baguSka -> RE: laparoskopija (24.9.2007 12:40:57)
|
Pr men je blo tkole: 1. sabo sem mogla imet: napotnico + zravstveno + krvni kartoncek (ce ga imas); priporocam, da imas sabo kaksen mp3 predvajalnik, da bos lahko poslusala muziko, kaksno knjigo za brat ali revijo, nekatere so mele sabo svojo trenirko za prvi dan, ko smo ble tam, kozmetiko (glavnik, zobno krtacko, britvico, svoje vlozke,...) spodnje hlace za preoblect. 2. prvi dan ob 8ih sem bla sprejeta na tesce, ker naredijo se par preiskav, vzamejo kri in urin, naredijo G pregled itd., potem te dajo v sobo, dobis kosilo, potem cakas vecerjo, dobis odvajalo in gres spat.. dokler se seveda do konca ne spucas hehehe.. 3. drugi dan dobis pomirjevala in cakas operacijo.. se zbudis, dremas, si zmeden, spet spis itd.. za vecerjo ze lahko jes, ce seveda gre.. te prisiljo da moras lulat itd.. in gres spet spat.. 4. tretji dan pojes zajtrk, pocakas vizito in ce je vse ok, te spustijo domov.. Jaz sem vse to dala skoz pred dvemi meseci, cez 14 dni pa me spet caka vse se enkrat.. Razen da bom tokrat imela le histero, vendar je postopek isti, kot prej, ko sem imela histero in laparo. In vse ki so ble takrat z mano notr, ne glede na to kaksna je bla operacija, so imele enak postopek..
|
|
|
|