|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vas je ki se borite za 3 ali več
25.9.2007 14:26:57   
sasa78

Imam eno silno grozno vprašanje
koliko vas je tuki gor ki se borite za 3 ali več otrok?
Jaz bi štartala v 3 pa je moj mi ravno včeraj napel dolžnosti - kot mamica - k da jih sama še ne vem
zaloge za kt imam še za dva meseca pol pa nič več (taka je moja misel). Jaz bi začela nekje februarja ali marca - pa se spet sm smeje . Za znort!!????!!!!  Kako si naj razlagam smeh????
Po moje sem zdaj ful ranljiva in ne vem kaj naj naredim???? Pogovor s smehom mi očitno ne paše!!!!

Ravno danes me je neki hecal glede tega, pa iz zajebancije pravi da ima on vedno zadnjo besedo ki je - da draga.  Da bi ga koklja v rit brclna!!!! To so pa moški

LP

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 25.9.2007 18:34:49 >

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO VAS JE KI SE BORITE ZA 3 ALI VEČ
25.9.2007 14:46:21   
Anonimen
Mislim, da je najbolje, da se res temeljito pogovorita. In pretehtata razloge za in proti. Mogoče ti ga pa le uspe prepričati.
Drugače je pa pri nas skoraj enaka zgodba. Jaz bi, pa moj mož ni ravno za. Mogoče pride kdaj tudi še čas za to. Sej sva še oba mlada.

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 18:56:22   
Naja30
Iz tvojega posta sklepam, da se dobro razumeta in če je tako, se bosta pogovorila tudi o tem, ko bo čas.

Jaz bi imela 3 takoj, pa nama finančno stanje in stanovanjska stiska tega ne omogočata. Ampak po vrsti, eden po eden user posted image  (razen, če bosta v drugem poskusu 2!user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 19:04:59   
Anonimen
Jaz se moram že za drugega. Čeprav danes se je ob tem pa malce nasmehnil, sicer nekoliko cinično, ampak napredek je pa le user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2007 19:16:51   
LuNa73
ak bina, čist tko me zanima, (ker si že dostikrat povedala, da ti bi, on pa ne...), kje so za njega vzroki za neše enega user posted image  !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2007 19:41:51   
gumbek
no mi pa imamo 3. Najprej sva imela dvojčke potem sem jaz rekla da imam dva zadosti ko se je pa pokazlala črtica na testu sva bila tudi tega vesela in prišel je še en sonček.

Firbec sem!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.9.2007 19:43:37   
Anonimen
ak bina, čist tko me zanima, (ker si že dostikrat povedala, da ti bi, on pa ne...), kje so za njega vzroki za neše enega !

To je pa fajn predolga zgodba, pravzaprav bi morala mojega malo poznati, da bi lahko razumela. A poznaš kakšnega paranoičnega kolerika, ki ima ziljon opravkov vsak dan in ki se boji, kaj mu bo prinesel jutri? Evo, to je moj.

(odgovor članu gumbek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Koliko vas je ki se borite za 3 ali več
25.9.2007 21:26:44   
lelaval
Tudi pri nas so 3 razgrajači. Že odkar pomnim, da je bilo govora o otrocih, sem rekla, da si želim 3. Zaradi 1. user posted image  ostala brez službe in sem mu omenila, da čez 3 ali 4 leta, ko se bova zopet odločila za novega user posted image , ne bi rada zopet pristala na borzi. Pa se je strinjal - in sem bila noseča že od besed user posted image user posted image .
3. user posted image  pa je prišel "nenačrtovano načrtovano". user posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 22:09:47   
babylove
Jaz se moram že za drugega.

Hvala enako.
Ko mi bo uspelo, pa naj bosta po možnosti kar dvojčka, da se mi ne bo treba še za tretjega pregovarjatuser posted image .

Vsi argumenti mojega moža se zreducirajo na 'ne da se mi, dajte mi mir'. Zjutraj bi rad v miru spal, potem bi rad v miru gledal nogomet, rugby, pa zvečer pri dnevniku mora biti tudi mir...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 8:02:00   
čačka
Sasa78 Meni pa se zdi veliko bolj pametno, da prvo začnete s prvim, nato sledijo odločitve o drugem in tako naprej.
Zakaj bi se že zdaj pogovarjala o tem, ali tri ali manj. Sploh še nimata občutka, kaj pomeni imet otroka... Modra pa bosta oba tako zelo navdušena, da bosta hotela kar pet user posted image .
Nima smisla, da bi se že zdaj obremenjevala koliko... najbolje začet delat oz. garat. Čas bo pokazal svoje!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 8:09:33   
Šaki
Sasa78 Meni pa se zdi veliko bolj pametno, da prvo začnete s prvim, nato sledijo odločitve o drugem in tako naprej.

sj ona že ima dva otroka.user posted image

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 8:12:28   
koala
čačka saj ona že ima dva sončka. Al sem jaz kaj zbrkala sasa?

Ne vem kaj naj ti svetujem, midva sva si komaj izborila tega, ki zdaj veselo brca v mojem trebuhu, pa ne zaradi ne želje ampak ker enostavno ni šlo.
Bi pa tudi jaz imela 3, če bo ratalo pa samo tisti tam zgoraj vedo. Zaenkrat sem srečna da mi je vsaj ta nosečnost namenjena.
Verjetno je tukaj na mestu res samo pogovor, pogovor in še enkrat pogovor.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 9:06:41   
čačka
Uh... pomota!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 11:50:12   
GoYa
No, meni se lih ni treba boriti za 3, ker sva oba za. No, trenutno imava enega in upam, da bo hiša čimprej napolnjena s tremi razgrajači.

(odgovor članu čačka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2007 13:12:27   
Pija76
Midva si pa želiva 3 oz. 4, ampak imava že s prvim take probleme da bi ga dobila, da mislim, da naju bo že vse skupaj minilo. Pa tud leta bodo pol že svoje naredila. Imava prostor, vse kar hočeš samo noben noče k nama pridt!user posted image
Pa sploh nisva slaba...., moj čist nor na otroke.... Srečna bova že z 1, vsak naslednji pa bo deležen čisto enake sreče...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2007 15:20:43   
Anonimen
Midva si tud želiva tri otročke. Imava enega in za tega sva hvaležna. Za drugega se boriva že 3 leta. Tako da...razmišljanje, kdaj bi želela roditi, pri meni čist odpade. KAdar bo, bo...če bo...user posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Koliko vas je ki se borite za 3 ali več
26.9.2007 21:16:02   
pika74
Koliko vas je ki se borite za 3 ali več

Jest bi tud 3... enkrat ke do penzije user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?