Magi* -> RE: Kaj je v nosečnosti pozitivnega? (25.9.2007 20:56:21)
|
matr babe, ap ve niste normalne. od pozitive v nosečnosti (is there really such a thing?), preko šleperjev (BTW, sem bla tam in je to vse res, ni samo marketinška poteza POP TVja), prek jurčkov in 10 ojrov za modrcem, pa vse do naše Maričke (zelo mi je žal za tvojo bebico, nisem vedela), ki je matematičarka, ki zna povrh vsega še šivat in programirat (spet mimogrede: matematiki so itak najboljši programerji). jaz sem pa sam hotla dodat, da se pa o tem na pričakovanju res ne pogovarjamo. tam sam jamramo kolk nam je hudo in težko (če se hoče ktera naslajat). sicer nisem sigurna al so nas res že na čvek naloudal al smo še na modi. če velja slednje, potem ena modna drobtinica ali nasvet ala Đurine kučne čarolije: Kako zavarati neprijatelja kad vam je stomak ko lopta? enostavno: na vašo majico narišete fuzbalko in potem okoli hodite z rokami sklenjenimi pod trebuhom. nihče ne bo porajtal, da ste noseči. niti vaš šef. tak modni nasvet sem dobila danes od sosede, ko je videla moj trebuh, ki dejansko spominja na malo večjo fuzbal žogo.
|
|
|
|