MP3 player (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

petra81 -> MP3 player (27.9.2007 16:53:36)

No, dobila sem Mp3 player in ga ne znam usposobit, da bi lahko muziko poslušala! Prebrala sem si tole, http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=829351&mpage=1&key=MP3&#830024
sedaj me pa zanima, kako si kar preneseš datoteke oz komade iz incoming na playlist?? Pri meni ne deluje, da bi kar z miško potegnila, za kopirat pa tudi ni nobene ikonce!

Hvala za odgovore

Petra

petra81 -> RE: MP3 player!! (29.9.2007 15:07:59)

Kaj res noben ne ve tega?

Joj, škoda!!

ales* -> RE: MP3 player!! (29.9.2007 22:39:26)

Kaj pa pravijo navodila za uporabo?

Sicer nekako velja, da mp3 playerje računalniki zaznajo kot zunanji disk, na katerega preneseš datoteke po sistemu kopiraj (copy) - prilepi (paste).

lp

petra81 -> RE: MP3 player!! (23.10.2007 13:53:14)

No, mi je ratalo nardit playlisto, ampk mi dejansko na MP3 sploh nočo dat!! Playlisto lahko poslušam, prilopljeno imam s kablom, ampak sploh noče prenesti!

Navodila za uporabo so v angleščini in na cdejčku, pa mi razen playliste ne pomaga pri ničemer!

Kako pa zgleda, če bi si s CDja dala na MP3?

Hvala za odgovore!

Petra

ales* -> RE: MP3 player!! (24.10.2007 23:36:23)

Če imaš na CDju muziko v mp3 formatu, potem velja enak prenos datotek kot iz diska na mp3 player. Če pa imaš v mislih navaden audio CD, potem predlagam da najprej komade spremenis v mp3 (naprimer z windows media playerjem), potem jih preneseš na mp3 player.

Za prenos pa predlagam, da še enkrat pogledaš navodila za uporabo. Če si zadevo kupila v SLO, potem si zraven dobila tudi SLO navodila, če ne na papirju, pa na CDju.

*BeiiBii* -> RE: MP3 player!! (28.10.2007 9:01:09)

Z levim delom miške klikneš na musko in jo zagrabiš tako da jo samo preneseš v mapo - Renovble disc-izmenljivi disk
vsaj takole pri meni deluje ali pa greš enostavno takole klikneš na musko z desno stranjo miške-pošlji-renovble disc(izmenljivi disc)
takole bi moglo it  vsaj pri mojem gre

Stran: [1]