|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viške mamice
27.9.2007 16:14:45   
Kati81
iwa Žabar je tudi meni blizu, sem še malo naprej od interspara vrhovci proti Dobrovi, tko da za kakšno tortico se pa lahko zmenimo, saj sta najini punci skoraj isto stari, moja KAja ima 4 mesece in 10 dni. LP K

(odgovor članu suzolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.9.2007 16:15:17   
nanny06
iwa - midve sva pa sosedi.. sm tut is tm  user posted image ..
ej mal sončka smo pa le dobil po tem dežju,končno.. gremo še mal na sprehodka.. 

lp

Neposredna povezava do sporočila: 52
27.9.2007 16:16:57   
nanny06
kati81 - a mislš spara na vrhovcih?al je tm interspar!sm doskrat tm..

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 53
27.9.2007 16:39:24   
frrrr
na Vrhovcih je Spar. js sm tu zravn doma. vam kr zavidam, ko se menite za te sprehode... js bom pa na drugem koncu LJ delala user posted image no, mogoče se pa kakšno dopoldne srečamo, al pa čez vikend, če ne gremo dedkom in babicam na Koroško na obisk.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.9.2007 16:42:29   
tinaaja
ooo lej jo lej jo suzolinko user posted image user posted image user posted image a je barva prijela?
mi3 gremo spat user posted image no upam, da brina zalegne, pol pa via btc po jakno zame user posted image se darilo za rd od mamiuser posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.9.2007 16:43:12   
nanny06
ma nč zavidat ,sej boš tut ti en krog nardila z nami..  počak da se zmenmo, pol bomo pa vidl dalje..

lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.9.2007 16:43:46   
frrrr
aja, spimo pa mi od 20ih pa do 8ih +/- 45 minut. vmes se še zbuja in joška.
čez dan pa spi od 45 minut pa do 3 ur. povprečje je 1.5 ure. in to je v večino primerih en spanec. kadar gremo kam z avtom, ima mogoče dvakrat dnevno na sporedu spanje, sicer pa samo 1x.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 57
27.9.2007 16:44:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanny06

ma nč zavidat ,sej boš tut ti en krog nardila z nami..  počak da se zmenmo, pol bomo pa vidl dalje..

lp
ok, vi se dogovorite, js pa vletim če bo čas user posted image lahk kr na kak sladoled pr žabarju user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.9.2007 20:54:45   
felicia
No pa smo se le našle vičanke in tiste ki ste zelo blizu.

Suzolinka tako sva blizu,čisto možno da se kdaj srečava v Mercatorju- bodi pozorna na mamico z oranžnim vozičkom pa me kar pocuki za rokav.

Za kavico se pa lahko komot zmenmo pa gremo kam sam to vreme je obup!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.9.2007 0:02:47   
frrrr
že spite? js sm bolj tak nočni strahec user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 60
28.9.2007 8:51:41   
Kati81
ja na Vrhovcih je spar, saj sem to imela v mislih, sam me je pač mal en škratek zmotu.

LP K

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 61
28.9.2007 9:01:41   
felicia
Dobro jutro

rabim eno pomoč, zanima me kako je z dojenčkovim blatom ko preide na gh? Danes zjutraj je imel tako "normalno" blato torej ne kašasto ampak oblikovano sploh ne vem kako naj se izrazim, upam da boste razumele.user posted image  Skrbi me da ga kej zapira.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 62
28.9.2007 9:08:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

