Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 24.9.2007 12:12:49
|
|
|
|
neisha80
|
Pozdravljena!Naša pikica je stara 5 mes.in še zmeraj čez dan poje 135ml na 3ure.Več ne spraviš v njo pod nobenim pogojem,razen zvečer poje malo več.Pa se čisto normalno razvija in raste.
|
|
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 24.9.2007 12:15:12
|
|
|
|
julija24
|
živjo! Naš malček je pred parimi dnevi dopolnim 5 mesecov pa popije tam nekje od 180 do 210 ml. mleka. Včasih poje tistih 180 včasih pa tud ne. je pa res da mu dam 210 ml samo zvečer pa še to ne vedno. Vmes med obrokoma pa mu dajem še čajček. Če je drgač zadovoljen,vesel dojenček se po moje nimaš česa bat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 12:23:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 12:30:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 24.9.2007 12:46:28
|
|
|
|
nky 23
|
ja naš fant glavico drži že kot tavelik, s kotaljenjem je pa koker mu rata včasih ja drugič spet ne. Včasih se mu posreči in ugotovi, da ima celo nogice in jih z r0kami vleče. Je pa na splošno nekako zeelo živ saj ne zna biti pri miru in tudi ko je na rokah skos krili z nogami rokami. Je pa res veliko na rokah saj je zelo razvajen.
|
|
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 24.9.2007 13:33:16
|
|
|
|
lex
|
se zgodi, da poje tud 70 (tud po 2x na dan), pol pa 180 ml aptamila, ponavadi pa okoli 150, pa nikakor ni suhcena ampak orng zalita
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 25.9.2007 14:26:41
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo veseli če poje 120ml, ampak ponavadi še manj...glavo pa že kar drži, čeprav sem jih videla dosti, ki imajo pri isti starosti bolj močno glavo. kotali pa se niti ne, če ji malo pomagam.
|
|
|
|
RE: koliko pojejo vaši 4 mes. adap.mleka 25.9.2007 15:14:49
|
|
|
|
nky 23
|
sem kar malo pomirjena. Hvala vam. Ja saj j dejansko res, da je vsak svojevrsten, ampak me je kar malo skrbelo ker poje tako malo in ker pojejo nekateri že celo čez 200ml pri tej starosti. Lep dan
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?