Anonimen -> RE: dr.gregorač (25.9.2007 11:30:20)
|
Ma kaj pa vem, no. Mnei ni bil všeč. Kot nosečnica ne bi pla k njemu še enkrat. Takrat ima ženska pač veliko vprašanj, včasih si zmeden, marsičesa ne veš, rad vidiš, da ti kdo kaj pove, on ti pa NIČ. Vsakič, ko sem k njemu prišla na posvetovalnico, je pregovoril: Dobr dan, kako ste? Prepisal izvide v karton, mi rekel, teža je šla pa spet gor, me nato ginekološko pregledal (ali pa je bil obraten vrstni red) in nato še nasvidenje. Če sem kaj vprašala, je nekaj momljal, nekaj v smislu, da je to normalno ali nekaj podobnega, ne vem, nisem nikoli čisto razumela. Ko sem rojevala (3. dan v porodni), me je ob 13. uri prišel pogledat (po klicanju moje tete, ki je njegova znanka, da kaj se z mano dogaja že 3 dni) in je rekel meni in njej, da gre vse tako, kot mora iti, in da bom v treh urah rodila. No, ob 16. uri so mi potem naredili CR, ker se nisem odpirala. Je pa res, da se je pa po tem, ko sem končno že enkrat rodila, pa čisto drugače obnašal. Takrat je pa kar naenkrat postal moj prijatelj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pojma nimam. Mogoče mu gredo nosečnice na živce, druge razlage nimam.
|
|
|
|