|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   instant
27.9.2007 14:59:00   
fantekj
me zanima ali kupujete instant poletnto, mlečni zdrob in podobne....in kakšna je razlika???

HVala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: instant
27.9.2007 15:00:50   
kjava
Jaz ja. Hitrejš je skuhano.

(odgovor članu fantekj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 15:27:25   
Anonimen
A da obstaja instant? user posted image  Nimam pojma. JAz eno kupim, pa je. Saj za poletno rabiš 5 minut, za gres pa 3. Meni se to ne zdi veliko. Koliko časa se pa potem porabi pri instant?

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 15:34:11   
kjava
Gresa tud jaz ne  poznam drugačnega kot hitrega, ampak polento pa moja tašča drugačno kupi in jo kuha ene pol ure.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 15:41:29   
Anonimen
Pašetetov kruh, pol kuhaš instant gres in polento - hitreje res ne gre.user posted image Oboje obstaja "ta dolga" varianta.

Razlika? Razen v času? Ne bi vedela.

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 15:49:49   
Maxica
Ja, jaz kupujem oboje instant. Mislim, da polenta, ki ni instant, se pa kuha tudi po pol ure.
Paštetkauser posted image , ne, hitreje pa res ne gre.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 15:58:19   
kjava
Mislim, da je razlika tud v ceni- instant je mal dražje. Vsaj za polento vem. Al je zarad firme user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 16:19:01   
Natali07
Naš je alergik in mi je diatetik rekel naj ne jem instant polente - sem zasledila da vsebuje gluten. No če to ni problem, potem ga ni pri istant polenti.

Drugače sem pa jaz kupila neko belo polento - ki je brez glutena (velik napis na njej, da je brez glutena, pa tudi cena je kar zasoljena). No ta se skuha še hitreje, ker najprej zavreš vodo ostaviš vodo in streseš polento, pristaviš nazaj na plin in ko zavre je kuhano. Tako, da obstaja še hitreje user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 18:16:08   
Naja30
Instant.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kava v nosečnosti
Sadrika

Ali ste pile/pijete kavo v nosečnosti?

Ja - do 1/dan (40%)

Ja - do 2/dan (21%)

Ja - več na dan (4%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!