Dobro jutro

rabim eno pomoč, zanima me kako je z dojenčkovim blatom ko preide na gh? Danes zjutraj je imel tako "normalno" blato torej ne kašasto ampak oblikovano sploh ne vem kako naj se izrazim, upam da boste razumele.user posted image  Skrbi me da ga kej zapira.
midva sva se do 6. meseca izključno dojila in je mali kakal malce bolj redko kot zdej in vsaka plenica je bila pokakana. mogoče sem 2 vidla, da nista bili. pri prehodu na GH pa je bilo 14 dni še ok, potem se je pa začelo zaprtje. je v začetku kakal na 3 dni, potem začel na 5 dni in enkrat celo 7 dni ni kakal. v enem mesecu se je to poštimalo. smo pa šli enkrat tut P in nam je predpisala glukozno tekočino - lactecom, ki jo mali poje žličko in kaka v roku dveh ur.
aja, pri gh - po bananah so v drekecu pekecu črne nitke, da te neu strah kaj je narobe. po korenčku pa črne pikice.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 63
28.9.2007 9:08:59   
frrrr
aja, pa take polpete je naš začel delat user posted image bolj rjavkaste barve... včasih bolj temno, pa bolj svetlo... odvisno kaj papca.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.9.2007 9:14:29   
tinaaja
zelo razlicne oblike ima pri nas sracka.. definitivnoi ni vec tko kot pri samo dojenju.
fuul bolj gosto, tudi klobasico smo ze imeli,drugace pa gosto (samo razlicne gostote - od ala plastelin do kasastega).. ne vem, kako naj drugace opisem. barve pa so od ... do user posted image user posted image sploh po spinaci mi je "vsec" . se pa vsekakor ornk spremeni teksturauser posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.9.2007 11:11:41   
nanny06
jutro!!
evo mene..  ej za "kakec" nč bat k je itak tko odvisn kaj papa, pr gh  je pa mal teži k je neki novga..  počak da se črevo razvije,pol bo pa vse kul..  v glavnm brez panike..
sm bla že v intersparu, pa je kr gužva no - halo!!sm mogla mal nabavt pa na sprehodka.. zdej pa počas kuhat, pa neko sladico spečt (sm čist mahnena na sladko)..
ajt mejte se..

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
28.9.2007 11:14:15   
suzolinka
Felicia a se dobimo kar v Mercatorjuuser posted image zunaj pač dežuje. Midva imava pa rdečega Qinnija pa naju ti tudi pocukaj.

Gh je Žigu ful začela delat težave. Je bil kakec prava odrasla klobasauser posted image zdej pa ful pazim kaj mu dam za jest, da je potem bolj mehko. Tako za zajtrk obvezno dobi sadje z ovsenimi kosmiči. To ga poženeuser posted image Pa tudi drugače pazim kaj dobi za jest. Se naveliko izogibam rižu, bananam in podobni hrani, ki zapira.

Jaz sem tud za kofe. Zdej ko dežuje sploh ne vem kam bi se dalauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.9.2007 11:24:28   
tinaaja
jaz grem v city park, ker vceraj nisem sla user posted image drugace pa tole vreme moriiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
28.9.2007 14:01:03   
Kati81
_tinaaja jaz sem pa ravno s cityja škoda k se nismo prej zmenile, no pa drugič.

A je katera za tortico pri Žabarju?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
28.9.2007 14:37:40   
suzolinka
Jaz bi takoj prišla na eno borovniočevo pa je Žiga z babico, plešeta v dežju user posted image da bom jaz v miru pospravila stanovanje in lase pobarvala!!!

Kaj pa naslednji teden? A je še katera za?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 70
28.9.2007 14:51:51   
nanny06
ja ej še js pridem v žabca..

Neposredna povezava do sporočila: 71
28.9.2007 15:16:10   
nanny06
ups ne , nasledn tedn bo težka..  raj še enga kasnej!!
no v glavnm se vidmo..

lp

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.9.2007 20:43:17   
Levči
Živjo!Ase kjera mamica mogoče sprehaja v gmajnicah na dolgem mostu.LPuser posted image user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.9.2007 9:28:56   
nanny06
DOBRO JUTRO!!
dons sm pa ful pozn vstala, pa mi ura kr gre nekam hit.. user posted image

levči - men je dolgi most ful bliz..  loh pridem en krog če boš za..

lp

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 74
29.9.2007 10:18:50   
Kati81
No midve sva spet same doma in ne veva kam bi se dale?

Upam, da se bo vreme poboljšalo, vsaj kaže tako, da bova lahko šle malo ven.

Uživajte

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?