beyba -> RE: Junijčice 2008 (24.10.2007 7:37:12)
|
HAloha, Da se vam še jst kej javim.... Jst mam dneve za ubit, NAjprej v službo pa potem v najhujši gužvi na drug konec LJ v Bolnico k mojemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image], pa potem spet v najhujši gužvi na gorenjstko, pa potem še zimske gume menjat, pa letne peljat k meni domov na skladiščenje pa potem tgovina , pa banka, pa vmes še kak opravek, je pa vsak dan ura 8, ko pridem domov, s tem da zjutri ustajam ob pol šestih in se ob 6-ih peljem v lljubljano.... Nehala sem jemat evital( tablete z vitamini, folno, minerali in železom-kao posebej za nosečnice) in po treh dneh sem začela spat ponoči. Tako da sem že včeraj spala, pa danes spet bomo vidli kaj bo jutri. Jemljem samo še folno kislino. Kar se tiče hrane, se izogibam srovemu mesu,paštetam, neprekuhanim tunam iz konzerve-prekajenega lososa tko ne maram, salam tut ne, majonezi se ne izogiban , ker mam tisti v tubi, kjer ne pride zrak notri, in vsakič ko jo dam kam, tist prvi del stisnem preč. Jtrca, bom pa kdaj jedla med nosečnostjo(pražena) majo veilik železa in sploh niso tko škodljiva v normalnih količinah seveda. Včeraj sem mela full zdravo kosilo, sem šla(usput seveda) v Mc' drive in mela za kosilo pomfri, hamburger pa sok....
|
|
|
|