Darilo za obletnico... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Annny -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 13:42:03)

...zanima me, kaj lepega ste do zdaj poklonile svojemu dragemu za obletnico poroke oz. zveze:)
:):):)
Ja..pri nas je vse na kupu...Miklavž, Dedek Mraz, rojstni dnevi in obletnice..:)-:darilo::torta::rozica:

Lp

KIRA -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 13:49:39)

prva leta kako čestitko, pa kako malenkost, da se vidi, da se še spomniš, lani pa sva se zmanila da ne več, kr sem zgubila službo, pa sva bolj na knap.. tisto kar imam denarja pa raje porabim z mojo štručko.

Anonimen -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 14:00:09)

Ja mi2 sva pa sinoči praznovala 13 let - no darila z moje strani ni bilo, sama pa sem si ga izbrala....Sem pa naredila zelo, zelo dobro večerjico, saj je lahko tudi to :darilo:, kajne?

Pupica -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 14:29:47)

pol srčka:)-
zlat obesek, na eni polovice vgravirano moje ime, na drugi njegovo.skupaj sva ga ob šampanjcu in soju svečk prepolovila9nebesasicer pa mislim, da ni pomembno kaj daš, ampak kako daš:)-

BARBARA R. -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 14:43:16)

Midva sva pa prvo obletnico poroke,z mojim velikim trebuhom "praznovala" v gostilni kamor smo šli takrat na kosilo s pričami med civilno in cerkveno poroko.

:muca:

P.S. Bilo je pa svinjsko drago!

Anonimen -> Darilo za obletnico... (1.12.2004 16:23:02)

Midva sicer poročena nisva, ampak sploh ne vem, kdaj imava obletnico, kar sva se spoznala...

Stran: [1]