DOM TEHNIKE (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 10:43:15)

UKINJAJO. ja res je. zgleda da bodo tudi to trgovino zaprli, tako kot so jih že več v M.S.
vsem pomurkam: kolko slišim, imajo razprodajo, pa da se baje splača...
bom tudi sama šla, ker nujno rabim nekaj stvari, pa so po normalnih cenah kar drage..

benita -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:40:10)

Pa že morda veš kaj se nam tu obeta?!?

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:41:25)

kaj pa vem - bom šla pogledat danes. če bom kaj slišala, bom javila...
LP

benita -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:42:51)

A zdaj že objavljaš svoje prispevke pod dvema imenoma;)

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:45:51)

kaj? ne - ime sem popravila, pa se mi zdajle kaže drugačno... sem vključila tamalo - a ni lušna ideja?

:bravo::)-

benita -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:52:52)

Ja zelo lušna ideja. Se mi pa zdi lepo, da si sebe pustila na prvem mestu. Pomembno je, da mamice ne pozabimo nase. Najprej bi morale poskrbeti zase in naši mali sončki bi bili tudi bolj srečni in veseli. A si morda opazila, kako zelo je otrokovo razpoloženje odvisno od mamičinega?
Vsaj pri nama je tako. Je pa v praksi skoraj nemogoče izvedljivo, da bi mami z majhnim otročkom sebe postavila na prvo mesto,kaj?

p.s.: Da se ne bom preveč oddaljila od teme: Baje se odpira pekarna iz Madžarske (tista ki je že v Lendavi)

Anonimen -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 12:55:15)

Kje pa se najde ta DOM TEHNIKE?
Če si totalni lolek za orientacijo se ga da najt? :)

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 13:00:46)

oj, to je pa fino. baje da imajo zelo dober kruh, pa poceni.
sama sebe sem pa pač pustila na prvem mestu, ker sem jaz bla prej - poste pišem jaz pa čeprav se sukajo okrog male. se mi je pa zdelo lušno tudi njo vpisat.
da je pa mala boljše volje, ko sem jaz, to pa tudi 100% drži, se pa žal ne da tako izpeljat da bi bla vedno. trudim se, ampak včasih... no saj razumeš.

Apple: ćče greš v MS na glavno pošto - poglej desno od pošte - preko ceste je lekarna. čisto zraven pa je dom tehnike (ista stavba-drugi vhod)...
LP

benita -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 13:03:31)

Omenila si dober in poceni kruh. A misliš čisto resno??? Pa iz Madžarske??? Poceni že, ampak dober???

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 13:13:54)

tak sem čula. ga bom probala, pa bom videla, če je dober. če ne bo bom pač ostala pri tem, ki ga kupujem sedaj...

Anonimen -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 13:28:02)

Ok, hvala....nekak bom že najdla...upam no, nisem še bila v MS, tak da bo treba it malo pogledat....sej v soboto tud majo odprto ne? vsaj do 12.00 ....
Bomo šli malo na izletek, pa da vidimo če bo kaj....

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 20:21:19)

živijo apple. samo pohiti, jaz sem bla in police so že skoraj prazne. mogoče se ti spalač še za kakšeno pomivalno korito, ta so 50% znižana, pa belo tehniko imajo znižano za 10%, ostalo je pa večinoma že vse prazno. trgovec je rekel, da so že v petek začeli z razprodajo, pa sem danes prvič slišala za to. kaj bo pa notri - pa ne vejo ali pa nočejo povedat....

KIRA -> DOM TEHNIKE (1.12.2004 20:21:23)

živijo apple. samo pohiti, jaz sem bla in police so že skoraj prazne. mogoče se ti spalač še za kakšeno pomivalno korito, ta so 50% znižana, pa belo tehniko imajo znižano za 10%, ostalo je pa večinoma že vse prazno. trgovec je rekel, da so že v petek začeli z razprodajo, pa sem danes prvič slišala za to. kaj bo pa notri - pa ne vejo ali pa nočejo povedat....

Stran: [1]