....JUTRI IMAM ROK.... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sebtan -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 10:29:18)

Pozdtavček vsem nosečkam, naj delim z vami moje veselje.....:bravo::bravo:..Jutri imam rok!!
Upam da me bo kaj zgrablo, in da bom šla rodit, sicer za sedaj nimam nobenih znakov (ne vem pa niti, če jih je sploh potrebno imeti)??Kakšni pa naj bi zgledali ti znaki?
sicer vsak večer me malo tišči, iščem pozicijo in lego za zaspat, več počivam, ful lulam, drgač pa nič druzga..ja mogoče me malo boli križ pa kot da jajčniki al ne vem kaj, no tuki spodaj uglavnem, kot da bi dobivala menstruacijo, sam to sam malo...:zmeden:
Boooh,komaj pa čakam, da vidim mojo sončico...
Sicer pri nas je navada, da greš na dan roka na pregled v porodnišnico, pol pa ti tam določijo kaj in kako...:??
Ima kira podobne izkušnje morda??:zmeden2:
lepo pobožajte vaše buščke in vso srečo vsem:))

Anonimen -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 11:27:51)

No, če boš šla že rodit, ti želim vso srečo!!!

Lunca1 -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 13:18:44)

No jaz sem ga mela pa včeraj,pa sem še doma. sem spet naročena za petek.

Lp Lunca

barby* -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 13:20:50)

Vsem veliko sreče!!!:rozica:
Mi se bomo še načakali...
Pa pridno poročajte, seveda!

pa pa barby:metulj: in :love23t3d

Anonimen -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 13:36:10)

:bravo::bravo::bravo::bravo:JUHUUUU!!se že pripravlja!!!bo bo kmalu!!!!dej no malo poskači popleši:)-:)-:)-morda bo že zjutraj kaj orenk bolj konkretno začelo.SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rozica:Neva:rozica:

bori -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 14:59:27)

Moj predlog:
- torba je napravljena? o.k.
- vse za palčka tudi? o.k.
- skuhaj si kavico ali čajček.
- vsedi se v fotelj, dvigni noge na pručko, vtakni v rekorder dober film, preberi kako dobro knjigo, ali pa si privošči kopel ali kaj dobrega za pod zob.

Punca, pocartaj se še malo, saj je za tabo dobro opreavljeno delo, pa tudi kar se jutri obeta ni mačji kašelj. Predlagam, da si privoščiš nekaj lepega zase, mi ti pa pošiljamo 100:angel: za srečo.

Poročaj, kako bo šlo,...

lp, Bori

Grascakinja -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 15:32:43)

Držimo pesti za kratek, lahek in oh in sploh porod, čim prej, da boš lahko svojo srečico kmalu cartala!!!!

Pa čakamo novice!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo:

*lily -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 16:49:24)

Oj. Tdi jaz imam jutri rok,pa se senic ne dogaja:zmeden: Se ze vidim, kako bom rodila krepko cez rok:( Kr mal zavidam mamicam, ki so rodile kaksen dan prej:grrr: Lep pozdrav in cimprej:duda:

BONI* -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 18:37:43)

Sebtan in Lily, obema držim pesti, da bo jutri le nastopil tisti trenutek, ko bosta prvič zagledali svoje male :angel:.
Kaj pa je to nestrpnost, pa tudi jaz dobro vem, pa čeprav imam rok šele 17.12.

Lp, Boni

beba76 -> ....JUTRI IMAM ROK.... (1.12.2004 21:38:30)

Vso srečo obema! :sloncek::sloncek::sloncek:

pravljica -> ....JUTRI IMAM ROK.... (2.12.2004 14:57:19)

...kje je še julij :)-

vso srečo vsem decemberkam!!!:miska:

sebtan -> ....JUTRI IMAM ROK.... (3.12.2004 11:16:52)

Hvala babežabe vsem za želje....:))):bravo:
ampak jaz sem še v enem kosu..:)), sm bla sam na pregledu zjutraj, ctg, pa te standardne preglede, pritisk, urin in UZ ( v Izoli imajo zdaj nekega novega tridimenzionalnega, komaj nekaj dni in se še učijo na njem) tako da smo čakale ene dve uri za pregled...in seveda vse OK :):):), samo CTG je bila neaktivna, sicer moja mala se premika, sam pač ume pol urce ko sm bla prikloplena, se ni!!:zmeden:
In seveda so me pol naročili še en krat za popoldne......takrat pa je nekaj blo iz nje, sam je rekla doktorca, da je full LENČINA. Tudi nizko še ni spuščena, tako da ne vem drage moje, kolko bom mogla še čakati.....
samo da bo vse ok:))
hruška pade iz drevesa, ko je zrela....
držte pesti...

barby* -> ....JUTRI IMAM ROK.... (3.12.2004 11:19:45)

NAVIJAMO ZATE IN ZA TVOJO MALO LENOBICO!!!!
:rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]