honey -> RE: Lesena ali steklena miza (26.9.2007 11:47:07)
|
Jaz imam pa zdaj leseno mizo, na kateri se tudi vse pozna in jo obrišem z vlažno krpo in to je to. Ko si bomo pa malo opomogli od vselitve v novo hiško, bomo pa kupili stekleno mizo - pucat sem jo itak navajena, tako da ne bo panike. Saj se dobijo čistilni robčki za steklo in je. Saj moram šipe v stanovanju tudi dnevno pucat, ker drugače so povsod čokoladni odtisi. Res pa je, da nisem kakšen tip ženske, ki bog ne daj uporabljat čistila. Pač uporabim tisto, kar potrebujem in kar mi je pri roki. Obrišeš in je mir, tako kot moram vsak dan poribati dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo po tleh, pa spucam še mizo, preden začnemo jesti in ko končamo. Že zdaj, pa je miza lesena. Piškotka, ti pa se odloči sama po tistem, kar je tebi všeč. Ker ljudje smo si različni. Meni npr. ni šans, da dam v stanovanje opremo, na kateri se vidi struktura lesa. Še uro, ki sva jo dobila za vselitveno darilo, smo prebarvali, tako da pri nas res ne pride v poštev kaj drugega kot steklena miza in inox stoli, oblečeni v usnje. Pucat moraš pa v vsakem primeru, ni važno, kaj imaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|