Pikabu -> RE: ranjen srček (24.9.2007 20:40:09)
|
Še ena. Me kar zaboli, ko preberem kaj takega. Najina pikica, jaz sem danes 5. dan po ss-ju, v devetem tednu. Lahko rečem, da se počutim malenkost boljše. Izjokaj svojo bolečino, govori, piši o tem, meni je to zelo pomagalo. Vem, da pozabila ne bom nikoli, vem, da bolečina ne bo nikoli izginila, vem pa tudi, da nas bo naš angelček vedno čuval in pazil na nas. Tudi sama sem se težko posvečala možu in obema otrokoma, preveč sem pestovala svojo žalost, ki mojega otročka ne bo pripeljala nazaj, moža in otroka imam pa tukaj zdaj. Težko je bilo narediti korak čez to bolečino, ampak sem jo morala in čim sem se začela ukvarjati z otrokoma, je bilo vse lažje prenašati. Tudi tebi želim, da bi našla moč v svojem sinčku in možu. Vse besede tolažbe so navadno zaman, dokler sami ne pridemo do tega spoznanja, zato ti ne bom govorila, da je mogoče boljše tako. Želim ti veliko poguma in samo zaupaj, da tudi tebe čaka sreča in da tudi v tvoje življenje še posije sonce. En topel, velik objem. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|