|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
19.12.2007 12:00:05   
Anonimen
Sem ti že čestitala na prejšni straniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
19.12.2007 12:00:56   
Anonimen
ajauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
19.12.2007 12:25:48   
Anonimen
Kleopatra čestitke user posted image , Martinščica dvojne čestitke user posted image  user posted image

Joj kaj si mela srečo da sta se premetavali! Moja zaspanka pa vedno štrajka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
19.12.2007 12:35:54   
cv3rklic4
Živjo, punce!
Končno, po res dolgem času se spet malo oglašam - vas pa nonstop prebiram, tako da sem na tekočem user posted image
Torej zjutraj sem imela 2. pregled. Sestra me je stehtala - od 1. pregleda sem se zredila za 1 kg, pritisk imam 120/80, kri je baje "za vola ubit" dobra, edina težava so bakterije v urinu, tako da sem morala danes zjutraj še enkrat dat vodo in me bodo potem poklical, če je ok. Verjetno ker ful premalo pijem. Sestra je rekla, da moram 3 litre na dan popit. Se bo treba kar potrudit.
Zdravnica me je pa malo vprašala kako sem, pogledala je izvide z NS in poslušala srček. Očitno je vse ok, tudi počutim se dobro.
Za morfologijo me je naročila 28.1.2008 (Kaja08 - ko boš utegnila), kar pa se mi zdi - glede na to, da na isti dan naroča punce, ki ste 10 dni ali več za mano - kar malo čudno. Ampak ok, ona že ve. Pa možek bo šel lahko zraven in je rekla, da naj si vzameva malo več časa. K sreči bova takrat 1. na vrsti, že ob 7h, tako da ne bova nič čakala ampak takoj "iz postelje" na pregled. user posted image
Lepo se imejte, pa še naprej tako pridno tipkajte, da ne bo v službi takega dolgčasa! user posted image
Aja, tudi jaz še ne čutim brc, čeprav je bilo v ponedeljek nekaj čudno - neko tako nabijanje - lahko da je bilo samo črevo user posted image
Papa, pa čimveč sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
19.12.2007 13:57:14   
Anonimen
A katero muči glavobol? Jaz nebi tablet jemala pa me zanima kaj ve naredite kovas boli glava?

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
19.12.2007 14:47:46   
*Mojca*
En lep pozdrav iz službe...danes ni gužve hvala bogu user posted image

A veste da smo prehitele Julijke user posted image user posted image user posted image

AnjaPH mene velikokrat boli glava. Kaj naj rečem, probam ne mislit na to in gre mimo. Do zdaj še nisem vzela niti enega Lekadola. user posted image

Jaz sem se zaljubila v Peg Perego GT3 user posted image user posted image user posted image

Aja pa nobena mi ni odgovorila če ima krhke nohte pa tudi slikc od NS ni nobena komentirala. Packe user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
19.12.2007 14:58:10   
Anonimen
A veste da smo prehitele Julijke

Pa resuser posted image . Sem šla prav gledat in smo za eno stran boljšeuser posted image .

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
19.12.2007 14:58:55   
Anonimen
Mojca*  sem hotela pogledat slikce od NS, pa ne vem geslauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.12.2007 15:02:50   
*Mojca*
ninny sem ga že napisala enkrat, ampak naj ti bo....moje ime z zvezdicami user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.12.2007 15:05:36   
Anonimen
Zgleda, da sem to zgrešila.
Slikci sem pogledala in se fajn viditauser posted image user posted image . Če bom zvečer imela čas, bom še jaz svoji dala gor.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.12.2007 15:07:56   
*Mojca*
Enkrat sem obljubila da bom dala svoje nosečniške hlače, ampak se ne znam poslikat tako da bi bilo kaj videt user posted image Bom prosila dragega enkrat ob priliki...

Ne vem kaj mi je bolj fajn...gužva ali dolgčas. Včeraj nisem imela niti 5 minut časa, danes pa gledam v zrak že 2 uri. Ne vem kaj bom počela še 6 ur tukaj...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.12.2007 15:15:31   
Anonimen
Tako je ponavadi, ko imaš čas se tukaj nič ne dogaja.
Jaz se tudi počasi odpravljam v Kranj v šoping tako, da se beremo zvečer, če bo katera tu.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.12.2007 16:04:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ta zadnji post je misljen za Nyo.

