pokaže ali ne pokaže (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

nima -> pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 19:02:22)

Sicer ginekolog mi je zatrdil pa me je tudi pobožal po nogi med pregledom, da ultrazvok pokaže pikico če si noseč,pa vendar se obračam na vas,ker tale naš nadomestni je malo čuden....no ne malo. Torej...se na ultrazvoku vidi nosečnost če si v petem tednu?
                                                       Hvala vsem

Anonimen -> RE: pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 20:14:31)

Meni se je videla majhna pikica. Ni pa se videl še mehurček.
Tako da, je možno.
Ne vidi pa se še ali je v ali izven maternice.

SREČNO!!!!!!!!!!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

PBJ -> RE: pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 20:31:20)

Lahko se že vidi, lahko še ne. Pri meni se v 2. še ni videlo.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.9.2007 20:51:25)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lelaval -> RE: pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 21:11:32)

Sicer ginekolog mi je zatrdil pa me je tudi pobožal po nogi med pregledom,

Tole se meni zdi, da ne sodi v nomalen ginekološki pregled.
Če pa se nosečnos res pokaže na UZ že tako zgodaj, pa ne bi vedela, ker sem sama vsakokrat bila malce več noseča, ko sem šla na 1. pregled in takrat se je že lepo videlo.

Jančika_ -> RE: pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 21:16:48)

O ja, dotik noge lahko sodi k pregledu. Mariskateri ginekolog tako preveri, če noge zatekajo. Vedno se dotaknejo goleni, tako čisto hiter stisk. Meni tudi ni bilo jasno, zakaj mi to vsakič naredi, pa samo v nosečnosti, sicer pa nikoli. No, potem mi je pa ena medicinska sestra razložila.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.9.2007 21:39:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nima -> RE: pokaže ali ne pokaže (27.9.2007 22:45:33)

No da razjasnim,ni preverjal kako zatekajo moje noge, ker ne in ker nisem noseča. Ko mi je delal ultrazvok  je vse malo na hitro šibalo pa me je vprašal če boli. Sem odgovorila da ne (ker me res ni) potem pa me je pobožal po stegnu. Saj pravim,naletela sem na psihota ni kaj. Kaj takega pa še ne in upam da tudi ne več,sicer k njemu ne grem več to je jasno.

MUNAN -> RE: pokaže ali ne pokaže (28.9.2007 8:06:20)

Nosečnost se na UZ vidi menda šele po šestem tednu. Pred tem pa pregled krvi.
Dotiki med UZ jem, vaginalnim UZjem! Upam, da mu nisi ostala dolžna!

lana38 -> RE: pokaže ali ne pokaže (28.9.2007 8:35:14)

To je odvisno od kvalitete UZ. Meni se je v vseh treh [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] videl tudi utrip, ko sem bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 5T. Ima pa moj G enega izmed najkvalitetnejših UZ v Sloveniji.
LP

Naja30 -> RE: pokaže ali ne pokaže (28.9.2007 9:27:29)

Pri meni se ni videl utrip, ko sem bila v 6t. Odvisno je tudi, kdaj je bilo spočetje.

pikovit -> RE: pokaže ali ne pokaže (28.9.2007 10:11:34)

Mene pa zanima kdo je ta ginekolog?Ker tole je pa mal too much.Če ti je zoprno mi lahko pošlješ na zs.Hvala pa brez zamer.

Stran: [1]