Magi* -> RE: VRTEC-BOLEZNI! (14.10.2007 10:28:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barakuda Pri nas je v vtrcu od septembra letos in fejst trkam, zaenkrat mu samo iz noska teče, tako kot vsem ostalim v njegovi skupini. Vzela sem pa v zakup, da bo verjetno prišla kakšna bolezen in se tudi tolažim s tem, da bolje sedaj, kot pa potem ko bo starejši. Marsovka nič naj se ti ne smilimo tisti, ki moramo dati otroka v vrtec, ker jaz bi, četudi bi imela varstvo, vseeno sprejela takšno odločitev. V dobrem mesecu so opazne takšne razlike v vedenju pri mizi, med otroci, ... da ti ne znam povedati. In mislim, da se bo tam naučil še veliko drugih stvari, kot bi se jih pa doma pri babici. se strinjam. naša bi šla v vrtec tako ali tako. no, mi smo preboleli manjšo virozico. smo že mislili, da bo dobila antibiotike za ušeska, pa smo po navodilu pediatrinje rajši počakali še en dan in glej ga zlomka - stanje se je popravilo. še cel teden sem jo imela doma, za vikend je šla pa z mojimi na morje, da se ji je nosek do konca spucal. jutri pa znova v vrtec. v bistvu je mene najbolj strah pretiranega antibiotičnega zdravljenja, ker to pa res poruši imunski sistem. deluje kot začaran krog. seveda, če ne gre brez AB, potem jih je treba vzeti. pogosto pa jih naši dohtarji predpišejo, ne da bi se prepričali ali gre res za bakterijsko okužbo.
|
|
|
|