mulan -> RE: V dveh letih bom 2x rodila.... (1.10.2007 20:00:37)
|
Jaz sem pri 9 meseceih zvedela, da sem ponovno noseča. Hčerko sem takrat dojila še 4 krat dnevno. Sama sem se odločila postopno prenehat - dojenje sem popolnoma ukinila v dveh mesecih. Omenila si utrujenost, jaz sem bila zelo utrujena in imela sem migrene, katere so trajale tudi po 3 dni hkrati. Cele dneve sem bolja ali manj ležala, tamala pa je skakala po meni in se igrala z mano (ležala sem na tleh). Nimam nobenih babic v bližini, bila sem ves čas sama, vstajala sem le takrat, ko me je Leja rabila (skuhat kosilo, previt, potolažit...). Še isti dan, ko sem začela Lejo dojiti le 1x (zjutraj), so se mi migrene ustavile. Očitno je bilo dojenje in nosečnost hkrati preveč za moje telo. Leja zdaj še vedno spije mleko zjutraj - iz flaške. Bilo jo je zelo težko prepričat, da je flaška tudi dobra, vendar se je splačalo (tudi ona ni hotela drugega kot moje mleko). Zdaj sem v 37. tednu, še vedno sem sama čez dan, pa nekako uspeva. Počasi počasi. Imam hude težave s križem, ampak z voljo se vse da. Lepo nosečnost!! (boš videla, kako gre hitro, če imaš zraven še enega malčka...)
|
|
|
|