willma -> RE: Junijčice 2008 (25.1.2008 15:54:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mojca* jaz sem dvojček[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa jaz sem dvoijček, pa moj sin je dvojček in moj oče je dvojček(na njegov RD imam PDP [sm=smiley36.gif]) Evo me iz pregleda, vmes sem se še šla slikat oz. sem moji fotografinji naredila uslugo in sem bila za model, med tem ko so posneli reportažo o njen (bo na SLO v torek - ta ali pa naslednji). Mater ste se natipkale [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Torej, krči, bolečine, otrdevanje trebuha, to vse je "normalno" dokler je vzdržno in ni izcedka. Otrdevanje trebuha so tako imenovani Braxton Hicksovi popadki, ki niso pravi popadki, tako da ni skrbi, zgleda pa to nekako tako, da imaš v predelu maternice trd trebuh oz. maternica se otrdi, "krči", ti krči so pogostejšo po 30. tednu nosečnosti, ko maternica začne "trenirat" za porod[sm=smiley1.gif] Za spol pravi, da je punčka, torej to je že tretji namig za punčko [sm=smiley14.gif] Še malo številk: po UZ sem v 20 1/7 tednu, glavica : 162,0 trebuh : 148,6 femur : 32,2 lega : glava navzdol ocenjena teža : 323g Dihanje in lulanje se že počasi normalizira, spanje pa je vedno bolj omejeno na boka, tudi zaradi joškic[sm=smiley36.gif] (Na hrbtu nosečnicam odsvetujejo spat, zato ker lahko plod pritiska na neko žilo - sem nekje prebrala[sm=zmeden.gif])
|
|
|
|