|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viške mamice
3.10.2007 11:25:36   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image meni so ga tudi sprozili, ob 15 poslali v porodbi blok, ob 16:15 v porodni sobi, 17:59 brina v narocju user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
3.10.2007 16:45:14   
nanny06
hej!
jupi sončka ste poslale..  user posted image  
upam da bo nasledn tedn tut kej sončka da se vidmo..  sej ga bom naročila! a dons ste se kej doble v žabcu??kako je blo??  hit poročat.. user posted image

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 127
3.10.2007 18:27:33   
Kati81
Nič se nismo dobili. Jaz sem bila v Tivoliju, je bilo full lepo.

Men so ob 15,30 dali umetne popadke ob 17,42 pa sem že pestvala Kajo. Več drugič. LP K

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 128
3.10.2007 18:37:49   
suzolinka
Nekak se ne mormo uskladit in dobit user posted image

Kaj a so nam vsem sprožili? Samo Kati ti si pa res expresno rodila, po moje bi lahko bil skoraj rekorduser posted image kaj bo šele naslednjič? Jaz sem rekla, da naslednjič taborim pred porodnišnico, mislim da boš mogla ti z mano pa tinaaja tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 129
3.10.2007 18:41:50   
suzolinka
Sem šla prav minute računat pa ne vem, če sem prav zračunalauser posted image Tinaaja ti si rodila v 1 uri 45 minut, al kako? Brzinsko...

Neposredna povezava do sporočila: 130
3.10.2007 19:02:41   
tinaaja
ja, ob 15 so mi naredili pregled in sem sla dol na klistir &co.. v klistirnici se je zacelo sranje od popadkov, ob 16h pa se nekaj tus in ko stopim ven, mi poci mehur.. in okoli nobene babce.. sem odracala z brisaco med nogami na hodnik, in mahala eni, da ce me lahko en v porodno odpelje, da mi je pocil mehur.. in ja, imela se en veeeliiikkk popadek do konca - umes so bile minute pocivanja, drugace pa samo dihanje. mojmu je bilo ful dolgcas, ker me je tok sopalo, da tud gledat nisem mogla,kaj sele govorit user posted image user posted image user posted image ob 17:15 sem skoraj zrusila mizo,ker me je bolecina tok tresla, ko sem se morala obrnit na hrbet za pregled. takarta je babca rekla, da bomo cudoviti rodili.. sem jo misnla nekam poslat, da naj mi naredijo CR, da tok boli, da ne bom zdrzala se par ur user posted image in cez slabe pol ure rece, zdaj se bomo pa naucili pritiskat in minuto pred 6 je bila zunaj user posted image babca je rekla, da naslednjic nujno ob prvih popadkih v porodnisnico, ker drugace lahko se doma rodim user posted image , ker je slo prvic tok hitro

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 131
3.10.2007 19:32:14   
nanny06
ojoj punce.. smo pa vse ble kr hitre..  to je pa fajn!!!js sm še na porodni eni babci govorila da grem loh takoj še enkrat rodit user posted image    ja men je blo super!!!
no dejmo se za nasledn tedn dobit, a je kera ZA???
no javite..
zdej šibamo pa pančkat, lepo nočko vsem..

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 132
3.10.2007 19:45:50   
iwa
Ja vičanke vidim da ste noooro aktivneuser posted image user posted image user posted image DA se še midve pofočkava

iwa rodila Emo 28.5.07 v treh urah brez umetnih popadkov, nič šivana, rezana, babca se je hecala da sva ble kot da bi rodile v gmajniuser posted image user posted image user posted image
Zelo sm za to da se dobimo kej pri žabarju, jest mam do tja sam 5 minuser posted image

no se še tipkamo

Življenje je lepo!

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 133
3.10.2007 21:09:54   
iwa
Še par besed z moje strani. Naša user posted image že spi pa lohk še mal naložim vamuser posted image user posted image user posted image
Zelo me veseli da ste odprle to temo in zelo rada bi katero spoznala. Pa še skup bi lahko vozičkale.
Felicia midve sva pa še obe majčici a ne?
Kati81 tebe se pa spomnim še z foruma želimo si novega člana ko si kmal za mano zvedla da si noseča če se prav spomnim.
Prav rada bi da se srečamo zdaj ko je še lepo vreme. Kaj če se začetek naslednjega tedna dobimo pri Žabarju?
Mal premislite pa se dogovorimo.

