki
|
ej babe, jest sm se pa zdele spovnla da mene mal za Pikec skrbi... a ni imela ene preglede al nevemkaj... a kera kej več ve??
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?