Ja, čestitam. Sorry, se opravičujem, nism te pozabila zanalašč. Posipam se s pepelom, upam, da mi oprostiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.12.2007 16:13:01   
Anonimen
  Taly:Tale POSIPAM SE S PEPELOM, je bla dobra.user posted image
Oprosceno in pozabljeno,pa se nasmejala si me.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.12.2007 16:14:08   
Anonimen
Ma kaksna Taly,Nya!,mi nekaj mede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.12.2007 16:21:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Taly:Tale POSIPAM SE S PEPELOM, je bla dobra.user posted image [/quote

] Nya,ne Taly,mi nekaj mede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.12.2007 17:15:03   
lonapo
Oj oj,

jest sem pa danes slabe volje. Sem dobila od ZZZS odločbo za bolniško- so mi jo odobril do konca januarja, zaradi jutranjega bruhanja so mi dali strogo mirovanje, odhod od doma pa je možen samo če grem k zdravniku..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  P______Iuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tolk besna, kdo bo pa otroka v vrtec vozu, pa a naj zgnijem doma; brez svežga lufta... Za popuser posted image user posted image .

Lp, Lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.12.2007 17:32:02   
Anonimen
Lonapo:
To je pa res suser posted image .Se pravi,da moras biti doma samo zaradi jutranje slabosti.
Ampak ce ti je slabo,bi bi svez zrak bolj pasal,kot pa zaprti prostori.Pa saj nimas rizicne nosecnosti,da bi mogla striktno lezat.
Mas pa smotanega G.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.12.2007 17:59:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Oj oj,

jest sem pa danes slabe volje. Sem dobila od ZZZS odločbo za bolniško- so mi jo odobril do konca januarja, zaradi jutranjega bruhanja so mi dali strogo mirovanje, odhod od doma pa je možen samo če grem k zdravniku..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  P______Iuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem tolk besna, kdo bo pa otroka v vrtec vozu, pa a naj zgnijem doma; brez svežga lufta... Za popuser posted image user posted image .

Lp, Lonapo

Meni so jo zaključili pa sem se pritožila in sem dobila nazaj odgovor in podaljšana za 1 teden več, da dobim novo priporočilo od ginekologa. Ja, komisija je zelo stroga. Nosečnice pošiljajo v 4 mesecu delat. Danes zvedla od zdravnice, ki je v komisiji.user posted image
Imam isto odločbo ampak grem na zrak, ker mi to paše. Tudi na sprehod grem. Ampak takrat, ko je kdo doma.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.12.2007 18:01:09   
Anonimen
Pa dober večer seveda vsem. In čestitke za opravljene preglede. user posted image user posted image user posted image

Mojca, tvoj album sem pogledala že včeraj al predvčerajšnjim, potem pa pozabila napisat par besed zate. Bom zdaj malo redkobesedna.user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj drugače? Jaz zdaj po stanovanju hodim v trenerki od dragega. user posted image  Kar nimam časa kupit zase.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.12.2007 18:04:22   
*Mojca*
Jaz se še vedno dolgočasim v službi...pa še nobenih dobrih sendvičev ni na avtomatu user posted image

Sej samo še 3 urce...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.12.2007 18:05:17   
willma
Še jaz se po dolgem času javljam.

Prvo bi čestitala vsem za super napredke.user posted image

Takole je: moja G mi je pregled prestavila iz 24.12. na 18.12. tako, da je že za menoj. Vse je vredu, pikica ni več pikica toda 90g velika kepica ki se že stiska v maminem trebuščku.
(Podatki: teža mame:+1kg, pritisk: 135/80, UZ: 14t2d,gibi+,organi+,utripi+, teža 90g,...)
Dobila sem 4 napotnice. Jutri grem na ogaben sladek čaj v laboratorij, pregledat, če slučajno nimam povišanega sladkorja (nosečniški diabetis). To je ena napotnica, druga je za UZ pregled organov, 3. za porod (ja že) in 4. za CTG.
PDP je prestavljen in fiksen na 16.06., spol je še vedno skrivnost (namig:lulčija ni za videt). Naslednji pregled je 25.01.

Posebnosti: kuhano vino se mi lušta, da bom znorela, ga že haluciniram, na litre bi ga popilauser posted image

user posted image Najvažnejše: v nedeljo sem začutila gibe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.12.2007 18:14:01   
Eva2008
Here I am! Ste me pogrešale? New me.

Nimam časa, ker z dragim riševa načrte in preurejava spalnico, da bova potem samo metala stvari notri za bebice. V petek pa pregled. Komaj čakam, da spet vidim pikici.

Vas bom kasneje prebrala, sedaj greva večerjat z dragim.

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.12.2007 19:15:56   
polony
Živjo

Kako ste kaj?
Meni je danes ta forum priporočila prijateljica ! Super!! Rada bi se vam pridružila, seveda, če me sprejmete. To je moja 3 nosečnost, doma imamo že fanta in punco, moj PDP pa je 29.6.2008. Zaenkrat se kar dobro počutim, tako da resnično uživam v tej nosečnosti.
Zaenkrat vas lepo pozdravljam, se še kaj javim!
lp
polona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.12.2007 19:35:10   
Anonimen
Živijo polony user posted image  Nekih hudih sprejemnih ni, tako da kar čvekaj z nami user posted image  
Pa dobrodošla user posted image

(odgovor članu polony)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?