jok (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vzgoja

Sporočilo

malecka -> jok (27.9.2007 0:04:52)

moj sinek je star že tri leta in grozno joka. za vsako stvar se mu --stuži-- vse ga prizadene po domače povedano je ena velika joka. ali to izkorišča ali je res tako čustven?
kadar pa joka je pa videti, da se ne joka kar tako  v tri dni,[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zdaj pa bod pameten.

Anonimen -> RE: jok (27.9.2007 8:51:20)

Čisto možno, da je res take sorte, da pač več joka. Ljudje smo si različni, tudi odrasli eni prej jokajo od drugih.

Moj otrok je tudi en jokec, pa je star pet let in pol. Pa zdaj je sam pogruntal, kako se da narediti, da ne joka. Mi je povedal, da ko misli, da bo začel jokat, sapo zajame, si solzice obriše, če je že kakšna, pa mu potem včasih rata.
Pa zadnjič, ko sem ga peljala na plavanje, mi je tudi rekel: Mami, če bom kaj jokal, ti kar pojdi, saj ni nič hudega, saj je potem takoj dobro.
Očitno ne more, da ne bi jokal.

pekica -> RE: jok (27.9.2007 8:57:51)

Je pač bolj občutljive narave.Po pravici povedano se to dogaja tudi odraslim.
Je bilo obdobje ko se je meni dogajalo,za vsako stvar,včasih je bila to tudi malenkost ki mi jo je partner(zdaj že bivši) rekel da mi ni bila všeč,sem dobila solze, pa tudi v jok sem planila.Sem pa bila res občutljiva takrat ker celoten sistem ni funkcioniral pri nas kot bi mogel,morda je bila to posledica.

Stran: [1]