|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Praznovanje Rd v vrtcu-brez slaščic
28.9.2007 7:12:59   
Gordana-3
pri nas v vrtcu se že dalj časa nič ne nosi, ne sladkarij, sadja, nič slanega, torej NIČ. pred tremi leti, ko je hči začela obniskovat vrtec, mi je bilo malo čudno, ampak sedaj je super. tudi otrokom ni čudno, da ni sladkarij, saj so na to navajeni že iz jaslic. tisti dan je slavljenec glavni, drugi mu čestitajo, upihne svečke na neki provizoriš torti, pove, kaj se bodo tisti dan igrali, upoštevajo njegove želje bolj, kot druge dneve ipd. v vrtec pa lahko prinesejo kakšne lepše prtičke, pa kozarčke, klobučke, balone ipd. za darilo pa dobijo nekaj, kar izdelata vzgojiteljica in pomočnica.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.9.2007 11:48:40   
marita
pri nas je tud sam sadje, pa mi je to čist ok, aja pa mislim, da mala vrečka bonbonov.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 27
28.9.2007 11:51:03   
Jančika_
Pri nas ni sladkarij in zaenkrat nisem slišala, da bi se kdo pritožil (ne starši, ne otroci). Meni je kul. Bi mi bilo pa tudi čisto kul, če bi bile. Pravzaprav mi je komplet vseeno. Glavno, da se imajo fajn.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.9.2007 15:09:24   
Pobalami
Meni je sicer ideja da delajo sadno kupo čisto ok, ampak da je to nadomestek rojstnemu dnevu posameznika pa ni ok.
Tisti piškot ki ga pojejo ne bo nobenmu škodoval.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?