Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 9:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:19:26
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita A pol še ni konca?! Lahko bi udarile maraton Kaj pa je smešnega Kaj pomeni to,da ja ali ne brez veze?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:44:12
|
|
|
|
Saša27
|
Ni smešno, to pomeni da sem za maraton
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Ni smešno, to pomeni da sem za maraton Super,sva že dve,ki se strinjava
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:51:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Lahko bi udarile maraton A da bo spet skoraj dvoletna debata, kot tista tvoja?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A da bo spet skoraj dvoletna debata, kot tista tvoja? Glej,glej,le kako si uganila
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:56:00
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Še niste obupale ?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:56:55
|
|
|
|
Nasy
|
ej neva, to je pa bil takrat maraton
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:57:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Še niste obupale ? Ja jst že ene 2x, ampak Nevenka in Saša27 ne dasta miru.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:58:54
|
|
|
|
solatja
|
jaz sem še tud tu............................
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 10:59:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja jaz sem še tud tu............................ izPIRjenka
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:01:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Me smo močne,me se ne damo,ne znamo obupat,teramo dalje
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:07:17
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Me smo močne,me se ne damo,ne znamo obupat,teramo dalje , no pa začnimo, kaj bo današnja tema? Hm, kakšno imaste kaj vreme tam na Primorskem Neva? A je tudi tk turobno kot pri nas?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:07:39
|
|
|
|
solatja
|
veš, kaj zara , sem te samo opozorila na tvoj lapsus... to nisem jaz!!!!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa začnimo, kaj bo današnja tema? Hm, kakšno imaste kaj vreme tam na Primorskem Neva? A je tudi tk turobno kot pri nas? Ja šmrc,šmrc.Sivo,rosi,edino pozitivno je,da je toplo,pa še meglica se je pojavila,čist jesensko.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:17:20
|
|
|
|
solatja
|
jaz zdej šibam, pa pridem nazaj.... sej ne vem, komu ti sploh govorim... itak je vsem ravno zame
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 11:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja jaz zdej šibam, pa pridem nazaj.... sej ne vem, komu ti sploh govorim... itak je vsem ravno zame No le pejt,pa kamlu nazaj pridi,pa ne preveč ovinkov delat
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:10:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
Odpeketajte stran....Visokost je prišla.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:21:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Odpeketajte stran....Visokost je prišla.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A danes pa ližemo?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:22:35
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Odpeketajte stran....Visokost je prišla. Joj Neva,ti ga serješ danes.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:23:56
|
|
|
|
Saša27
|
Neva
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Neva,ti ga serješ danes. A res? Uh moram nehat sem pozabila WC papir kupit,ga bo zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 4.10.2007 12:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Neva Ha ha jaz sem pa večjega našla
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?