Naša punčka ponoči nič ne spi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


OKI -> Naša punčka ponoči nič ne spi (24.9.2007 16:35:25)

Naša punčka je stara tri tedne in vsak dan od enajstih do petih zjutraj ne spi,sploh več ne vem kaj naj naredim, vsake dve uri hoče jesti,ko jo dam v zibko in jo zibam ne pomaga,pomaga ji duda,ampak jo vsako minutko izplune in potem dretje dokler ne dobi zopet dude, potem pridejo malo krčki, ne pomaga niti ležanje,da jo mož da ne trebušček, zbujena in glede celih pet ur, lahko jo pustiva in se dere lahko celo uro, tako, da tega ne prakticirava,podnevi pa je priden dojenček, ki se zbuja na dve tri urce. Je ponoči previta,sita,ni bolana, ampak kar ne spi. Prosim kakšna izkušena naj mi pomaga,hvala. Ni mi jasno,kako je lahko tako majhen dojenček buden celih šest urc,hvala še enkrat.




Anonimen -> RE: Naša punčka ponoči nič ne spi (24.9.2007 16:43:15)

Kaj pa če jo daš spat med vama v posteljo?




hrabra miška -> RE: Naša punčka ponoči nič ne spi (24.9.2007 17:08:07)

Moj starejši sin tudi ni želel spat v zibki,sem mi zdi kot da se ni počutil varnega. Probaj jo dat med vaju dva.




Majchi -> RE: Naša punčka ponoči nič ne spi (24.9.2007 18:04:14)

Po mojem je vajina punčka dan za noč zamenjala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Probajte čez dan čim več ropotat, pejte ven, v trgovino, naj laufajo vsi stroji, prižgan naj bo radio,... Zvečer pa naj se celotno vzdušje umiri, TV ne preveč naglas, nobenih obiskov, vedno en in isti ritual pred spanjem, vedno ob isti uri,...
Pa še to baje kar nekaj časa traja, da dojamejo in se navadijo na kontra ritem. Torej vztrajat! Ti pa pazi nase, da se ne zmatraš preveč. Dokler se stvari ne uredijo, izkoristi čez dan in spi z njo.
Pa tud ta varianta, da jo k sebi vzameta, je dobra.
Upam, da vam rata. Srečno!




zelva -> RE: Naša punčka ponoči nič ne spi (24.9.2007 18:33:05)

Ja, tudi moj je pri tej starosti menjal noč za dan! Čez dan sem ga stalno budila a ni zaleglo on je kar spal! Mislim da je nekako v 2. m začel bit aktiven čez dan, ponoči je pa spal pri nama! Pri 3.m starosti ko so minili krčki je pa brez problema začel spati v svoji posteljici, zdaj pri 4,5m prespi celo noč! Aja naredila pa nisem nič ker nobeno ropotanje, zbujanje, čisto nič ni zaleglo, prišlo je samo od sebe!




Stran: [1]