Test nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Skye -> Test nosečnosti (1.12.2004 14:51:46)

Lep pozdravček sotrpinke.

Imela bi eno vprašanje in upam, da mi bo katera lahko pomagala.

Zanima me, kje V MB (kam moram iti) lahko dam kri, če hočem predčasno izvedeti ali sem noseča ali ne?

Na prvi dan izostanka M ne bi rada čakala, saj je to šele čez 8 dni, sem pa zadnje 4 dni tako napihnjena, da me že vse boli in bi rada izključila oziroma potrdila (bi blo preveč lepo, da bi bilo res) nosečnost.

Strah me je namreč, da ni ja drugega, bolj resnega:(

Pozdravček, pa pridne bodite;)

Skye

saba -> Test nosečnosti (1.12.2004 14:57:54)

pozdravljena Skye

oprosti ki ti tako napišem , ampak, nebi raje probala počakat, pa saj 8 dni bo minilo takoj. Se mi ne zdi prav da greš delat gužvo v laboratorij, ko pa lahko počakaš. Pomisli na sestre ki tam delajo in na to, da koliko drugih ljudi tam čaka na izvide in imajo resnejše probleme, bolezni itd.

ne vzet za slabo, ampak jaz bi na tvojem mestu počakala, in čez 8 dni delala CB test.

lp
saba

baby23 -> Test nosečnosti (1.12.2004 14:58:46)

:rozica:Ko sem šla jaz kri dat laboratorij-to je bilo v petek, me je sestra najprej vprašala če je že več kot vsaj en mesec od zadnjega dne prejšnje M? V nasprotnem primeru zanesljivost testa ni 100 %. Na žalost. Jaz bi na tvojem mestu počakala. KO pišeš, je to precej kmalu.

Meni je test pokazal negativno, sm bila tisti dan čisto potrta, je pa res, da je bil to 6 dan pred nepričakovano M. Nato pa sem jo v sobot dobila, ampak taprava je bila zares le v soboto, ostale 2 dni pa je bil le nek čuden izcedek. Danes ko ni več ne duha ne sluha o kakšenih rdečih ali rjavih flekih me nenormalno bolijo prsa. Sicer sm se že sprijaznila da nism :nosecka:, ampak tist 1% mam pa še kr mal upanja- pa ne okol govort.:)-

Držim pesti zate!!:rozica:

Lp

baby23

Skye -> Test nosečnosti (1.12.2004 15:00:34)

ojla saba.

Saj te razumem in jaz bi načelno tudi počakala, ampak me tako napenja, da sem resnično že v strahu, da ni z mano kaj narobe. Pa ne upa nič vzeti proti napenjanju, saj po drugi strani pa čem sem slučajno noseča, bi lahko škodila svoji pikici.

Skye -> Test nosečnosti (1.12.2004 15:02:38)

hvala za odgovor baby...tega pa nisem vedela. Potem bom pa očitno res morala počakati.

Tud tebi želim vse naj:rozica:

Lp
Skye

baguSka -> Test nosečnosti (1.12.2004 15:06:30)

Baby, jst se na tvojmu mestu se še nebi čist sprjaznla in bi mela še mau več kot 1% optimizma oz. upanja. To da te bolijo prsi po izcedku ki si ga mela, je pomoje velika verjetnost da v sebi že nosiš :duda:
Držim pesti zate,
lp.

Skye -> Test nosečnosti (1.12.2004 17:22:26)

Aja, ja saj verjetno res ne bom zdržala in bom verjetno res kaj prej delala test, saj to čakanje in nevednost kar fajn vplivata na moje počutje....mogoče pa je, da sem tako napihnjena ravno zaradi tega - psihološki vpliv.

Lp

Skye

deily -> Test nosečnosti (2.12.2004 13:17:38)

Jaz sem bila pri G, ker mi je M zamujala dvatedna, pa me je poslal na odvzem krvi. Ker ni bilo videti 100% zanositve me je poslal čez teden dni še enkrat in takrat se je komaj videlo, da sem srečka :nosecka:. Malo potrpi. Upam, da te :hudicek: M ne bo obiskala

LP Deily in :duda:

pupika -> Test nosečnosti (2.12.2004 13:20:42)

Kakšne pa si imela kaj znake, ko ti je M začela zamujati, so bili že prisotni ali ne.

lp, :kuza::kuza:

Stran: [1]