biba77
|
Dobro jutro, moje drage :zaspan::zaspan::zaspan:! Jaz sem danes extra zaspana na sihtu. Sem si prej sla po kavico in mi je tak disala, zdaj pa mi je ne pase pit :zmeden:. Anitka, jaz bi sicer bila zelo vesela, ce bi vsi ti moji "prefinjeni okusi" pomenili :modri:, samo, mislim, da O se sploh ni nastopila, odkar jemljem Klomifen. Nic ne cutim... :(:(:( No, saj :sloncek:, pa pridno, redno in z :love:, tak, da ne obupujem. ;) Tiramisu? Ja, to je bila samo groznja za vas, da se malo premaknete v dolocanju termina. :) Jaz v bistvu nisem tako nora na pecivo. Samo, ko imam svoj dan :)- :)- :)- Pa ne smemo pozabit na MM. Ceprav ne bo nase drage Pike74. :( PIKA, KJE PA SI??? Mogoce bi lahko povedale vsaj, ce se nameravamo srecati dopoldan, po kosilu ali proti veceru? Jaz bi se morala malo zorganizirat doma... Meni mogoce se najbolje ustreza enkrat po kosilu, samo resnicno pa se ni treba glede na mene odlocit. Jaz bom tak "avto-stoparka" kot kaze vremenska napoved. :)-:)-:)- Bambi, a si zasla v Mullerja? Si nasla kaj??? Jau ne hodim dosti po drogerijah, ko pa grem, pa trpi kartica, tak, da ne bom pretiravala. Raje se malo pocakam,... da otvoritvena guzva mine. :) Koala, kaj bi jaz razposlala eno tiralico za tvoje tetko? Mogoce pa je zasla in te ne najde? Si ji res javila tocen naslov, kam mora prit???:)-:)-:)- No, lep dan vam se zelim; naj cimprej mine! Jutri pa je ze petek... :miska:
|