Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Praznovanje Rd v vrtcu-brez slaščic 28.9.2007 7:12:59
|
|
|
|
Gordana-3
|
pri nas v vrtcu se že dalj časa nič ne nosi, ne sladkarij, sadja, nič slanega, torej NIČ. pred tremi leti, ko je hči začela obniskovat vrtec, mi je bilo malo čudno, ampak sedaj je super. tudi otrokom ni čudno, da ni sladkarij, saj so na to navajeni že iz jaslic. tisti dan je slavljenec glavni, drugi mu čestitajo, upihne svečke na neki provizoriš torti, pove, kaj se bodo tisti dan igrali, upoštevajo njegove želje bolj, kot druge dneve ipd. v vrtec pa lahko prinesejo kakšne lepše prtičke, pa kozarčke, klobučke, balone ipd. za darilo pa dobijo nekaj, kar izdelata vzgojiteljica in pomočnica.
|
|
|
|
RE: Praznovanje Rd v vrtcu-brez slaščic 28.9.2007 11:48:40
|
|
|
|
marita
|
pri nas je tud sam sadje, pa mi je to čist ok, aja pa mislim, da mala vrečka bonbonov.
|
|
|
|
RE: Praznovanje Rd v vrtcu-brez slaščic 28.9.2007 11:51:03
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas ni sladkarij in zaenkrat nisem slišala, da bi se kdo pritožil (ne starši, ne otroci). Meni je kul. Bi mi bilo pa tudi čisto kul, če bi bile. Pravzaprav mi je komplet vseeno. Glavno, da se imajo fajn.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?