Nia30 -> Bruhanje samo zvečer (27.9.2007 20:45:20)
|
Pozdravljene! Naš fant (novembra bo star 3 leta) že par dni bruha, ko spije večerno flaško kakava. Kakao skoraj ne more bit kriv ker ga spije tudi zjutraj, ko vstane. Drugače je dobre volje, živahen, vesel. Imamo pa ful težave s hrano. Ne moti me, da skoraj nič ne je (en grižljaj kruha za zajtrk, dve čajni žlički kosila, malo sadja in konc), moti me to, da poleg tega, da ne je nič normalnega, fula same milchschnite, pa kinder maxi, pa monte, pa puding, pa druge čokolade. Pa tega ne dobi pri meni. Pri nas dobi to samo, če je pridno jedel. No starim staršem se pa smili, ko se začne dret al pa mislijo, da če že nič ne je, naj pol poje vsaj čokolado[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Sem skoraj prepričana, da je problem v tem sladkem sranju zato sem danes (že ne vem kolkič) popi... in vsem povedala, da do ponedeljka ni ne kakava, ne monte, ne milchschnite, skratka nič sladkega, da vidimo kaj je. Če bo še bruhal, grem v ponedeljek k zdravniku. Zdaj me pa zanima, če je imela katera podobne težave? A bi blo možno, da je alergija na mleko čeprav do zdaj nisva imela težav? Kaj naj naredim, da bo začel normalno jest (tud v vrtcu nič ne je). Hvala za odgovore in lp.
|
|
|
|