Lepo in mirno noč vsem!user posted image

P.S. Žal ne znam kopirat tistih vaših slikic za datume rojstva pa vas prosim če dodate še namo Emo. Hvala!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 134
3.10.2007 21:35:12   
Levči
Živjo,da še jaz poročam mi smo se rodili 5.5 in smo bli 1.5 prezgodaj,porod je trjal 5h,nakoncu ni hotel it ven pa  je babica stiskala trebuh,da je prišu ven,kje pa je ta ŽABAR?user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
3.10.2007 22:38:52   
felicia
jaz sem tudi za user posted image  kjerkoli ampak naslednji teden. Pa se dejmo kar zmenit za datum:

Rečmo: torek 9.10.2007 pri Žabarju

Če ste za se napište

No pa lahko noč

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.10.2007 7:45:55   
Kati81
Jaz sem za, še uro doočite!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.10.2007 8:13:20   
suzolinka
Ojla Iwauser posted image

Jaz sem tudi za, ampak tam okoli 12h, da se moje dete naspi in da se sonček pokaže, če se takrat sploh še bo. Drugače smo pa lahko notri, saj imajo dovolj prostora.
Žabar je gostilna in božanska slaščičarna na Vrhovcih. Če prideš po Tržaški iz smeri center, takoj za osnovno šolo Vič, zaviješ desno in čez štreko naravnost, mimo (druge osnovne šole Vič) igrišča in par blokov pa si tam. Če prideš pa iz dolgega mostu (po Tržaški) zaviješ pa na naslednjem križišču za Sparom na levo in spet čez štreko ... Levči a sem sploh razumljivo napisalauser posted image user posted image

Mi smo spali presenetljivo dobro, ma ne vem zakajuser posted image mogoče zato, ker je očka domauser posted image ker ko ga ni, skoz vstajam

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.10.2007 12:34:04   
felicia
ok potem

torej 9.10.2007 ob 12.00 pri user posted image

- felicia

Neposredna povezava do sporočila: 139
4.10.2007 18:22:03   
nanny06
ojla! ej js sm za da se dobimo v tork sam men je pa 12 mal pozna  user posted image  ker takrat mamo lih kosilo pol pa pančkat..  a loh kašno urco prej?? sam tok da se pofočkam..  upam da bo saj kera ZA! no js bi bla full vesela..
zdej pa lepo nočko

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 140
4.10.2007 20:15:45   
felicia
Ti kar napiši katera ura ti odgovarja nanny pa se bomo že uskladile a ne? Pa upam da je še katera za. Nekam ste vse poniknile kaj je to? Vas mulčki tako okupirajo?user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.10.2007 21:07:25   
frrrr
js ne bom dopusta jemala za Žabarja user posted image

drgač je bil pa moj porod še bolj brzinski user posted image no, v porodni mi piše 7 ur... ampak to je blo tko, da sem prišla iz službe, mi je odtekla voda, sva šla v porodnišnico... tam ugotovili, da sem še čist zaprta in mi rekli naj počakam do 6ih zjutraj, potem pa sprožijo... moža poslali 22:30 domov... 23:00 ugotovili, da sem pa 7cm odprta in se je začelo... so mi dali umetne popadke in sem klicala moža... 0:16 je bil pa mali v mojem naročju ves zadet z mano vred. nič šivana, nič rezana. 1 uro 15 min dogajanja.

včeraj naš mali naredil prvih 5 korakov samostojnih, danes jih je bilo že 7. user posted image
očka in mali se imata fino. mami pa tut v službi.

lepo se mejte!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 142
5.10.2007 8:06:05   
Kati81
Jaz bi tudi raje prej tam okrog 11 mogoče še  minutko prej.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 143
5.10.2007 10:08:31   
felicia
torej 9.10.2007 ob 11.00 pri user posted image

- felicia
- kati
- nanny

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 144
5.10.2007 10:19:43   
suzolinka
Naju pa ne bouser posted image se je moj brat odločil, da gremo ta dan na kosilo.

Se pa priporočam kak dan za sprehod po pst-ju. Torej tiste v moji bližini, a ste za? Felicia, Tinaaja(če so cevovodi že zaprti, sevedauser posted image )?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 145
5.10.2007 10:26:44   
felicia
tudi za sprehod sem za sam povej kdaj ker mam gužvo naslednji teden al pa če prestavimo na kakšen drug dan?

Neposredna povezava do sporočila: 146
5.10.2007 11:30:16   
nanny06
Jutro!!
ja js sm za..  torek ob 11ih al pa prej,za sprehodka pa tko.. js grem okol 9.30 že vn tko da..  če je kera frej se loh zmenmo.. 
zdej pa šibam kuhat, lep dan vsem..

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 147
5.10.2007 19:07:32   
Kati81
nanny kam pa greš na sprehod, se ti lahko pridruživa?

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 148
5.10.2007 19:10:40   
iwa
No punce, sorry z moje strani, jest sm sprožila ta deit pri žabarju zej pa sama ne morm, ker ma naša Ema ravno v torek dopoldne posvetovalnico in drugo cepljenje....tko da žal žal user posted image user posted image se pa ful veselim naslednje priložnosti kak e par dni kasneje, ker se nam verjetno obeta mal vročince (pravijo da je tako po drugem cepivu...)...

Upam da se bomo kmal spoznale in da se nam bo uspelo uskladiti. Super ste!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 149
5.10.2007 19:11:45   
iwa
Pa še to:midve tud ful šetava po PST-ju v obe strani, proti bajerju in prot tržaški tko da se priporočava...user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?