willma -> RE: Junijčice 2008 (22.1.2008 15:03:54)
|
Ojla! IZVIRNO SPOROČILO: Didlina 3 kolesniki na makedamih niso tako funkcionalni, ker ko zapelješ na malo bolj strmo v stran in še kakšen večji kamen, lahko na hitro dobiš kakšen padec otroka oz. se voziček hitro nagiba. Res je to je tudi nam strokovnjak svetoval. 3 kolesniki niso nič drugo kot marketinška poteza - nekaj novega. No, kot sem rekla, mi itak imamo terenca...kombiniran voziček z 4 velikimi napihljivimi kolesi. Zelo, zelo zadovljna. Pomanjklivosti našega terenca: težak, velik- samo zaradi prevoza z avtom. Mi imamo sicer karavana, tako da se je še ta pomanjklivost obrnila v prid, ker teža in velikost na pločniku prinese svojo prednost- prostor- vsi se umikajo[sm=smiley36.gif] Kako ste drugače? Jaz iz dneva v dan vedno bolj čutim to štruco, komaj čakam petek- pregled. Danes si grem še kupit magnesol, ker po donatu samo še na WC hodim [sm=smiley9.gif] Krči pa so prisotni, tako da grem po magnesol. Komaj čakam to štručko, se mi zdi da se mi prva nosečnost ni tako vlekla. Sicer pa, pust je že tu[sm=smiley8.gif], potem je že tu pomlad in junij, ko bomo že brale katera je šla rodit[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|