Goldy -> RE: Poroka v Zdravilišču Laško (26.9.2007 22:23:12)
|
Hello! Sem morala malo pobrskat po spominu, je že cele 2 leti kar sva se poročila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Za celo ohcet sva dala takrat 1,6 mio (ampak računano res vse, ohcet-100 ljudi, rože, obleki, kozmetičarko, slike, ansambel, vabila...). Ansambel - 1100 EUR, imala pa sva Show band klobuk, slike - 500 EUR (900 slik, 70 zloženk...), vabila - unikatna in poceni, cca 50 vabil 5.000,00 SIT. Tudi midva o organizaciji nisva imela pojma, ampak sva pa v njej zelo uživala. Hvala Bogu je tudi moj takšen, ki je zelo sodeloval pri vsej zadevi. Vsaka stvar je bila naštudirana. No, če bi se sedaj poročila, bi zrežirala stvari še bolj v nulo, ampak je bilo tudi tako super. Nervoze pa pri naju skorajda ni bilo. Moja tašča me je blazno občudovala, ko sem še druge šlihtala spotoma, moj brat pa je poznavalsko pripominjal, da takšna pač je njegova sestra. Imela sva tudi družice - deklici, ki sta trosili rožice, pa fantka, ki je nosil prstana. Če te še kaj znima kar vprašaj, lahko tudi na ZS. LP
|
|
|
|